46

Баце от Банкя

преди 6 години

Ше помагаме с каквото можем та с кражби та с контрабанда та с корупция само се обадете и хоп говтоооо.

45

Анонимен

преди 6 години

Останалите държави Македония, Албания, Босна и Херцеговина и Косово, нямат никакви фиксирани срокове и в концепцията на Брюксел се казва само, че могат да разчитат на прием, когато изпълнят нужните условия за това.... Като нашите ли условия трябва да изпълят бе другарю Комунист? Да си унищожът държавата и да създадът мутри и олигарси ли? Знаеш ли какви са цените в Македония? А знаеш ли какви чисти продукти консумират? От къде да знаеш ти си ного "умен" акълото излаза из ушите.

44

PD

преди 6 години

Много добър ход, на Българската външна политика. Естествено инициативата не е наша, а ни е подсказана от определени кръгове в ЕС. Както вече се забелязва, има сериозна съпротива, от месни държави, подстрекавани от не Европейски, стари играчи, в региона. Успоредно с това, ще ни се разрешат определени геостратегически икономически идеи. На Балканите, скоро ще се разиграе поредна конфронтация. Ние сме с традиционния ни съюзник, но не е ясно с коя от великите ще сме.

43

Анонимен

преди 6 години

абе то и кмета на Септември беше доволен, ама вече не бил толкова доволен...

42

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ Е ДОВОЛЕН ЕДИН ОТ КОЙТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ? УТРЕ АКО СЕ СМЕНИ ПОСОКАТА ЩЕ Е ПРЪВ НА ОПАШКАТА ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО И СЪС ЗАПАЗЕН РЕД НА ОПАШКАТА ПРЕД ТУРСКОТО. интересно е само мнението на хора от които нещо зависи или които искат нещо да направят, а не само да се подчиняват според зависи.

41

А леко Бай

преди 6 години

Ердюкян прави нов опит за превземане на балканите.Четка макетата и ги нарича братя,а чрез дпс у нас отново се прокарва закон за връщане българското гражданство на турските преселници.Нали се сещате,че турския златен пръст става още по каратов,докато не стане среден и отидем на кино.

40

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже от приятели като ББ!

39

Анонимен

преди 6 години

Значи държавата където с проведе Берлинския конгрес разцепил България, държавата чийто канцлер каза че Балканите не заслужават кръвта дори на един померански войник, държавата която докара на България две национални катастрофи, която я скара със всичките и съседи и която за капак и натресе и фашизма щяла да помага на България на Балканите да се развиват? Е няма нужда.

38

Анонимен

преди 6 години

Нашия дебел и издухан чичка, никой не го бръсне и за слива. Доволен бил, от кое по-точно? Нали изпълнява заповеди само. Кой знае за какво се мисли, а му се подиграват навсякъде.

37

Анонимен

преди 6 години

Какъв ЕС 2025г.?Да не би да пият неправилните субстанции.

36

Анонимен

преди 6 години

Юнкер: ще приемаме само държави, които са добре! Ако са зле не ни трябват, трябват ни когато се оправят за да им прилапаме парите. Ето затова Великобриания си тръгна. И няма да е последната напуснала ЕС.

35

Анонимен

преди 6 години

А ясно, значи две средно големи държави в Западна Европа които през цялата си история са се издържали от крадене и поробване щели да приемат балканските държави и да им помогнат да станат богати, независими и прочее. Повярвах. По тази логика Хитлер е бил филантроп.

34

Анонимен

преди 6 години

Колко му е да дръпне и тях в казана с катрана!

33

Анонимен

преди 6 години

БАЛКАНИТЕ ИМАТ ПЕРСПЕКТИВА САМО КАТО САМОСТОЯТЕЛНО ОБЕДИНЕНИЕ. ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 600 ГОДИНИ ТЕ СА ПОРОБЕНИ ОТ ЕДНА ИЛИ ДРУГА ДЪРЖАВА - ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ, АВСТРИЙСКА ИМПЕРИЯ, ГЕРМАНСКА ИМПЕРИЯ И Т.Н.РАЗЛИКА В ДЕСПОТИЗМА НА ТЕЗИ ИМПЕРИИ НЯМА.

32

Анонимен

преди 6 години

И като им помогне, ще цъфнат и вържат, че да го благославят по-яко и от нас!

31

Анонимен

преди 6 години

ЕС е хибрид между географски изолационизъм и колониален расизъм

30

Анонимен

преди 6 години

Русия също помага на ЕС да затегне дисциплината.

29

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК 1935 ГОДИНА - ЩЕ ПОМАГАМЕ НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОПА.БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК 2018 ГОДИНА - ЩЕ ПОМАГАМЕ НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОПА.1935 година Европа върви надяснои после един ляв, още един и още един и германия на две парчета и рев на еврофашисти, рев

28

Анонимен

преди 6 години

Какво може да помага един просяк, чиято единствена способност е да проси и да се дупи?

27

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗ 2025 БОЙКО ОТДАВНА НЯМА ДА Е В ПОЛИТИКАТА.