59

цирков номер

преди 6 години

Специално за комплекс Албена мога да ви кажа, че няколко стотин украинци които нямат никаква представа от туризъм ще работят. Така, че си пригответе английски или руски разговорник.

58

Анонимен

преди 6 години

Към тези 1100 лева на човек, трябва да се прибавят и парите за доктор и за лекарства. На практика всички се разболяват от "чистата" вода в морето. Като си болен 2-3 дни от 7, значи почивката ти се оскъпява, платил си тези 1100 лева за 4-5 дни, вместо за 7 дни плюс цената за лечение. Ако си в чужбина, това го няма.

57

Анонимен

преди 6 години

Последното ни море в БГ беше преди 6 години на "Св.Константин и Елена" Мръсно, претъпкано, плажът бетониран и направен басейн, шезлонгите залепени едни за друг, пълно беше с руснаци и румънци който се дъжаха нагло все едно ти си им отишъл в къщи. Преди това мисля 2012 бяхме в едни от тези хотели на снимката - вратата на стаята не се затваряше, казанчето не работеше, в ресторанта врабчета летяха и дрискаха навсякъде. Качество ви казвам.

56

Анонимен

преди 6 години

Аз предпочитам Гърция и Турция защото там водата е по чиста.

55

Анонимен

преди 6 години

А....и едно допълнение,което повечето хора не го знаят:)Чуждите туристи плащат двойно по-малко от българските.Защото хотелиерите за да си "вържат гащите" за сезона,си разпродават стаите на чуждите туроператори още в края на миналият сезон.И понеже им купуват почти всички стаи за сезона,им се сваля цената наполовина от цената на рецепция.Със самолетите е същото...големите правят чартъри и цената на чужденец лятото за седмица излиза със самолета около 500-600лв

54

Анонимен

преди 6 години

за 2 часа на плажа в Св. Влас преди 4 години платихме /1 възр. и 2 деца/:2 чадъра с 4 шезлонга * 10 лева =60 лв.2 малки бири *5 лв. -10 лева2 кафета, 2 сока *5 лв.-20 лв.2 картофи и 2 цаци * 5 лв.20 лв.Общо 110 лева.На другия ден всички бяхме болни от кафявото във водата и дадохме още 200 лв. за лекарства, малкия беше на урбазон и антибиотици.В Гърция такива проблеми нямаме.Благодаря, за такова "качество" 1 лев няма да дам.

53

Анонимен

преди 6 години

"сирене" и "салам" от 2 лв. килото, гаражен спирт от пластмасови бидони, отходна канализация заустена в морето..."качество" ли не бе да го опишеш...

52

Анонимен

преди 6 години

ДА СИ ЗАВРАТ КАЧЕСТВОТО ОТ ХРАНА НАПИТКИ БАЗА ОБСЛУЖВАНЕ ЧИСТОТА ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ИЗГРЯВА

51

Анонимен

преди 6 години

Защо лъжат хората???КАЧЕСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДОБРИ!Просто защото няма достатъчно качествени квалифицирани кадри,които да работят в туризма.Наемат се куцо и сакато да работи,защото няма желаещи.И какво качество искате,като *** камериерки взимащи 450 лв заплата чистят стаите?!Те български не знаят,та искаме западни езици да знаят.В кухните е същата жалка картинка.И повярвайте ми...няма да вдигнат цените,защото никой не иска хотела му да стои празен

50

Чалгароморието

преди 6 години

Много имена има сега бившето хубаво Черноморие - Мутроморие, Бетономорие, Ла*номорие, но все се забравя още едно Чалгароморие. Има ли българин, който да е с всичкия си и да иска да почива там?! Аз не познавам такъв.

49

Драги ми смехурко

преди 6 години

Ако не ти харесва - недей да ходиш. Има хотели по черноморието които не отстъпват по абсолютно нищо. Това че ти си се набутал в коптор, си е твой проблем. Ако нещо не е било в ред, има си начин да подадеш оплакване било то за обслужване или нещо друго. Недейте да се излагате с научени фрази като мутриморие. Хубаво е че коментарите са анонимни защото мишлетата могат да църкат врели некипели.

48

Антифен на системата

преди 6 години

Хайде сега всички юруш на код "кафяво"!Както е тръгнало,може и задължително да стане да им даваме по 2-3 хиляди на тези мутро-партийни хотелиери,да ги подпомогнем малко,че нали минималната заплата е 510 лв.Впрочем,за много населени места в България това е и максималната.Как ли пък не.Уважаеми съграждани,похарчете си парите за нещо по-смислено.

47

До 47 Супер

преди 6 години

Явно не знаеш за какво говориш. Аз от 2001-ва не бях ходил на Мутроморието, но миналата година решх да пробвам, по разни причини. Е, на втория ден напуснах прехваление петзвезден хотел на Елените. Иначе обикновено ходя в Испания, като предпочитам Палма де Майорка, но съм ходил в доста други държави по целия свят.

46

анонимен

преди 6 години

Не почивайте на бгчерноморието ако имате поне малко акъл ! Не пълнете джобовете на мутри , простовати политици , бивши червени величия , превърнали се в нагли хотелиери !

45

Потрес.бг

преди 6 години

По-добре пишете за туркия и гръкия, вашите читатели са анти-българи.

44

Супер

преди 6 години

Тъпите софета и шопи да си ходят в турция. Не ни трябват *** глезли и батета. По-добре чужди туристи.Тея дето се оплакват много сигурно последно са били на хотел на черноморието като деца. Ситуацията е различна в момента, ама *** не го осъзнават. Стойте си в София и продавайте домати на женския пазар да си купите палатки.

43

Angelhell

преди 6 години

Да си почиват....Лично аз не бих си причинил повече почивка на нашето море, което е жалко!За 1400 лв. трима човека за една седмица почиваме в Гърция на база AI. И към това имам безплатни шезлонги и чадър. Обслужването е на ниво и няма забележки.За същите пари ще почивам в Турция като в това ще са включени и билетите за самолет. Италия и Испания излизат малко по-скъпо, но качеството отново е в пъти по-голямо.Хайде да няма нужда.

42

Анонимен

преди 6 години

Тоест хората ще плащат по-скъпо за същото отвратително качество,не знам защо ни лъжат. От написаното става ясно, че все повече ще предпочитат да почиват в чужбина

41

Хахаха

преди 6 години

Чета коментарите и се чудя - чай с мед ли, коптор ли... когато се научите да си плащате за обслужване, ще го получите. Ходят на шкорпиловци на бунгала, или на палатки и чакат 7 звезди обслужване - ами няма да стане. По-добре ходете в турция да ви плюят в храната и да се радвате колко е хубаво. Гъби такива

40

Как Сийка

преди 6 години

От прочетеното ми стана ясно,че ние с дядката пак ще ходим я в Гръцко,я по Турските курорти или в Испания - у нас от скъпо го правят още по-скъпо?! Ами да си почиват тук самите хотелиери,техните приближени и определени групировки от нашето "златно " об щество!Така и така на тях им е хубаво тук и им пасва на кесийките - да се "кефят" по нашето Черноморие,а ние,простолюдието по...чужбината :)))