42

до 42

преди 6 години

До Анонимен до 42 Компютъра може да нарисува автомобила но той се прави от метал, пластмаса и др. материали които минават през ръцете , може и през робота.

41

Шофер

преди 6 години

Хубу, а кво станА с Грейт Лол

40

Венци

преди 6 години

Абе нали щяхме да се борим срещу фалшивите новини!

39

Анонимен

преди 6 години

Ако успеем да привлечем автомобилен производител да сглобява у нас би било огромен тласък за икономиката. Подобно поризводство захранва с поръчки още десетки, дори стотици поддоставчици на различни компоненти. Унгарците отдавна сглобяват VW и Audi, смятам, че ние също можем да се преборим. В съвременното автомобилосторене са необходими повече IT специалисти, отколкото машинни инженери, стругари или фрезисти, а ние имаме такива, пък и за няколко години могат да бъдат обучени.

38

Анонимен

преди 6 години

До 467Fake news!Може, но части за Rolls Royce се правят от години у нас.И то части изискващи високотехнологично оборудване като карбонови елементи.Не за интериора аз за греди за усилване на купето в случай на катастрофа.

37

Анонимен

преди 6 години

Само при мисълта, че има възможност това да се случи електората на БСП полудява от яд.

36

Анонимен

преди 6 години

ДО 35, ДО БУХАЛЩе имаа, амааа друг път. Знаеш ли цената на тези автомобили? Какъв пазар може да има тук за тях?

35

БМВ

преди 6 години

Или бързайте да крадете БМВ-та, Или спирайте да ги крадете...Утре като започнем да ги произвеждаме на чорба ще си ги варите.Ама правилно е да се произвеждат в България - БМВ-Бавно мислещи твари..

34

Анонимен

преди 6 години

през 1960 година е имало - Балкан 1200 но големия брат тогава не разрешава да се произвежда защото нямало къде да продава москвичите .

33

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха, Ей това са розови сънища..

32

Бухал

преди 6 години

До 20Ако имаш акъл точно в БГ ще направиш завод. И то не поради друга причина, а зареди ниските разходи за заплати и данъчната политика.Колко ще взима работник във фабриката им във Великобритания и колко ще плащат тук? Нали знаеш, че разликата е огромна....За съжаление обаче Румънците имат много по-благоприятна политика по отношение на привличане на чуждестранни инвеститори. А относно тази новина, ,би било прекалено хубаво за да е истина....

31

Калашников

преди 6 години

обмислял да стри завод у нас ? А ся де.. Да стрива завод?

30

Анонимен

преди 6 години

BuMW ... BulgMW....

29

Bate goiko

преди 6 години

Завод може и най-вероятно ще има,но ще бъде в България когато цъфнат налъмите. Ще го направят в Румъния, Сърбия, Словения, Хървия или някоя друга бяла страна

28

Шоп

преди 6 години

Щом Бойко е решол, ще стане.

27

Обективно

преди 6 години

Би било много хубаво и много се надявам да стане, ама това дори не е научна фантастика, фентъзи. Без да се обиждаме , у нас все още има много талантливи хора, на работници за автомобилен завод? машиностроенето отдавна изчезна. Намерете един фрезист, стругар, та ако щете и читав машинен инженер. Може но ако завода е роботизиран, и защо да е у нас. Има и по евтини и качестните работници. това е тъжната истина

26

шматка

преди 6 години

Хората ясно им казали-производството следва пазара ама кой да разбира...Не мога да разбера каква е тази истерия да правим коли.Да наблегнат на заводи за тв компютри телефони...На нас ни е достатъчна добре развита лека промишленост

25

Анонимен

преди 6 години

Булгарише Мотор Верке (БМВ) - супер,мега, хипер ЯКО :)

24

Анонимен

преди 6 години

До 23: Ягуар, Ленд Ровър, Лотус, Астън Мартин, МакЛарън, ТВР. Само първите две са масови марки, но от екзотичните и спортни коли за мен няма нещо немско или италианско по-яко от Астън Мартин и Лотус.

23

Анонимен

преди 6 години

Какъв автомобилен завод ве!? Кой ще работи в тоя автомобилен завод, ромите ли ? хахаха