19

Анонимен

преди 6 години

това тук е политически ***, само че и той не знае от кои е, колкото повече се задържи за него е по добре защото едва ли някога ще види парламента отвътре освен в деня на отворените врети

18

Анонимен

преди 6 години

Прекалено много патерици станаха, но ако се наложи и на челна стойка ще застанат партийците от всяка една партия, само и само да са във властта и да вземат по 5-10 хилки на месец.

17

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е робския народ да вземе коловете и да ви направи едни дървени и кървави избори!Всички там сте пиявици!

16

Ханко

преди 6 години

За да няма вече нови патерици на следващите избори ще им изкараме от строя и двата крака...

15

Анонимен

преди 6 години

Марешки изобщо не е политик и никога не е бил! Търгаш, който би продал всичко. Дано скоро да има избори и да изчистим това петно!

14

Анонимен

преди 6 години

Проблема с Истамбулската конвенция не е непревеведимото пониятие *** или специфичните за всяка култура социални роли на пола, а това, че основни човешки права се деференцират по признак пол. Конвенция против насилието срещу жени ...., а мъжете кучета ги яли...!

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 10,"Путин задейства своите хора Сидеров и Каракачанов, но са им криви сметките. Борисов може да управлява и без тях с правителство на малцинството. ДПС и Воля ще го подкрепят."Това е НЕВЪЗМОЖНО! Всеки човек търпи метаморфоза, помним Сидеров какъв айдук беше.. Но не напразно ГЕРБ и ОП губиха толкова време в предкоалиционно споразумение - Борисов си вързА гащетите и ОП знаят, че на евентуални нови избори много трудно биха спечелили отново над 10%. Е те за това коалицията е джелезна!!

12

До 15

преди 6 години

Е такова на снимката!

11

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да ми обясни какво е това "***" ? Все за него говорят, но някой виждал ли е такова нещо ?

10

а полза никаква

преди 6 години

Магарешки усеща че ако падне правителството ,той повече няма да влезе в парламента.Така че всички тези партиики са на яслата на държавата(народа) и смучат яко!

9

П.Петров

преди 6 години

Какъв пазар за хормонални препарати ще се отвори само ...

8

Циник

преди 6 години

Доган с противоконституционна партия...Бареков за кратко - да се уреди в Брюксел...Слави чалгаря и той...аптекаря си "плати" и той за партия....няма такава пародия на държава!

7

анонимен

преди 6 години

Прав е Магарешки ако има избори ще гледа парламента по телевизията аз гласувах за него и съжалявам за това дрънка празни приказки ако може да седи там и да се прави на интересен.

6

Анонимен

преди 6 години

Путин задейства своите хора Сидеров и Каракачанов, но са им криви сметките. Борисов може да управлява и без тях с правителство на малцинството. ДПС и Воля ще го подкрепят.

5

Зозо

преди 6 години

Пейтриотите ще бъдат сдъвчени и изплюти от ГЕРБ. На Боко ще му остане да кацне на догановия, което ще е края на ГЕРБ.

4

Запознат

преди 6 години

крадеца вика дръжте крадеца!

3

:):)

преди 6 години

ужас и тоз клекна, набиха му обръчите....

2

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАТЕРИЦА говори за патерици?!?!?!?!?!?!?!?!Между другото, ако още не сте разбрали как ще мине Истанбулската конвенция, ето ви формулата - ГЕРБ + ДПС + Марешки = България джендърска държава!

1

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха....че съвсем естествено.......разпространител на лекарства и тревички съвсем нормално е да бъде "за" тази откачена измишльотина! Като изключим възрастните, нали такива джендърчета са и най-големите "любители" на разни изкуствени стимулатори! Няма здравословен спорт, зобат добавки и не знам какво си и се превръщат в истински зомби, които освен да забият нос в смартфоните НИЩО ДРУГО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!