25

Анонимен

преди 6 години

Има породи кучета, които не бива да се разрешава да бъдат отглеждани като домашни любимци, защото са склонни към внезапна промяна на настроението или просто в един момент превъртат и могат да нападнат и убият дори стопанина си. Питбулите са точно от тях. Това, че няколко дни не е проявявал агресивност за тази порода не означава абсолютно нищо. И тези, които гледат и защитават питбула знаят прекрасно, че ако го пуснат, в един ден питбула може да направи абсолютно същото.

24

МНЕНИЕ

преди 6 години

Кучето е убило ДЕТЕ .Ще ви разкажа за моето детство - имахме кокошки и петли ,имах случай да ме гони петела и да пищя от страх . Баба ми ме спаси , след това хвана петела и му отряза главата на Дръвника съвсем спокойно , съседните баби я подкрепиха - това животно можеше да изкълве очите на детето и да ослепее .Днес е друго - не се възмущаваме на вицове за човекоядци - ела баба ти е обелила адамова ябълка . Тежки Времена - Няма Морал , Няма Състрадание .

23

Анонимен

преди 6 години

Отношението към кучето трябва да е хуманно, даже може да му дадат да убие друго момченце. Кучето си има инстинкти да убива, които трябва да бъдат задоволявани.

22

Анонимен

преди 6 години

Ся ще ме изкефи следващата жертва на кучето да е някой видин еколог, например шефът на зелените :D

21

Анонимен

преди 6 години

Колкото и зле да звучи кучето е най-малко виновно.

20

Анонимен

преди 6 години

И като вдигнат наблюдението и престанат да го хранят редовно, какво става? Ако чиновниците безотговорно оставят животното пак там, какво следва? Трябва да се отнеме от ман..ала и по-важното: да не му се разрешава на това човек..одобно да притежава повече кучета. Ако ще и булонка! Това трябва да е работата на съответните служби- да конфискуват животни, които се отглеждат в риск, и строги санкции за собствениците,включително и затвор при подобни случай.

19

Анонимен

преди 6 години

Стопанина може да е виновен. Защото не си е хранил кучето много време или му е давал сурово месо и то е станало кръвожадно. Надзорниците на детето обаче споделят вината.

18

Дядо Радой

преди 6 години

И на едно друго псе, което живее в Драгалевци никой не посяга -нито полиция,нито прОкОратура,ното съд .Те това е демокрация!

17

дядомраз

преди 6 години

Куче веднъж посегнало на човек ще повтори! Нека направят следствен експеримент да видят,че е така.

16

Анонимен

преди 6 години

То и човек да оставиш 1-2 седмици без храна ще прояде човешко особено, ако му дойде само.

15

Аха

преди 6 години

Явно директорът на Областната агенция по храните иска да нахрани кръвожадния питбул с още някое невнимателно детенце ! Неслучайно е избран на тоя пост човекът !

14

Иво

преди 6 години

кучето е било вързано, родителите на детето са за затвора че са го оставило без надзор.

13

Анонимен

преди 6 години

То никой не спазва българските закони, вие искате от едно куче да ги спазва?!! ХАХАХАХАХАХА

12

Стойне

преди 6 години

Ко пак посегне ке му се скарат на песо......

11

6

преди 6 години

До ined И на всичките му съкварталци .

10

Ами сега

преди 6 години

Защо така с лошо с минусите? На учителките им се приискало да бият деца, на кучето да хапне - човешно е! Да вдигнем заплатите и да наградим учителите, да осиновим кучето с травма и да се грижим за него, защо да му пият приспивателно? Децата са лошите, животните усещат това. По начин, по който бежанец усеща, че фройлайн мъжът и не и обръща внимание.

9

PITBULL дава крила

преди 6 години

за оня свят

8

иван

преди 6 години

в днешно време куче да си убиваш дете хранят те гледат те огромно обществено и медиино внимание получаваш а в последствие и добър приемен стопанин ако беше някой българин обил някой цигавор защото е изнасилил и обрал майка му до сега да е опандизен без никой да разберее

7

Анонимен

преди 6 години

АЗ НЕ ЗНАЯ КОЙ ПРЕДИЗВИКА ВСИЧКО ТОВА, НО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ТОЙ СЪЩЕСТВУВА И ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ И НАКАЗАН ЖЕСТОКО.

6

Анонимен

преди 6 години

Само заради това че казват че не е било агресивно,защото е нямало дразнители показва колко знаещи са тия "специалисти" Това куче е потенциално опасно а най-голямата глупост ще е да го дадат за осиновяване. То не може да бъде осиновено,защото е агресивно. Но какво да очакваш от специалисти от агенция по храните които нямат представа какво говорят.