123

Анонимен

преди 6 години

хаха *** *** г.рбераст

122

Тинев

преди 6 години

Тоя лъж*ец како ти каже добро утро, по-добре погледни накъде е слънцето!

121

МИРО:

преди 6 години

КОЙ ТЕ БОЙКО,ТЕБ,ОБИЧА?ТИ,КАЖИ НИ ГО ТОВА!ВСЕКИ ТИКВА ТЕ НАРИЧА,С ТВОЙТА ДЪРВЕНА ГЛАВА!!!

120

Анонимен

преди 6 години

Обръща се един контейнер с *** и се броят кутиите с бандерол и кутиите без бандерол. Основния фактор за крайния резултат е кой брои. Някой да е очаквал друг резултат? Да вземат да дойдат "слабаците" от Англия и Франция и те да преброят. Резултата ще си бъде двуцифрено число, може би около 50%.

119

Анти ГЕРБ

преди 6 години

И това го казва една мутра. Вижте му само физиономията.

118

БАБА КУНА

преди 6 години

БОЖЕ С КОЯ РЪКА ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯ?! БИЛИ СМЕ ЗА ПРИМЕР В БОРБАТА С КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ!!! ПОЧТИ ЦЕЛИЯ ДЯЛ ОТ ТАЗИ КОНТРАБАНДА Е ОВЛАДЯНА ОТ ТРИМАТА ШИШКОВЦИ, КОИТО МАФИОТСКИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА И ПОНЕЖЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГИ ПИПНЕ ПРОЦЕНТА Е НАИСТИНА МАЛЪК, НО ПЪК БАНДИТСКАТА ПЕЧАЛБА ЗА ТЯХ Е ОГРОМНА !!!

117

Анонимен

преди 6 години

Ти си една компрометирана криминална мутра и никога няма да бъдеш за пример. Ако някойлъже и те хвали просто ще продължаваме даизливаме върху кухата ти тиквa докатоне се разкараш доброволно или доброзорноот пейзажа .

116

Анонимен

преди 6 години

Много хубава снимка - истинското лице на господин Борисов.

115

тази персона,

преди 6 години

ако не е ненормална е поне нагла до безумие. Както казва д-р Филипов: "е, по-тъпо на по-високо не сме имали досега"

114

баци

преди 6 години

Те това е гьон сурат!Я по-добре кажи как от пожарникар стана милионер, а сетне и милиардер? Като се бореше с корупцията ли?!

113

Възмутен

преди 6 години

Е, и.......? Какво ни грее това-пример за това, пример за онова....? Полицията ли си върши работата, прокуратурата ли , съдът ли, парламентът ли ! Кой? Народът ни грее да бъдете за пример , че сте осигурили достойно, европейско заплащане, за да живеем, а не да оцеляваме!!!!

112

Анонимен

преди 6 години

България може да е пример единствено затова как олигархията в съдружие с изпълнителната власт и правораздавателната система могат да завладеят напълно една държава. Затова сме абсолютни шампиони по корупция и на 112-то място в света по свобода на медиите.

111

Анонимен

преди 6 години

Представете си Италия на 1во място, а България на 2ро място в Европа по борба с контрабандата на цигари и как се прави класацията- обръщат кошовете с *** и броят колко кутии имат бандерол и колко не!А истината е че в България цигарите се произвеждат от Пеевски- Булгаргабак и Пещерняците- кингс табако но при тях бандероли колкото искаш но по малко от полвината са истински и с платен акциз така че истната може да се разбере като се види какъв в прихода от акцизи а те намаляват. А и защо няма

110

Анонимен

преди 6 години

Държавата ни е малка и всичко се знае!

109

всяка тайна е явна

преди 6 години

Вчера,дъщерята на Бойко-Венета е арестувана около 10.30 ч местно време,защото е управлявала новата си кола "Бугати Широн" на стойност 3000000 долара с превишена скорост.След арестуването е платена гаранция 12000 долара ,за да я пуснат и кола та е със свалени номера в паркинга на градчето Вистървил,близо до Лос А нджелис.Нали живееше в Банки?!

108

Анонимен

преди 6 години

Бойко да не би да взема някакъв прашец,та говори таквиз работи?

107

Анонимен

преди 6 години

Мили Боже, тук е най-добре просто да замълчим в памет на светата истината. Няма какво повече да се каже.

106

Браво Бойко!

преди 6 години

Когато позитанските агитатори ожесточено лаят срещу Бойко Борисов, това означава, че България върви уверено по своя път на европейско развитие и е абсолютно невъзможно да бъде присъединена към Евразийския съюз на азиатските тирани.

105

ТОЗИ

преди 6 години

ПРЕСТЪПНИК ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА....ДО КОГА

104

Божигол

преди 6 години

Лошото е не само че Боко здраво друса, друсат още по-яко и от ЕС. Състезани по надлъгване без особенно изявен фаворит.