32

Анонимен

преди 6 години

България се нуждае само и единствено от развитие, а не от разни болни хипи фантазии за тревички, пеперудки и зайчета. Това какво ще правим с Пирин не е от компетенциите нито на Юнкер, нито на Келер и те много добре знаят това. Не може чужд евродепутат да организира протести в България, това е обидно и неуважително! Относно Натура 2000 - няма такава евродиректива забраняваща развиването на туризъм, земеделие и т. н. в тези райони, така че това отново е зелен рекет и цирк.

31

Анонимен

преди 6 години

Днес на пистата в Пампорово е умрял скоир. Ако имаше повече лифтове скиорът нямаше да умре. Питайте Цеко Минев и Валери Симеонов и ще ви обяснят защо е така.

30

Анонимен

преди 6 години

"да бъде обявена за персона нон-грата и изгонена с "камионетка" от България." Ганьоооо, Ганьооо като искаш да се противопоставяш на ЕС го прави както трябва - както поляците и унгарците, а не както бай ***

29

Анонимен

преди 6 години

аз мога да приказвам големи приказки, стига после някой друг да сърба попарата. И Валерко има право да отиде в Германия и да дава акъли, така както те дават на нас. Защо не го прави?

28

Анонимен

преди 6 години

Франциска "Ска" Келер е яка мадама. Шкембе войводата не е познал. Немците са шефчетата на Европа

27

Анонимен

преди 6 години

Тая мацка има зъби на вампир................ужас!!!

26

Анонимен

преди 6 години

а тая дали не е ***?

25

жалко но

преди 6 години

Валери Симеонов има топки за да каже каквото мисли независимо дали е за Евродепотат или посланник.Бойко ти къде си бе бате.Преклонена глава сабя не я сече.Ердоган направи всички на пух и прах и пак му се омилкват за вниманието.Бойко само дето *** не прави и никой за човек не го зачита из европа.Жалка история.

24

Анонимен

преди 6 години

Има една много забавна македонска реклама за изборите там. В тубата клипа се казва"Posle ebenje nema kaenje!" много добре описва и родните ни политици.

23

Анонимен

преди 6 години

Интересно, този Варели Смърдели доста изглежда си е продал дупарата на Георгиус

22

Анонимен

преди 6 години

САМО СЕ ЧУДЯ КАК ТАКА ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ Е РАЗГРАНИЧИЛО ОТ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, СЛЕД КАТО САМИЯ ТОЙ Е ЧАСТ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, ПРИ ТОВА ВИЦЕПРЕМИЕР.

21

Анонимен

преди 6 години

До 18ако искаш да водиш интелигентен разговор, се дръж на ниво. Използването на обидни думи нито ще направи аргумените ти по-валидни, нито ще убеди събеседниците ти че си струва да ти отделят време

20

Анонимен

преди 6 години

След като хората от Банско искат лифт, да се направи лифт!Ако искат 3 лифта, 3 да направят!Хората искат работни места, нека им ги дадат!

19

Анонимен

преди 6 години

По-добре лифт, но в Силистра. И да стига само до средата на Дунава, а там да изипва "пътниците" във водата. Има доста хора дето заслужават безплатни билети за там...

18

Анонимен

преди 6 години

Пак ли се изложихме, да му се невиди!?

17

до 16

преди 6 години

Ти стъпвал ли си в Пирин бе, умник?!Парка щял да пази, ***!Къде беше, когато гореше гората в местността Бетоловото над Разлог, когато няколко смели пожарникари загубиха живота си?Защо не протестираше тогава, при положение, че се обезлеси район с размерите на 5-6 лифта!

16

Анонимен

преди 6 години

Пишман-еколозите са платени...Плащам и да скачат и да се маймунят там, та дано някой ги чуе!Никой няма да ги чуе, Банско ще има втори лифт!

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Респект към Валери Симеонов! Не може тука някакви *** да идват и да казват какво да се случва!" а защо някакви обеднели мафиоти, дегизирани като пратриоти да могат да казват какво да се случва. След като парка е национален, трябва нацията да се произнесе. Без РЕФЕРЕНДУМ, никакво пипане на парка

14

Анонимен

преди 6 години

Браво на Симеонов, така се прави!Дошла някаква от Горно *но и ще дава акъл!

13

Пустиняк

преди 6 години

Да имахме такива политици като Келер, нямаше да сме на дъното на цивилизацията. Но си имаме просто племе, което умира да го управляват същества с нисък еволюционен статус като монголоида, шкембе войводата и болния. И естествено Тиквата като новия баш-*** на територията. Разграничил се е щот го е страх за фондовете. Че без тях нито ще има за крадене нито за крепене на мързеливия "народ".