56

Циник до 68

преди 6 години

Има достатъчно за четене по въпроса за постсъветските мутри!Че на теб не ти се търси и чете - е друг въпрос!Така като си пишем и си мисля..Това е едно от нещата по които си приличаме с Русия - или "чисти мутри" като Митьо Очите ни изникват...или партийни такива - като Борисов Нинова, Доган, Пеевски и Гергов!А на останалите глупости за "поръчков" няма да ти отговарям - щеше всъщнжст да е гот!Нямаше да ми се налага да ставам в 4:20 да отивам на работа!

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонименгосподин Жан-Клод Юнкер в серия изявления официално обяви, че България почти се е преборила с корупцията и тя вече не е проблем....След като Жае-Клод Юнкер го е казал трябва да е истина. На кой го каза, на теб или на Бочко?

54

Анонимен

преди 6 години

По времето на диктатора Тодор Живков и 45 годишната руска окупация на България страната беше разяждана от ужасяваща корупция а днес при Демокрацията и англосаксонското партньорство председателят на Европейската комисия господин Жан-Клод Юнкер в серия изявления официално обяви, че България почти се е преборила с корупцията и тя вече не е проблем.

53

Анонимен

преди 6 години

До *** до 61Ние с Руски мутри не сме били така че само от личен опит бих говорил ако бях на твое място. Ти ако ги познваш лично и колко са лоши е друг въпрос, но твойто присъствие тук ми прилича на поръчково, може и да се лъжа. Аз лично искам България да е независима и да правим добър за страната бизнес а не такъв който да е удобен на други, били те Руснаци или евроатлантици. България в момента познава нашите мутри които сложиха костюми и вратовръзки, а докъде ни докараха то е очевадно.

52

Циник до 63

преди 6 години

Написал съм го в предните коментари ( ама кой да чете ) И мизерията...и повсевместната корупция...и обезлюдяването ( сега ще ти пиша с големи букви...белким го прочетеш ) СА САМО ЛОГИЧНА ПОСЛЕДИЦА ОТ БОЛШЕВИШКАТА СГA H превзела България!И ПРИВАТИЗАЦИИ...И БИЗНЕС ... СА ДНЕС В МРЪСНИТЕ ИМ РЪЧИЧКИ!Ако си разбрал нещо - разбрал!Ако в Европа и България не ти харесва - на твое място - бих направил всичко възможно да се изнеса в Русия!Аз моя избор го направих още през 89!

51

Меркел

преди 6 години

Балканите трябва да гледат към майка Америка и бъдещето на Европа в лицето на арабите ! Не към злата Русия ! Балканите са ценен матрял ...аааа партньор ....в прочем колко държави са там ?

50

Анонимен

преди 6 години

ДПС внася законопроект с който ще се иска да се върне българското гражданство на всички турци емигрирали от България от 50 -те години до демокрацията и техните наследници.Това са 1.5 милиона души! Приликата между времето в което живеем и 136 - а год. е много голяма.

49

Анонимен

преди 6 години

До 62 *** Ако това,което виждаме днес в България като присъединени към цивилизацията........да ти ......кая на присъединяването и цивилизацията!Май цивилизованите ни отпратиха да гълтаме пушилката вече на държави от Третия свят!!

48

Циник до 61

преди 6 години

Всичко е много простичко всъщност...Искаме ли да се присъединим към цивилизацията - или искаме да станем ( пак ) крепостници на Русия!Безусловно инвазията на алахонадупени е отврат...но да попаднеш в ръчичките на безскруполен руски олигарх... е по-страшно!Те са мутри - пред които нашите ще изглеждат, като детски ясли!

47

Анонимен

преди 6 години

До *** до ScharkЗащо не гледаме какво става сега. Историята е нещо което е манипулирано и измислено с цел създаване на идентичност каквато е удобна на сегашните власти. Факти колкото искаш. Няма дори никакви доказателтва кога България е създадена като държава. Само предположения на някой си професор историк, което ако е удобно става истина.

