10

zeus

преди 6 години

Всички големи спортисти са на някакъв зоб. Разликата е в това, че едни зобят нови препарати и не ги хващат, на други пък WADA им е разрешила официално да пият нещо, понеже уж са болни, а трети просто са руснаци и трябва да бъдат отстранени. Нали не сте забравили случая как уж един чистач унищожи всички проби на американските спортисти ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Жалко за тази ситуация, но вината е изцяло на джуджето, превърнало употребата на допинг в държавна политика! Руските спортисти трябва да го съдят!

8

Оруел

преди 6 години

И този съд е независим колкото нашия!

7

Анонимен

преди 6 години

Путин да не се прави на ощипан -допинга винаги е бил държавна политика. Впрочем и в бившия соцлагер си беше така.

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Всичко руснак зоба. Иначе алкохолизираниге чеПурашки, няма да могат да сдигнат, не до финала, а до старта.

5

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Да се сърдят на Путин... - той е инициаторът на тая допинг афера... - логично е това да се отрази на президентските избори, но в Русия логиката не е на почит...

4

интересно

преди 6 години

И нито дума тия дни, че КАС отмени санкцията на 28 спортисти."Международният олимпийски комитет (МОК) беше наложил доживотни наказания на 42-*** руски спортисти заради участието им в мащабния допинг скандал от Сочи 2014. Впоследствие КАС отмени тежката санкция за 28 от тях и те поискаха да се включат в Пьонгчанг 2018. МОК обаче заяви, че въпреки решението на съда няма да допусне никой от тях. Тогава последва и обжалването пред КАС."Отново не давате цялата новина!

3

Анонимен

преди 6 години

Руснаците да си направят своя олимпяда в Сибир с другите монголоиди.

2

българина

преди 6 години

Дайте им имената на състава бас държа че са *** на сащ

1

Анонимен

преди 6 години

Каква изненада :)