293

Анонимен

преди 6 години

Не е лошо да има луков-марш и жандармерията да покаже на евробюрократите как демократично се действа в нашата страна, как виртуозно владеят палките, съвсем по европейски и че могат да осигурят и транспорт за напускане на терена, и линейки, ако някой се спъне и си разбие устенцата!Отивам по-нататък - и да обменят опит със специалните подразделения на ЦАХАЛ, те са напред в материята, дължат ни много за спасяването на 48 хил души.И още по-нататък- с новия Расате да постъпят като великият княз Борис

292

Дементор

преди 6 години

Вечна памет на Виолета Якова че спаси България от тази ГНИДА

291

човека е бил патриот

преди 6 години

Комунистите наричат всеки който не е от тяхната банда - фашист.Това е така защото обществено е признато че фашизмът е престъпление.Всъщност и фашизма и комунизма се третират наравно като престъпление в цивилизования свят.Те са против Луков Марш защото искат да прикрият моралната низост на своите престъпления.

290

До DiesIrae

преди 6 години

Крехката ти възраст не е оправдание за т^пото ти пелтечене. Даже случайно да пораснеш, ще си същият буйстващ ***. Какво хубаво е създадено от комунистите ли? Днес честват годишнина на НАТФИЗ, вчера - на едикой си театър, на читалище, хор, училище, на културни институции, създадени през годините на "най-свирепата" комунистическа диктатура. Практически изкорениха неграмотността и...сифилиса. Нямаше просеци, за всекиго имаше работа. А вуйчо ми не стана професор - винаги пишеше, че е бил бранник

289

Божил

преди 6 години

Лъжеш,анонимен 302- аз съм националист,но не съм нацист и не мразя нито евреите,нито съседите!

288

Анонимен

преди 6 години

Добре,че фашисти у нас са само комунистите- затова народът в един момент ще успее да се отърве от техните грабежи,въпреки че са се окопали здраво в икономическата власт!

287

Анонимен

преди 6 години

Луков е нацист, почитател на Третия Райх, дори прическата му е типична за нацистите. Карал е Царя да прати български войници да се бият на Източния Фронт в името на любимия му Хитлер. Това, че комунизма е зло не оневинява нацизма или почитателите му. Между националиста и нациста разликата е много тънка. И двамата мразят съседите си. Представете си ако всички държави бяха националистически в 21в - света нямаше да издържи и една седмица преди да се самоунищожи. Който има мозък ще ме разбере.

286

Илина

преди 6 години

Това е един достоен български офицер ! Браво на тези български момчета, които го почитат!

285

DiesIrae

преди 6 години

Комунисти какво стана?Вече 5 часа чакам някой предател да каже какво хубаво е създадено от комунистите!Ще ми отговорите ли с пример или вече сте пияни, пеещи руски песни, пред портрета на сталин докато сте на територията на България?Хайде дадох ви толкова примери за добро от злия нацизъм, вие като твърдите, че той е зло значи трябва да извадите поне 20 пъти повече примери за добро производно на комунизма.ПП: нищо такова няма да намерите в книгата - наръчник на мързеливия крадлив комунист!

284

Циник

преди 6 години

Комунизма е като проказата - разяжда плътта...вмирисвайки я на ***!България е заразена с него - и вони и до днес!Пишещите тук *** са от огромната част неуспели неудачници с реваншистки мераци по времената на мракобесието налагано на всеки позволил си да им навре нелицеприятните истини в грозните морди.***!

283

Една българка

преди 6 години

Ген.Луков е ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!! Убит е по жесток начин от комунистите по заповед на СССР. Както и интелигенцията във България.Трябва да научите повече за този Велик българин,тогава да пишете !

282

Анонимен

преди 6 години

Еб.....ати демокрацията ???? Забабрани забрани забрани...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

281

Серьожа Куропаткин

преди 6 години

Мы закроем всех коммунистов в Сибири!

280

Нафърфорий

преди 6 години

И нека Бог да прибере в Огнените пещи от лицето на Земята всичката комуноидна и болшевишка ***!

279

към 285

преди 6 години

За да се прикрие тази далавера мистериозно е убит през 1938 г. НГЩ генерал Йордан Пеев! От Луковци! Виж му надутата мусура и нататък е ясно.

278

Исти

преди 6 години

Генерал Луков няма нищо общо с фашизма- той бил против съветската намеса в нашите вътрешни работи и попаднал на прицела на червените терористи,пратени тук да разчистват пътя на съветските окупатори. За червения сатрап Сталин обаче всеки,който не е с него е фашист- той дори Полша от 1939 г. я наричал "фашистка държава". Дори приятелите на Ленин били фашисти според него,а това по неговата логика трябва да означава,че Ленин и приятелското му обкръжение са били антисемити и фашисти!

277

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм, фашизъм, една и съща стока са. И двете идеологии налагат тоталитарен модел на управление, посредством репресии и геноцид изтребват противниците си и налагат господството на шепа сатрапи над хората. И двете са канцерогенни за свободата на човешкия дух. Разликата е, че фашистите правят това по-директно, а комунистите се прикриват зад лозунги.

276

Анонимен

преди 6 години

До коментатор 289 "Нацизма, фашизма и различните му подформи са осъдени в цяла Европа, включително Германия, а освен това са подсъдни. За мен тези които ходят на този "марш" са престъпници." - А не са ли престъпници комунистите, които маршируват на девети септември, правят сборища на русофилите, отдават почит на една окупаторска чужда армия пред ***? Разхождат се с фланелки, на които има забранени комунистически символи? Пропангардират забранената и обявена за престъпна комунистическа идеолог

275

Иванов

преди 6 години

Генерал Луков нито е фашист, нито е антисемит. Това, че хората, които го честват приличат на такива, на някого от руското посолство или на шмекирите от някоя псевдо фондация, не значи, че ние не трябва да почитаме националните си герои!Поклон пред героя!

274

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименКратун си ти, дет си гласувал за евреина Бахур Бахар или Бойко Методиев Борисов или още по накратко, Тиквата. Ето ти един евреин. Той ти е достатъчен на първо време.