46

Анонимен

преди 6 години

Балканите обаче не са само Румъния и България при които изтръгването мина по терлици и безпроблемно!!Ако си мислите,че ще изтръгнете Русия от Сърбия,Черна гора,Македония ....значи не сте наред!!

45

ЕС

преди 6 години

има проблема на повечето големи структури - бавни и нееднозначни реакции. Затова Европа се превърна в афроарабия и без малко Орбан да изхвърчи от ЕС защото единствен видя проблема и защитаваше границите и интересите на същия този Европейски съюз. Затова ЕС изгуби Великобритания, защото със забавените си реакции не можа да види и да регира на проблема, който се оказва общоевропейски - източване на социалните системи от ПРОФЕСИОНАЛНИ получатели на социални помощи и бандитски формирования..следва..

44

Циник до Schark

преди 6 години

Европа не ти е виновна, че Иван Шишман разпарчетосва България ... и наследниците му се опитват да се "договорят" с манaфите ...всеки зад гърба на другия!Това си е типична сметкаджийска черта!Пък и както беше казал някой -- Няма вечни приятели! Има вечни интереси!Лош късмет за България, че вместо ТервелДруги са били на тронОВЕТе!

43

Анонимен

преди 6 години

До ЕвропаЗдравемислещия европеец с погнуса запушва нос, когато става дума за Балканите....Здравомислещ европеец няма. Ако имаше Европа нямаше да прилича на афроарабия сега.

42

Shark

преди 6 години

До Европа. Какво значи "Здравемислещия европеец с погнуса запушва нос"?? Европейците трябва да знаят, че за проблемите на балканите ВИНАГИ вината е била на техните държави. ВИНАГИ! Като се започне от османското нахлуване, за което не са си мръднали пръста да спрат, сетиха се чак когато *** стигнаха до Виена. И се стигне да наши дни, когато пак се опитват да направят балканите заден двор на ЕС като ни разтуриха икономиките. Балканите не са видели нищо добро от Европа!!!!!

41

Анонимен

преди 6 години

До пенсионер 75 г.Комунизъм и комунисти в България никога не е имало. Имаше нагаждачи които на бързо се пребоядисаха червено. Сега същите тези мекотели са с Вашингтон и ЕС за да довършат страната ни. Те са най долното съсловие което България може да роди, винаги са служили на чужди интереси били те съветски или евроатлантически, но не и Български. Докато гласуваме за тях така ще е, те не са виновни че им даваме властта. Пет милиона срещу петстотин.

40

Циник до 48

преди 6 години

Ти ди отдавна "скопен" от братската съветЦка ножица ***! Отдавна - забравил си какво е да си сапиенс .. останало ти е само хомо!И както винаги - "братските ***" не четете!Само пишете!Чукчи!Ако четяхте - можеше и да започне вякаква имитация на мислене...Ама не четете!Чукчи!

39

Европа

преди 6 години

има проблем с Балканите. Тук сме се счепкали всеки срещу всеки. Здравемислещия европеец с погнуса запушва нос, когато става дума за Балканите, защото винаги от тук са започвали проблемите на Европа. Подкрепят ли една държава, веднага са в конфликт с друга и винаги са в грешка и са оплели конците. Единственото решение ВСИЧКИ балканаски държави да са в ЕС, за да няма конфликти. С изключение на Турция - разбира се.

38

Анонимен

преди 6 години

До Комсомольская правдаТи пък кой си за да говориш от името на целите Балкани? Някой да те е назначил за представител на фашингтон тук? Ти също може да си изнасяш извратените си ценности и да те няма, на Балканите мъже с полички не ни трябват.

37

Анонимен

преди 6 години

Да, ама българите живят от сменяне на мpъcните чаршафи на руснаците, до там ги докара ЕС.