101

Аа

преди 6 години

Само не разбрах в цялата тази история децата какво са виновни?? Да приемем, че родителите са ***, т.нар. "педагози" претоварени и системата скапана. Тези 3_4 годишни деца с какво са виновни ?? Колко от вас биха позволили някой да им говори по този начин? Например шефа?? Защо не? Вие поне можете да се защитите, да станете и да си тръгнете. Тези деца - не. Единственото, което могат е да попиват отношение, начин на изразяване и тн. Засрамете се!

100

probi

преди 6 години

На записа не чух детенце да крещи, да се кара, да капризничи.....Това, което чух, е една некултурно и грубо говореща жена, неправилно изговаряне на думи, много неприятно обръщение към децата, заплахи......И ако това се чува по цял ден, по този начин...горките деца.Да, има глезльовци, които вгорчават живота и на децата, и на учителите. Но, извинете, кой е виновен за това? Децата не правят онова, което им казват родителите. А повтарят онова, което са видели от родителите си. И от учителите си.

99

Анонимен

преди 6 години

СПАСЕНИЕТО Е КАМЕРИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ СЪС ЗВУК, НЕКА ДА СЕ ВИДЯТ КАК ЕДНИ ДАСКАЛКИ , ПАРДОН ЕДНА ПРОСТА ДАСКАЛИЦА СЕ СПРАВЯ С НАД 25-30 ДЕЦА, И АКО НЕ Е ПРОСТА КАКВО ПРАВИ КАТО ЗАЛОЖНИК НА ПРОСТИ И НЕВЪЗПИТАНИ РОДИТЕЛИ НАДРУСАНИ И АЛКОХОЛИЗИРАНИ.

98

Неочаквано тъп.

преди 6 години

Топи това дете наистина може да е ненормално,разглезено,лиготия стигащо до инат,сто процента родителите са същите.Искат от децата прашинка да не падне.Я се стегнете малко,в Русия ги каляват по гащета на -10градуса.Тук му потече носа малко и се изпада в истерия,джипита,ваксини,карантини.Смях голям.Да не говорим за храненето им,пълен абсурд е.Жената си е много добре,новото поколение е не наред.

97

майка

преди 6 години

Аз ли не съм наред? Изслушах целия запис - че е грубовата лелката е факт, но пък не чух нищо чак толкова шокиращо? Какво възмущава бг-мамите, какво отношение са очаквали от тези измъчени женици, търпящи по цял ден, всеки ден купчина шумни дребосъци?Май родителките са за +"%= - като не им допада поведението на възпитателките, да си гледат децата у дома?

96

Анонимен

преди 6 години

За 500 лв. възпитателки с по две висши дето да облагородяват децата ви няма да намерите. В последните 28 години на прехода простотията и чалгализацията взеха привес. За това допринесоха както телевизията така и вестниците. Умните хора напускат България. Дъщеря ми беше в проблемен 1-ви клас. Цяла година психолози, родителски срещи и какво ли не. Като махнаха проблемното човеченце с наглата му и проста майка всичко се успокои и стана образцов 2 ри клас.

95

Анонимен

преди 6 години

УВОЛНЕТЕ ВСИЧКИ УЧИТЕЛКИ, НАЕМЕТЕ ПО ГРАФИК МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА, ТЕ И БЕЗ ТОВА НЕ РАБОТЯТ- КАКВА Е ПОЛЗАТА- ПЕСТЯТ СЕ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТИ- ТЕ И БЕЗ ТОВА СА МАЛКИ, ОЩЕ ЩЕ ГОВОРЯТ ТИХО, НЯМА ДА ВИКАТ, НЯМА ДА БИЯТ- ПО ГРАФИК И В ГРАДИНИТЕ 12 ЧАСА ДО ДЕЦАТА СИ. ДЕЦАТА СА МНОГО ДОБРИЧКИ, ВЪЗПИТАНИ, НЕ ВИКАТ, НЕ КРЕЩЯТ, НЕ ИЗПАДАТ В ИСТЕРИЯ, НЕ ОБИКАЛЯТ В КРЪГ ЗАЩОТО СА ХИПЕРАКТИВНИ, НЕ СИ БИЯТ ГЛАВИТЕ В ЗЕМЯТА ЗАЩОТО ИСКАТ ТАКА, В ДГ Е ВСИЧКО СПОКОЙНО И ИМА ЕДНИ ИСТЕРИЧНИ ДАСКАЛКИ КОИТО ТОРМОЗЯТ ДЕЦАТА

94

qwert

преди 6 години

Няма по иЗпе-ркала нация от нашата

93

Анонимен

преди 6 години

Диагнозатя *** лелка е масово явление !Но ,когато засяга деца е Престъпление !

