66

Roki

преди 6 години

Това е следствие от боя който са яли още в детската градина.

65

До 55 Стоян

преди 6 години

Разбира се че в паспорта освен гражданство може да се пише и етнос.Така беше при социализма.Имаше графа гражданство и графа националност.Не виждам на кой това може да му пречи,нали сме за права на малцинствата-така ще се знае кои са малцинствата!Ако пък всички се пишат българи-тогава никакви отделни малцинствени права!Много е просто,ясно и лесно,и е правено и се прави на много места по света

64

Анонимен

преди 6 години

Някаква програма за обмяна на хора защо не измислят? Примерно ние вземаме от Германия онези 1 000 000 араби и ***, а германия взема от нас 1 000 000 роми.

63

боян

преди 6 години

мда, за огромно съжаление там им викат българи

62

Пипи

преди 6 години

Ето заради такива хора като тези хората от всякъде ни слагат етикети!

61

Европеецо

преди 6 години

Какво виждам тук - не-то-ле-рант-ност.Хората си имат ценности - силна музика кючеци, скандали.После малко са се посбили, това си е част от живота.Защо немците не уважават чуждите ценности?Защо говорим въобще за българи, роми, немци - всички сме европейци.Нека Бат Бойко да интегрира и западните балкани в ЕС и ще стане голяма веселба.

60

Анонимен

преди 6 години

Не могат да бъдат интегрирани, защото това не са хора. Изобщо.

59

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

58

младен

преди 6 години

"Причината за скандала е неясна, тъй като никой не говори немски, уточняват....."А български говорят ли тия "българи"

57

Анонимен

преди 6 години

Защо в паспартите на ромите не пише Ром с българско гражданство. Не всеки който има българско гражданство може да се внарече българин.Много хора с българско гражданство са българи само на документ.

56

аз-ът

преди 6 години

немците не разбират. Тва не е било детски рожден. Заради спецификата на конкретната етно-група това е било годеж. И просто са разбрали че булката е била д.упена.

55

аз-ът

преди 6 години

Шорош, Америка за България и Фондация "Конрад Аденауер" редовно ни обвиняват, че не ги интегрираме конкретната етничедска група създала този неприятен дискомфорт на немците. Ами вие защо не ги интегрирате? Защо им нарушавате правата, като не им давате да шумят и да удрят зурлите и дайретата по късни нощи ? Защо не им давате да се бият помежду си? Да изритат некоя немкиня у зад..ка в метрото като им се прииска? Ама вие трябва да ги интегрирате, ния как от разстояние да го направим , покажете ни

54

а

преди 6 години

До Стоянточно така трябва да има и етнос в паспортите защото някои "българи" не правят простотиите които правят други "булгари", може да правят по големи гну.сотии но м-у едните и другите има разлика и чужденците трябва да знаят, че и двата вида не са стока и ще опитат да ги е....ът ама единия освен опита за облага ще вкара малко мозък и задължително х..йт в микса и да това е белия тип:)))))

53

Анонимен

преди 6 години

Ааа, за ония българи ли става въпрос. Германците да си се оправят, проблемът е възникнал на тяхна територия, да си ги интегрират там.

52

Дойчин

преди 6 години

До СтоянНяма смисъл ,защото ц..иганите се пишат българи или турци.Виж че при преброяването излезе,че са намалели с 50 хиляди за 10 години.Като реално са се увеличили с 150-200 хиляди.След 2-3 преброявания ще се окаже,че в България няма ц..игани.

51

Анонимен

преди 6 години

Това не са Българи ,а братята роми

50

Стоян

преди 6 години

С приятели сме коментирали,дали неможе в паспортите ни да се записва(българин-Ц *** Т турчин) и другите етноси които са в страната.

49

Визионер

преди 6 години

На етноса не му ли се осигуряват редовно момичета за ритане в в берлинското метро започва да проявява вътреродова автоагресия, демек да се самоизбива. Цялото това племе трябва да бъде затворено в експериментален похлупак в пустинята Невада, да се изчака да остане само един, след което да го натоварят на ракетата на Мъск и да го изтрелят да колонизира Марс. Тоя ще се справи с всички марсианци и даже с Бога на Войната лично.

48

Анонимен

преди 6 години

Ха, познайте етноса! Абсолютна класика!

47

Анонимен

преди 6 години

Моля авторката да спре да пише.По-хаотична статия не бях чел скоро.Ако ще се казва нещо,нека да се казва както е наистина.Участниците не са българи,а роми-защо не се упоменава?За да поемат пак българите вината за ромските простотии ли?Това са нормални неща в тяхното битие.Второ, каква връзка има случката преди месец в Аахен?И тя ли е дело на Български граждани,щото не става изобщо ясно.А ако не е на български граждани,то тогава няма никаква връзка и изобщо не трябва да ни занимавате