26

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да нареди на хамериканския народ да му дигне и една пирамида по-голяма от хеопсовата?

25

Анонимен

преди 6 години

До BajoИзвинявай, но допускаш неточност. "Буран" стартира, облетя многократно земята, върна се и кацна напълно автоматично като стопроцентов робот, а не чрез дистанционно управление. Имаше и един убийствен за други летящи машини факт. "Буран" прфектно се приземи при бурен страничен вятър.

24

Анонимен

преди 6 години

Абе и краварите са си роби като нас, ама де...

23

Мосю Густав

преди 6 години

Не е уточнил дали ще е американски или руски военен парад.

22

Анонимен

преди 6 години

Американците волю,неволю трябваше да се откажат от совалките,те май останаха само 2 здрави с вероятност и те да изгърмят!

21

РАВНОСМЕТКАТА

преди 6 години

"войната в Афганистан е струвала на данъкоплатците в САЩ средно по 45 милиарда долара на година. Тъй като засега не се очертава конфликтът да свърши..."ТА... русофрениците какво раправяха за СССР в Авганистан?:):) ХА ХА!

20

ХА ХА!

преди 6 години

Тоя как го е подкарал и МАВЗОЛЕЙ ще си построи!

19

Анонимен

преди 6 години

,,Буран"беше изграден в края на комунистическата с-***,той имаше един успешен полет!Руснаците нямаха средства за продължаване на спорния проект и решиха ,да се откажат,като подържат само станцията ,,Мир".Буран имаше противници и при създаването си и затова никога повече руснаците не се върнаха към тази програма!

18

Анонимен

преди 6 години

Този върви по стъпките на Путин, Си и Ким, но и Европа не остава назад. Преди няколко години Путин отмени лятното часово време на територията на РФ, а сега чувам, че ЕС иска да последва неговия пример. Всички леко-леко идват на Путин на дяд0вия.

17

Анонимен

преди 6 години

"Страничните първи степени се върнаха като по учебник отново на земята"================================Централната, най-мощна и най-важна първа степен на "сокола" се разби като по учебник при подхода за кацане на площадката в Атлантическия океан.

16

Анонимен

преди 6 години

До 19 ,,Умен е този,който не попада в затруднено положение,а не този който може да излезе от него"Защо НАСА се отказа от совалките?Каква е финансовата и равносметка от използването на совалките? А загубата на астронавти за този период!И защо НАСА,копира Роскосмос с изграждане с помоща на руснаците на МКС!Първи руснаците се изгадиха станцията ,,Мир"

15

До bajo

преди 6 години

Буран е едно несполучливо копие на американските совалки.В момента гние в един хангар в Русия.

14

Анонимен

преди 6 години

Ами така де, и от там да видим парад. А не само на 7 ноември. Повече паради, по-добре.

13

Bajo

преди 6 години

А помните ли "Буран"? Върна се и кацна чрез дистанционно управление, преди толкова много години.... Така че, не изпадайте в транс от успешното завръщане на първите степени на тази ракета. Все пак сме 2018г. Поздрави

12

Анонимен

преди 6 години

В сравнение със севернокорейския ще е като сбирка на хипиветерани.

11

Анонимен

преди 6 години

45млрд.долара на година за USA армия в Афганистан!!!!Отделно има фондове,предимно арабски за развитието на тази държава!Толкова години наливане на огромни средства,без почти никакъв успех,афганското общество не е мръднало от разбиранията си и развитието си през последните15-20г.Много по евтино щеше да е ,ако Афганистан беше обграден с мрежи, и границата се охраняваше строго от съседите с подкрепата на НАТО и арабите ,пък в държавата си, да правят каквото си искат.

10

Falcon Heavy

преди 6 години

УжасТ!

9

ОТ ХРОНИКИТЕ

преди 6 години

ПАРАДИ ПРАВЯТ ....ПОБЕДИТЕЛИТЕ , НЕ ...АГРЕСОРИТЕ !!!

8

Щерю

преди 6 години

Да взема да ида и аз в парада с Москвича и въдиците...

7

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ КОПИРА ПУТИН, ХА-ХА-ХАА за Афганистан България дава 80 милиона годишно.