92

Т2

преди 6 години

Терминала и на запад. Тука е така. Ако не е учителката, ще е някой друг. IQ < 0 = BG

91

нема лошо, но

преди 6 години

такива записи не значат нищо. нито в съд нито никъде.

90

истина

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СПРЕ ТАЗИ ИСТЕРИЯ ,ЧЕ ПО ГЛЕЗЕНИТЕ ДЕЧИЦА НЯКОЙ СЕ КАРА....... Е НЕКА ТОГАВА ДА ПОЧАКАМЕ ДА СТАНАТ ПО -ГОЛЕМИ И ДА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СЕ БИЯТ С НЯКОЙ ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ......ИСТЕРИЯТА Я ПРАВЯТ МАЙКИТЕ КОИТО И ПО ВРЕМЕ НА ОТПУСК НЕ СИ ВЗИМАТ ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЗАЩОТО ИМ ПИСНАЛО ОТ ТЯХ И ИСКАТ ДА СИ ПОЧИНАТ..

89

васил

преди 6 години

До АнонименТова е така.И броя на децата е голям в групата. Сбъркана *** система.Искат камери?След година учителките ще са за психиатър.Повечето вече са психясали.

88

до умната

преди 6 години

А ти, понеже си много умна, вероятно си мислиш, че единствено детските възпитателки са притиснати финансово и имат домашни проблеми и това е единствената причина останалите хора да се държат прилично на работа и да не се изтрепват помежду си.

87

Видял

преди 6 години

До АнонименНе знаех, че думата"***"се цензурира.

86

Видял

преди 6 години

До АнонименЕй за това, никога до сега не бях писал тук. Много ***, много нещо! На този системата му виновна! Сега сигурно, я Путин, я Тръмп, я Борисов ще вкараме в разговора. Хайде много ти здраве.. и дерзай!

85

Анонимен

преди 6 години

***, не ви са виновни детските възпитатели, а ви е виновна цялата система, това дали го осъзнавате или сте твърде мало-умни за да го направите?????????????Как мислите че се чувства тази възпитателка с 500лв. заплата, как издържа нейните деца, как им осигурява здравни грижи, прехрана, образование и пр.??? Ако тя е затрупана с финансови проблеми, как да остане спокойна и уравновесена??? Това мислили ли сте го???Виновна е системата, а също и вие *** ТАКИВА, защото вие допуснахте тази система да мачка обикновените хора вече толкова години...

84

Видял

преди 6 години

До да попитамНе мога да отрека, че има и такива. И мен ако питаш, родителите са си виновни. Само дето не мисля, че детската градина е мястото да се "вкарват У пътя". Просто, които не може да носи на такава работа, да ходи да работи на друго място. Парите били малко, групите големи -ами бегай да гледаш дъртаци в Гърция или да чистиш къщи в Лондон. Хем парите повече, хем групата 1-2 *** човекамаксимум.

83

Анонимен

преди 6 години

Абе вие чухте ли изобщо записа, че пак запяхте песента за агресивните невъзпитани деца и т.н. Ами то освен възпитаните реплики на високоинтелигентната педагожка друго не се чува. И все пак - в тоя случай по мога да се съглася, че не става дума точно за насилие, а по-скоро за грубо отношение от страна на проста женица, на която й липсват първите 7 години. Ама това явно за повечето от вас е напълно допустимо.

82

Бачо Пичо

преди 6 години

До ВидялБате, другия път я издебваш и БОЙ,БОЙ, БОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ до напикаване... След една година пак....