67

Анонимен

преди 6 години

Агресията не е ново явление, г-н Димитров, то е набор на човечеството.Друг е въпросът, че тя процъфтява там, където обществата и институциите са слаби, за да й се противопоставят, когато е излязла извън норми.

66

да...

преди 6 години

да, това са децата на демократите, децата на родителите, които бяха зъкърмени с чалга, американски филми с насилие, гей бракове и подобни.........какво искате от тях - ние сме си ги създали

65

Анонимен

преди 6 години

Случва се тва, че нямат семейно възпитание. Най - вече щото майките им са много заети с правене на пари. А баби вече няма, сегашните баби не искат да гледат деца. Нали и те бяха много еманципирани на младини.

64

До 62

преди 6 години

До ДоктораАбе, селльо, мога да ти гарантирам, че двама гея в Холандия биха възпитали децата си, дори и осиновени, много по-добре от повечето селяяци в България.Така че...хайде, не ни подхвърляйте пак намеците за гейове и др.

63

Пилот

преди 6 години

Толкова ли няма новини в таз *** .Я са изпотрепете да остана само аз в БГ еднолично да управлявам самолета .

62

Доктора

преди 6 години

Ако бащите им имат хемороиди и майките им са с бради. Това води до агресия и наследственна хемороидна треска в която доктора препоръчва клизма .Употребяваните капоти са опасни за вашето здраве .

61

поне едно поколение

преди 6 години

Какво да очакваме от учители родени и възпитани по времето на соца?

60

Гай Юлий Цезар

преди 6 години

Анибале, да те хванем и одерем, да прострем кожата за радост на диваците, и гарваните?

59

гражданин

преди 6 години

БСП просто изтърва конците и затова побесняват.Например шайка разбойници рекламира че на 3 Март ше тръгне от Бузлуджа да прави революция. Къде е Нинова да се произнесе в Народното Събрание и да разтурят тази шайка. Или това е поредната провокация срещу държавността след многобройните протести с измислени причини?

58

Стар набор

преди 6 години

Учителят каза много правилно: "Няма ли здраво семейство, няма здраво общество, няма здрава държава". На времето имаше поправителни домове за хулиганите и побойниците.Към учителите имаше респект. Днешното безотговорно, нихилистко, декадентско и самоубиващо се общество (виж "***") с наложените му "европейски ценностти" ще разложи още повече младото поколение. Няма ли патриотизъм, уважение и отговорност към родители, учители, държава - краят е ясен. Една безформена маса - целта на Новия СР

57

11

преди 6 години

Изпусната, обречена работа! Вече няма как да изтрием последните 30 пагубни години. Мръсната пяна изплува на повърхността. Политици и преуспели са до един прости и агресивни - пример за малките. За мен България е съвсем на ръба, с изключен заден ход (защото и религията не може да помогне, никога не сме били вярващ народ). Който възпита детето си добре или се кае, защото то не се вписва сред бандитизма, или го съветва да се маха. *** е, че и навън нещата съвсем се объркаха. Горките ни деца!

56

Анонимен

преди 6 години

По филмите има бой и насилие. Всичко се прави в името на изкуството и кинотворчеството. Оператори, сценаристи, актьори творят и представят филма на публиката.

55

Содом

преди 6 години

Обществото е пасминна ,*** и гласопдаватели без грам мозък в главите .Герб обаче намазаха от тази зган и управляват успешно дебилитте дето не са 80% а 98% от населението на таз *** .

54

деградация

преди 6 години

Каквато държавата и родителите такива и децата ...нема кво да се учудвате генетиакта е наследствена наука а средата определя и променя.Нема как в семейство на *** родени 80 те отгледано от общаци нискоинтелигенти и среда на преход и турбофолк да излезе читав човек ...ТОВА Е РЕЗУЛТАТА държава където нема развитие има деградация...

53

Анонимен

преди 6 години

Това е фасадната демокрация.

52

Случаен

преди 6 години

Докато има мамини и таткови богаташчета, докато учителите им се натягат и ги лансират, то естествено ще има и от по бедните, които им завиждат. Докато няма униформи в училище, докато родители и училище не се вразумят, че демокрацията не е само свобода , а и задължение! Дотогава ще има анархия и агресия сред младежта!

51

Д.Митов

преди 6 години

Разбира се, руснаците са виновни.

50

Kak?

преди 6 години

Едно време енергията на тинейджърите се канализираше в кварталните спортни комплекси - футбол, баскет, борба, бокс..Сега комплексите ги няма, а енергията си е налице и отива другаде :(

49

иновация

преди 6 години

Едно време глУпците си драскаха имената по стените ,сега си качват простащината в социалните медии.

48

Ханибал

преди 6 години

До SharkНе Shark,не "Око за око, зъб за зъб". Трябва да е "Око за две,зъб за чене". Може тогава да се научат.