58

Анонимен

преди 6 години

Дедите му били прегазили Одрин, цъ цъ цъ цъ ...И къде викаш в кочинката българия е сега този Одрин?? :-))

57

Анонимен

преди 6 години

Много бързо забравихте как дедите ни прегазиха Одрин. .Кога това бе сулюче? Прадядо ми ми е разказвал как с една сопа е гонел стотина гладни български войничета из Тракия през 1913.

56

Кипърски газ

преди 6 години

Гърция, Израел и Кипър заявиха наскоро, че ще ускорят плановете за разработването на газопровод, насочващ газ към Европа от новооткритите източно-средиземноморски запаси.Европейските правителства и Израел се договориха през април да продължат напред със средиземноморския тръбопровод за пренос на природен газ от Израел в Европа, като определиха целевата дата за завършване през 2025 г.Европа се стреми да диверсифицира енергийните си доставки и Гърция иска да се превърне в хъб за газовия транзит от Източното Средиземноморие до континента.Планираният 2000-километров газ

55

Анонимен

преди 6 години

Винаги са ми били смешни балканските народи различни от българите. Защо толкова ги е страх от УРА и от щикова атака. Необяснимо ми е. Винаги е прекрасно да се срещнеш лице в лице с врага и да му заформиш едно прекрасно самурайско клане. Това е прекрасен релаксиращ спорт.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Ти сам вярваш ли си на тия дивотии бе тсарвуланко?! :-))Диииба и празнотиквеника бугарашки дииба, лъжеш като българин! И колкото и да квичите, терорягите ще бъдат пратени при кумирите си Маркс, Енгелс и Ленин по експресния начин! А ако ви е много жал за терорягите на ПКК/ЙПГ, може да си ги преберете в леглото си а, да ги не уптепе аскера отре.пките!

53

Анонимен

преди 6 години

*** си умира от яд. Хем му взехме южния поток, хем от дупките в черно море газ и за една *** не излезе.

52

Анонимен

преди 6 години

До 48 Е,вие щом сте голема работа,ще поемете ядреното лъчение,докато видите,че сте с пъти под Нас,нищо,че сме ,,сулючета"

51

Анонимен

преди 6 години

И да, анонимнико, ще си платите за диващината, наречена "възродителен процес"! Барабар с лихвата, че и отгоре! Може да се забави, но няма да се забрави сметката за диващината българска!!

50

Анонимен

преди 6 години

Средиземноморието е стара българска територия. Временно там са се настанили някакви нагли натрапници като турци и гърци, но както вече казах ВРЕМЕННО. Скоро ще си обират партакешите.

49

Анонимен

преди 6 години

В момента в Сирия аскера извършва геноцид над кюрди и араби ,над150 деца и жени са убити!.Сериозно ли? Ами оня ден бяха 350, нали? 200 да не са възкръснали? Това е чудо!!!!

48

Анонимен

преди 6 години

*** ***, тъжно ми е да ти спукам розовия балон, но ... в Тюркийе има 50 ядрени бойни глави, които принадлежат на страната, не на НАТО, не на САЩ! И да, НАТО има негови си 45 ядрени бойни глави, и тях могат да ги ползват само със съгласието на Тюркийе. Капиш, капийо босоног?

47

Анонимен

преди 6 години

Има раси които трябва и ще да бъдат заличени с атом. Турците са една от тях. Ама нека първо малко да повоюват с Гърците и после ауфидерзеен на двете примитивни, дивашки държави.

46

Анонимен

преди 6 години

В момента в Сирия аскера извършва геноцид над кюрди и араби ,над150 деца и жени са убити!Има случай на изнасилвания,на жени,юноши и деца!Еврапа и Русия, нищо не не казват!За Русия е разбираемо защо,но къде са тези с ценностите!

45

Анонимен

преди 6 години

"Хубава работа, ама турска. От хилядолетия все се дупчат в безуспешни опити мъж да забременее и все на дупчене ги избива. Що така, това ще да е някаква патология."Ко Ви прави булката в Дойчланд... Имат ли дете вече? :-) :-) :-) :-)

44

Анонимен

преди 6 години

До 23 Няма никакво значение ,Ние дали имаме ядрено оръжие или армия!.Прав си сулюче, вашето значение е равно на нула.

43

Анонимен

преди 6 години

"Объркал си рейса, пич. Имам два имота на Халкидики. Аз да не съм ти некой анадолски дивак. Потапяй се."Абе *** тапиите ти са на имотите... :-) :-) :-) :-) това не означава, че са ти дали и тапия и за Средиземно море :-) :-) :-) :-) имал имоти там :-) :-) :-) :-) :-) И?

42

Анонимен

преди 6 години

Ало, балканският еврогеец със скъсаните потури и пробитите цървулки, оти си не гледата в празната си паница, ами надзъртате в чинията на агата ба?! Я си мирувайте там в балканската си кочинка и не вдигайте много шум, какво щял да прави Тюркийе в моретата си! Ай се сиктирдосайте по най-учтив начин, молимо ви са!

41

Анонимен

преди 6 години

Объркал си рейса, пич. Имам два имота на Халкидики. Аз да не съм ти некой анадолски дивак. Потапяй се..Хахаха, на кой домейн са?

40

Анонимен

преди 6 години

"Попе, като пуснат атомна над Истанбул все си мисля че няма да има бежанци."Ние си мислим, че няма да има и ***... Между другото защо си мислите, че Турция няма Атомна? Длъжни ли са да го провъзгладят?

39

Анонимен

преди 6 години

Нас.ахте ли се двамката ахах нямате ядрени сили демек сте никои!.Шаро, я се поразрови да видиш какъв статут имат 30те ядрени бомби в Инджирлик и тогава лалай! Ще останеш изненадан...неприятно както винаги.