100

Анонимен

преди 6 години

Българите изчезваме, ромите ги защитават поне 50 НПО-та!Българките не раждат деца, правят кариера.Децата учат в България, после бягат в чужбина.Положението е трагично.Сега ли го разбрахте?

99

Евро - Рома

преди 6 години

Мисля, че малцинствата ги интегрираме вече 20 години. В училищата едно българче бива изключено за 10-15 отсъствия, а от малцинствата за по 200 не ги изключват. В градския транспорт се возят безплатно, колко плащат сметките всеки сам може да си прецени. Само не ми е ясно след 30 години, кой ще плаща данъци, за да може те да имат помощи ?

98

Анонимен

преди 6 години

Дори и чисто теоретически няма как да станат 3 млн за 30 години, просто поредната глупост целяща да налива масло в патриотарите

97

hhh

преди 6 години

da be te romite samo se ragdat a ne umirat ) haha kolko ste smeshni styga s tezi gluposty

96

До БСП - ДПС

преди 6 години

Жив да си, това да се чува. Взех си "инвестиционен имот" по съвети на брокери и анализатори, щото имали по - голяма доходност от парите в банката. Сега чакам доходността, ако не ме прецаката наемателите. Чудя се обаче, дали след 30 години като излизам от инвестицията, панелката ми ще я има ли, и по - важното е дали ще ми платят и 1/3 от цената. Май се прецаках, а никой не ми го каза по-рано това. Нищо, важното е че нотариуса, брокера и държавата си взеха комисионната по сделката. Благодаря!

95

Смешник

преди 6 години

Ей тва се знае от 20 г . ама на кой от управляеащите му пука гледат само да крадът държавна пара свинете. А тия роми трябва затвор за родителите като не могат се грижат за децата да не правят а щом правят и живеят кат кучета мама и тати в пандела . все пак нали са хора ако някое българско семейство си гледа децата така ще им ги отнемат и ще съдят родителите но щом си ром си над закона. Докато е така няма да има управия.

94

Пфу

преди 6 години

Т.нар. вмро, съдейства на ромите, 61550нищо от обещаното НЕ са направили, а грабежите и нападенията над полицаи извършени от хора от гетата, дори се увеличиха !

93

Анонимен

преди 6 години

Давайте им още помощи да продължават да се размножават.Давайте на бабите детски за малолетните им дъщери и синове,които вече са станали и те родители.Продължавайте да толерирате мързела им,пускайте ги на свобода след обири,ало измами и др.и после се чудете защо те главоломно растат,а ние намаляваме.

92

Анонимен

преди 6 години

Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Работливите и кадърните ги няма. Дори и да няма демографски срив,матеряла който остава ще е лош.

91

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Абе важното е, че имотите са само нагоре!

90

Анонимен

преди 6 години

Българскат държава...хаха.Напоследък се полагат неимоверни усилия да се ВНУШИ, че има държава.Най-силно използваният метод е ценовият шок при данъците, винетки, бензин и ток и вода. Бюрокрацията е другият инструмент, с който се цели да се внуши държавност, и третият начин - СИЛНОТО И ПРОНИЗИТЕЛНО присъствие на т.нар. политици по всевъзможни медии. На последното се чудя да се смея ли или да плача.България я няма от много време. България е една илюзия, която всеки сам трябва да поддържа....

89

Анонимен

преди 6 години

точно толкова е ипотеката за тристайния панелен, който брокерите ми предлагат на 1200 евро квадрата. Знам, че има логика да се видгат цените на имотите. Сега нестигналите 3 милона не могат да си позволят апартамент, ама като го изплатя след 30 години ще има... пазарлъци, ама яко :)

88

Анонимен

преди 6 години

Българите - единствената нация в света която сама се затрива. Всички хора гледат да вървят напред, само българите гледат един друг да си избoдат очите. По-големи пpocтaци не съм виждал. Малък ви е темпа на изчезване, по-висок трябва да е. Големи са ви заплатите, по-ниски трябва да са. Не са достатъчно кpaдливи политиците ви, по-крaдливи трябва да са! Нaция от cтpaxливци и ceлски тapикати!

87

Валентин

преди 6 години

Да разбира се. Само трябва да продължим с неолибералната политика да им дават пари за щяло и нещяло, както и за всяко следващо запъртъче. Вместо това отдавна трябваше да сме преминали към система на купони: за храна/лекарства/сметки, които се спират ако не посещават курсове по майчинство, социално поведение, работни навици.

86

мдаа

преди 6 години

Няма значение колко са италианците . Руснаците са купили над половин милион имота .Това значи 4 милиона руснаци. Ако шведоиталианците не слушат ги чака Сибир. Освен това след 30 години те всички ще са като професор Чирков ,че и по-образовани.

85

Анонимен

преди 6 години

Ще има източна Ромелия и княжество България.ха.ха

84

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ами няма да...ривем сега.Ще провъзгласим ромите за...новите българи,все нещо са...прихванали от нас.

83

????

преди 6 години

До Василев...добре си го написал....защо разделяш гражданите по ..............

82

Дивия изток

преди 6 години

Все тая, ние пък ще им оставим една тотално разрушена държава, съсипана икономика и загиваща природа.

81

Анонимен

преди 6 години

Всичко се върви по план, вие какво очаквате. БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОВЦЕ-ЗА МНОГО ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ. ТЕ СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС НАС-НИЕ СИ ТРАЕМ. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.