14

Анонимен

преди 6 години

И двете му деца са в САЩ. Добре платени и образовани. Да, не е приятно да ги чакаме но като знам как се срива България, тотално разядена от Бойковата корупция и предателства, от перманентните лъжи за растеж, най-добре е да работят навън.Държавата, ако може да се каже, че още съществува се е превърнала в Герберска кло/ака.Навсякъде Калинки, необразовани но верни на Падишаха. Всичко е проядено от шуробаджанащина, уреждачество, кражби от всеки и всичко.Да, децата не са ни оставили,но работят за САЩ

13

Циник до Влади

преди 6 години

Тези които работят навън - сигурен съм няма да чакат ТИ да им плащаш пенсиите!Апропо - гледай да изкараш до пенсия...че както е тръгнало...лекари мед.сестри ...всичко се изнася...а тези дето остават са заети да лекуват роми!PS.Ромите...ромите - ще ти плащат пенсията - не се притеснявай!

12

Анонимен

преди 6 години

Това добра новина ли е или не? На мен ми се струва, че не говори добре за управляващите, които броят пари, но губят народ!

11

Анонимен

преди 6 години

Да има за мама и тате, който без проблем ги хвърлят през балконите. Хвала на такива родители.

10

ГЕРБ са измекяри

преди 6 години

До Влади, ми ще пратиш децата в чужбина алаанкоолу и те ша ти пращат кеш че ко чакаш на баце ще си жив погребан

9

Влади

преди 6 години

За мама и тате, на джоб. Хубаво, ама тези родители получават пенсии наравно с моите, а само аз , балъкът, останал тук, внасям пенсионни осигуровки за всички тях. После, пенсиите били ниски.А, аз какво ще получавам след години, когато моите вноски са отишли за пенсии на родителите, на всички, дето са в чужбина???...

8

Додо

преди 6 години

Алооу, Днеса, вие изобщо не знаете значението на думата Гастарбайтер. Това обаче не очудва никой, защото всеизвестен факт е, че вашите творители на публикации за пълни невежи, а в мнозинството си и абсолютно неграмотни!

7

ГЕРБ са измекяри

преди 6 години

Герб партийо води към светли бъднини, с това темпо ще надминем и държавният бюджет . Искате по големи доходи - да терминал 2 заминаващи на летище София . Нека политиците се самиизядът от глад . Предпочитам да плащам данъци в Европа отколкото да пълня хазната на държавата на Боко

6

Циник

преди 6 години

Чакам ръбовете - с "родоотстъпник"..."Салаткоракиените СПАСИТЕЛИ НА НАЦИЯТА"Да ми ояснят пак как ще спасят България от Борисов , Доган, Курсланинова, Пеевски ...и останалите ИМ ГОСПОДАРИ И ЩЕДРИ РАБОТОДАТЕЛИ!:-)

5

Anon

преди 6 години

800 милиона ама не броят кеша и броят само над 2500 трансфери.... значи цифрата спокойно е х3.

4

ГЕРБ са измекяри

преди 6 години

Инвестициите за този период пък са в пъти по малко !!! Споменавайте Боко до 9 коляно и Герб ,че ако не бяха те нямаше да видим Европата нито пък добре платена работа там а щяхме да седим диванча прас в България

3

Интелект

преди 6 години

До АнонименАми *** народ видно ... но това е целта на всички правителства от 1944 г насам до ден днешен !!!! *** народ лесно се управлява, *** народ слаба държава ... видно.

2

Анонимен

преди 6 години

И после ще ми става някакъв дупедавец да ми обяснява как видиш ли като върнем хората страната ще печели.Че това са 813 милиона евро чиста инвестиция в страната, в хората!толкова не са дали чужди фирми за последните 10 години!

1

Шерлок

преди 6 години

До АнонименКОРУПЦИЯ НА ВСИЧКИ РАВНИЩА И ЗА ВСИЧКО!!!!