32

------------

преди 6 години

Мъск и Сие където отиват, другите от там се връщат има няма 80 години. Единственото, което направи Мъск е добър PR и реклама. И да не ви се иска зад него стои целия американски държавен апарат, финансови и технологични институти и звена. Това е стандартния трик на маркетинговите фирми в конфекцията и масовото производство. Има един тънък момент, с който скоро ще се сблъскат Мъск и Сие и тогава им вижте разходите, които ги очакват за единица производство на носители.

31

1

преди 6 години

И кому е нужно това? Има милиони гладуващи хора, а средствата се насочват някой да начеше личното си "ЕГО"!

30

Доктор по физика

преди 6 години

Ходете се лекувайте! На клипчетата с колата се вижда как на Земята няма континенти, а пък гумите на колата би трябвало да се пръснат на хиляди парчета, ако "горе" има вакуум. Летенето в космоса е пропаганден трик на големите сили. Нищо не може да се прати там! Четете за радиацията, термосферата, вакуума (има предостатъчно клипчета да видите какво става с жива и нежива материя във вакуумни камери) и после пак вижте смешните клипчета!

29

1

преди 6 години

браво на мъск! той няма счетоводители извънземни, който да надуват цените на космическите проекти до безкрай. Иначе САЩ и Русия оттдавна да са изпратили мисия с хора до Марс ;)

28

До 27

преди 6 години

ОК, нека създаването на ракета, каквато имаха преди 50 години бъде наречено триумф, след като така ви харесва...

27

Анонимен

преди 6 години

Хвала на американците, велики са! Прегледах руските медии и форуми, направо са по-зе-ле-не-ли от яд и потрес.

26

Анонимен

преди 6 години

До До 12 26Алллооооууууууу.....не краварчетата, А РУСНАЦИТЕ ПУСКАТ ТАКИВА ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ РАКЕТИ ОЩЕ ПРЕЗ 1987 И 1988 ГОДИНА! Но поради невежеството на сегашното поколение те не знаят вчера какво са правили хората, та какво остава преди тяхното раждане сигурно! Просто както всяко поколение си мислят ЧЕ ИСТОРИЯТА ПОЧВА С ТЯХ! А се оказва че ВСИЧКО ВЕЧЕ Е БИЛО! Смешно и жалко!

25

Анонимен

преди 6 години

До До 12Напротив. Точно огромен триумф е. Ти просто си пълен с яд, омраза, завист, и затова опитваш да омаловажиш всичко. Жалко за теб.

24

До 12

преди 6 години

Тук не става въпрос за руснаци, става въпрос, че някои се възхищават на голяма ракета, каквато имаха американците и преди 50 години (че дори по-голяма), което е повече от смешно. Това, че една частна компания направи нещо, което държавната имаше преди 50 години е много далеч от понятието триумф. Чак такава радост за нещо, което го е имало преди 50 години е просто смехотворно.

23

Аз

преди 6 години

"Ценен товар" браво ...

22

4i4o dяdko

преди 6 години

мен лично ме кефи как степените на ракетата се връщат на земята..това е голям прогрес

21

Анонимен

преди 6 години

успех е да направят база на Луната или база на Марс... да си изхвърлиш старото возило в космоса какъв точно успех е?!? както е тръгнало цивилизацията ще се самозатрие с войни, с парите за оръжие отдавна да има хора на Марс. докато си губим времето с дразги и си играем на велики ще дойде следващия астероид и айде при динозаврите.

20

Анонимен

преди 6 години

Парите нямат значение на частниците мястото не им е в космоса.

19

шматка

преди 6 години

Чак пък триумф.Как ги измисляте тези заглавия

18

Dragon

преди 6 години

До 666А мислиш ли,че преди 40 г. светът технологично бе готов за Марс!??!

17

Flex

преди 6 години

То технология за изстрелването на ракета нагоре има от втората световна. Мъск успя да го направи страхотно евтино обаче, някъде бях гледал, че новата на наса ще има цена за изстрелване от 1 милард, текущите с по-малка мощ имат половин, мъска е на 100 милиона. Това е не по-малко важно стъпка от откриването на технологията, ако сега имаше 5 компютъра по света както в началото, всеки с цена от няколко милиарда нямаше да ви пука кой ги е измислил нали, защото нямаше да могат да ги ползваме.

16

Анонимен

преди 6 години

Мъск направи Тесла, Русия продаде половината дял на АутоВаз на Рено-Нисан и пак нищо не могат да направят свястно... какво да си говорим повече.

15

Хахавелка

преди 6 години

Ос*ахме нашата планета, да започне с оси*ането на космоса....СТАРТ!

14

Анонимен

преди 6 години

Русофилите горките са толкова озлобели, че не могат да приемат нещо добро направено от американец. Мъск се опитва да движи прогреса първо с Тесла после с Спейс Екс. Коя друга компания го прави в момента? Защо РосКосмос не го правят? Нали са уж велики тн? Всичките ресурси са в тях? Какво ги спира? Хайде стига с тая злоба. Когато РосКосмос направят нещо такова и аз ще се радвам за тях.

13

666

преди 6 години

Че е успех - успех е. Но все пак да не забравяме, че това са технологии още от 40-те години на миналия век. Освен това и руснаците и американците още преди 40 години имаха много по-мощни ракети от Фалкон хеви, но поради ограничени финанси не отидоха до Марс. Сега в глобания свят има фирми с гигантски финанси и могат да си позволят космически играчки.