350

Анонимен

преди 6 години

Сблъсък може да има само между равностойни противници,не виждам как третополовия ЕС ще сблъска с военна сила като Русия,няма да е сблъсък а ще е заличаване.

349

Боби

преди 6 години

До 373Създаден е 1982 година а от 1990 се базира в Мурманск където има "Страхотно временце"да споменем че изобщо не е бил проектиран да се ползва на север но се е наложило да се приспособи.

348

Анонимен

преди 6 години

Единствената заплаха за мира идва от желанието на многополовите мръсниции да скарат тези, които не са като тях, та да се избият помежду си. Само така след това те могат да продължат да налагат глобалната хомосексуална диктатура на всички оцелели.

347

Анонимен

преди 6 години

Ами много жалко за ЕС тогава.Руснаците познават много добре пътят за настъпление до Берлин, докато европейците не са стигали по-навътре в Русия от няколко квартала на Сталинград.

346

Статия - буламач

преди 6 години

Колкото и да се иска на САЩ да насъска ЕС срещу Русия е невъзможно за реализация. Ако направим съпоставка във военно отношение Русия е лъв, САЩ са средно голямо куче, което лае силно, за да изглежда по-голямо, а ЕС е галено и лигаво пуделче.

345

антисоросоид

преди 6 години

Тук се вихрят с минуси разни дрогирани со ро сои дни джендари от софиа ама ще им са стъжни жалкия извратен живот. .....

344

антисоросоид

преди 6 години

Тук се вихрят с минуси разни дрогирани со ро сои дни джендари от софиа ама ще им са стъжни жалкия извратен живот. .....

343

Анонимен

преди 6 години

До 389 :Наяде ли се бе ,пиндос ?

342

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията е фалшива идеологиязатова трябва да се изобличава .

341

Анонимен

преди 6 години

Нахранете пиндоските лайнета с минусчета .Като за начало . После ще приложим и другипо-софистицирани методи .

340

Анонимен

преди 6 години

Да ме извинявате, ама руснаците ако ги бива да правят нещо, то е да правят ракети. Противовъздушните им ракети нямат аналог в света, което трябва да ви говори нещо. Много е жалко да си зомбиран промит мозък без капка обективност.

339

Анонимен

преди 6 години

Пиндоските лайнета се хранят с минусчета .

338

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

ОЩЕ СТО ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ ДА ИМАМЕ НЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ ИКОНОМИЧЕСКОТО РАВНИЩЕ НА 89 ГОДИНА,ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАКВИ СМЕ БИЛИ 89 ГОДИНА ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ,30 ГОДИНИ ГРОБНА ТИШИНА,СЕСКО СТОПАНСТВО,ЖИВОТНОВЪДСТВО,ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ,ТЕЖКА ПРОМИШЛЕНОСТ,МАШИНОСТРОЕНЕ ИТ .Н СЕГА НЯМАМЕ ЦЕЛИ ОТРАСЛИ ГОСПОДА ДЕМОКРАТИ,А ИМАМЕ ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ НА МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ,НЕ СЪМ ПРОТИВ БОГАТИТЕ,НО ХОРАТА СИ РАЗВИВАТ РАДНАТА СТРАНА,А НЕ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ НА БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ,ЩО Е ТАКА ЩОТО Е КРАДЕНО.БАСТА.

337

До 379

преди 6 години

Най-скандалното беше при представянето на новата Лада,която неможа да запали и Путин се изчерви целия. :Dhttps://youtube/watch?v=SnH7YGav9xk

336

ХАХАХАХАХХАХА

преди 6 години

До русия=джудже АБЕ *** много зле се отразяват санкциите .Първо санкциите са от еднан страна която от десет години на стагнация влезе в стагфлация САЩ.Всъщност РФ внася от САЩ стоки за 0,00 долар/евро ,а изнася за 50 млрд.долара годишно.Т.е от нищо не зависи от САЩ.Откакто има санкици Русия увеличи с още 85 млрд.долара годишно търговският си излишък до +225 млрд.долара/износ-внос/,и стана най голечият износител на зърнени хрни и третия най-голям износител на птиче и телешко месо в света.

335

Анонимен

преди 6 години

До пушилняПосерко ще викаш на баща ти.Ти какво си мислиш,че руснаците са ни освободили защото им е било мъчно,че сме били 500г. под робство ли? Руско-турската война е била въпрос на време,заради териториални интереси.Водила се е на 3 фронта и няма нищо общо с нас.Имали сме късмета,че сме излезнали свободни от тяхната война.

334

Анонимен

преди 6 години

До 380 :Това е заради договор и евтина работна ръка.Тези двигатели се използват само за ракетите Атлантис за изнасяне на спътници.САЩ имат най-развитите технологии в тази сфера и СпейсХ преди няколко дни го доказа.

333

До 381

преди 6 години

Що бе рушнята напдна НАТО ли? От тебе разбирам.

332

Do 378

преди 6 години

To само кузята да им е издънката. "Великия" армата не можа да запали на парада, че го теглиха. Някакъв автомобил пак руски и разбирасе "велик" при представянето му дръжката на вратата остана лично в ръката на Путин. При друга демонстрация ракета изстреляна от руски "велик" кораб не запали и цпона във водата. При друга подобна демонстрация ракетата излеят но без контролно и даже самите военни споделят, че се уплашили тогава за живота на Путин, който нблюдавал учението и т.н.

331

Анонимен

преди 6 години

До 373 :Руската "техника" и "инжинерна мисъл" винаги е имала ръжда и излиза от завода като едно старо желязо ,което даже е спорно дали е годно за употреба.Ръжда върху американски самолетоносач ,кораб или нещо подобно неможеш да видиш.Всичко се поддържа.Пуснете си видео примерно от "Кузя" и ще видите ръждата навсякъде и окачените родопски одяла по стените в самолетоносача.Абсолютна гнусотия и аматъорщина са руснаците.