27

Анонимен

преди 6 години

Сега *** ни обясняват че бил украински самолет. Украйна не беше ли русия и Крим руски ?

26

Анонимен

преди 6 години

"Напротив, точно Ту-144 е копиран от Конкорд! Факт! Затова й руснаците бързаха да го пуснат в експлоатация преди Конкорд и Ту-144 се оказа пълен провал с множество катастрофи и беше спрян от експлоатация след 3 години!"Как е положението с Конкорд, защо бяха забранени за полети?

25

до 25

преди 6 години

Не, в грешка си. Точно обратното - Конкорд е изкопиран от Ту-144. Първия полет на Ту-144 е близо година преди Конкорд да бъде създеден, още не е съществувал, това може да се провери лесно дори в уикипедия. Няма как да се изкопира нещо което не съществува.

24

малко инфо

преди 6 години

С този самолет оперират Куба , Русия , Украйна и Сирия.Лизензът е украински.Самолетите се правят във Воронеж от пияни ***. И освен това се опитаха да продадат няколко на Северна Корея на два пъти по-висока цена от украинския оригинал...Смешното е, че дори "Аерофлот" не ще да лети с тях.От началото на тази година заводът във Воронеж е затворен, защото и Куба, и Казахстан отказаха да направят заявки.

23

Академик

преди 6 години

Могат да пишат срещу тази катастрофа само деМбили-иТиодчета които по-далеч от панелката си в Обеля или Люлин не са излизали .Жалко за хората ,а форумните ПРОзТАЦИ да са все това ниво в което са сега -нещастниСи.

22

Анонимен Алкохолик

преди 6 години

Кога станахте бездушници?Има загинали хора а вие се радвате.Срам ме е от вас

21

патриот

преди 6 години

на рускиня,руска кола и руски самолет не се качвам!!! и трите водят до смърт.

20

Анонимен

преди 6 години

руско качествено няма, освен колесарите на самолетите.

19

мечо грух

преди 6 години

Като знам как се кефят путлерсчетаta при всяка американска трагедия и се чудя защо пък мен да ме интересуват разни алкохолици, дето нямам нищо общо с тях

18

Анонимен

преди 6 години

"От хора, живеещи в землянки и масово наливащи се с препарат за вана (Бояришник), няма как да очакваш да сътворят нещо читаво някога!"Ан (Антонов) е украинска самолетостроителна компания.

17

Анонимен

преди 6 години

Пострадали хора има ли?

16

Анонимен

преди 6 години

До Въпроси има ли?Самолетът е произведен в Украйна.А е стопанисван, поддържан, използван и управляван в Русия.Други въпроси има ли?

15

Анонимен

преди 6 години

В Русия разстоянията са големи и всеки ден има стотици полети.Случва се.Като прибавим и руската зима.Жалко,че има хора,които се радват на такава трагедия.Ако изобщо могат да се нарекат хора.

14

Уикипедия vs тролове

преди 6 години

До 10"През 1973 г. Ту-144, участващ в Парижкия авиосалон катастрофира, при което загиват целият екипаж и деветима на земята, а десетки други на земята са ранени. Ту-144 влиза в строя с редовни товарни и пощенски превози през ноември 1975 г., а на редовни пътнически превози -- през ноември 1977 г. Високият разход на гориво, силният шум в салона, ред други затруднения и втора катастрофа при изпитателен полет през май 1978 г. водят до преждевременно снемане от строя, с последен пътнически полет на 1 юни 1978 г..

13

Крим не е руски

преди 6 години

Руснаците бяга от режима Путин....затова е изчезнал

12

Анонимен

преди 6 години

Започвам да се разочаровам в руснаците алкаши само за водка мислят едно време ги харесвах ама вече ми писнаха

11

Анонимен

преди 6 години

В отговор ВКС на Русия са изпепелили района от който се предполага, че е дошла атаката.

10

Въпроси има ли?

преди 6 години

Самолетът е произведен в Украйна. Въпроси има ли?

9

Анонимен

преди 6 години

А вчера един израелски Ф16 ПАДНА И ИЗГОРЯ КАТО ФАКЛА.

8

Do 10

преди 6 години

***, прочети малко по темата и тогаз сери в нета.тия работи не ги пишат в Комсомолская правда. Нужна ще ти е друга литература, истинска.