6

Анонимен

преди 6 години

До 3 Радвам се че почвате да проглеждате след толкова години. Хората са слепи и се подвеждат по изкуствено раздухвани сценарии с голяма цел. Дестабилозация на държавата и убиване на бързо развиващия се туризъм , който пречи на доста държави.Но за жалост простолюдието си е пълно с глупави хора.

5

Туризъм ли ?

преди 6 години

Карта за един ден е 58 лв, за студенти и ученици-52 лв, за деца до 12 годишна възраст-40лв. Спането започва от 50 лв за двама. Един уикенд за семейство с две деца/учащи- едно до 12 години и едно по-голямо/ е....232 лв за карти за мама и тате,184 лв за децата, 200 лева за спане. 616 лв. Гориво за колата-50 лв; храна,чай, кафе ...минимум още 200 лева- в някоя закусвалня/...866 лв. А ако се наемат ски екипировки? 1000 лева. За два дни. Ето това НЕ Е ТУРИЗЪМ.И не е за нас, а за ТЯХ! ЗА ТЯХ!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Айде червения каскет много рано почна с ракията. Чакаме те с калашника другарю борец против правителството . Жалка партия с жалки хорица .

3

Анонимен

преди 6 години

Най после се разбра , че в България няма истински еколози , а платени от чужди организации хора, за да саботират туризма в полза на други държави.

2

Анонимен

преди 6 години

Време е за оставка на това правителство. Подавайте я сами за да не я извоюваме с калашниците.

1

Анонимен

преди 6 години

Почватейте да строите, не се занимавай те с шепаа платени олифогрении и малка част объркано общество. Масата хора искат строителство , туризъм и печалби . По-Голяма икономика и по-големи заплати. Смело напред.