173

Я па я...!

преди 6 години

Кога работят тези гърци?

172

Вангелов

преди 6 години

Това е Българска открадната македония .*** малака да си траят

171

Andreshko

преди 6 години

До #178 А а а. И Мала Азия,от където ги изгониха турците...

170

Анонимен

преди 6 години

македонско албанска народна алтернативна федерация - ***

169

дани

преди 6 години

колкото един народ е по мизерен,толкова по голяма история си приписва.има народи вторачени в миналото и има народи гледащи във бъдещето

168

Дядо

преди 6 години

Докато гърци, сърби, макета и българе се карат, ислямските орди на Ердоганя набират сила и ще ни залеят! И "Аллах!" гръмовно въздуха разпра.Върхът отговаря с други вик: ура! Помнете историята българи, инак сме о0речени да я повтаряме!

167

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До Кажи ми, кажи, бедни--- Ето какво разказва Теофан за 538 година: "В тази година се раздвижиха в Скития и Мизия двама български княза с много българи и други." По нататъка се разказва накратко следното - Първоначално българите победили византийците, но последните получили подкрепление и на свой ред разбили българите. Връщайки се към Цариград обаче, византийците били посрещнати в Тракия от българска войска, която така разбила ромеите, та от тях оцелели едва една шепа хора!

166

ТРАХ

преди 6 години

"Ясно е, че античната история не е тяхна" . Разбира се, тя е българска! ТракИ..??!!! С М Я Х в залата. татарски ***... жалки сте. сега нямате респект във света,търсете митове във история

165

научи историята

преди 6 години

До какви ти тракиНаучи истината за произходът на Българите, пък тогава коментирай ;)Като не знаеш поне не омаловажавай, това което са направили тези преди теб, за да те има по тези земи!Аман от комплексиран народ!

164

Анонимен

преди 6 години

Македонска албанска федерална република (МАФР)

163

Анонимен

преди 6 години

Македонците са загубена кауза за нас. Причините - сръбски геноцид, Великите сили, български грешки, СССР, Коминтерн, македонизъм. Вече няма значение, просто не искат да са българи. Това нямаше да е така, ако бяхме със стандарт поне колкото Гърция - щяха да опищят света, че са българи. Уви, не можем да им предложим нищо, освен народно творчество, кисело млеко, природни красоти и "велика" история, наред с това мизерия, престъпност, корупция. Ми те си ги имат, каквото нямат - измислят си го.

162

Дончо

преди 6 години

Защо мълчат сега уж патриотите,Македония трябва да стане Вардарска България и гърците ще се успокоят.

161

Aaaaaaa!

преди 6 години

Време и ние да излезем на протест за името на Гърция!!!!!!!Да си изберат някое от следните наименования като Северна Либия Горна Волта, Горен Египет или Северноафрикански съюз (Евросъюз) обозначаваш местата от където са мигрирали.

160

Анонимен

преди 6 години

До патриотарите АБЕ ДРУГАРИ когато гърците викат Македония е гръцка ТЕ имат предвид САМО СЕГАШНА ГРЪЦКА МАКЕДОНИЯ която е и класическата Македония!!Вие почвате да се дерете че Македония била българска мислейки за БЮРМ,оттам идват и глупостите чия е Македония!Името искат да го заграбят точно "македонците"от БЮРМ и чрез фалшива история да имат претенции към България и Гърция!Омръзна ми като на бавноразвиващи се да обяснявам,а Джамбаски надмина себе си с днешните безумия дето ги е изтропал.

159

Аз

преди 6 години

До какви ти траки Да беше попрочел малко популярни исторически статии, ще те обогатят. Има дори и детски книжки, даващи достоверна информация. Но трябва да се чете и после да се пишат глупости по форумите. Иначе и ние сме наследници на траките, точно толкова, колкото днешните гърци на древните елини.

158

Анонимен

преди 6 години

Македонският "език" разновидност на кой език е?а) албанскиб) сръбскив) гръцкиг) марсианскиъ) българскиМоля САЩ, ЕС, Россия и Китай и Арбитражният съд в Лозана да се произнесът!За пустата Македония, България е претърпяла три национални катастрофи, а те искат да гърци!

157

Анонимен

преди 6 години

Истанбул също е бил гръцки но сега не е нали и Гърция няма право да го окупира. Едното може ама другоро не може само защото Гърция си го е решила и може да надвие на Македония ама на Турция не.

156

Щерю

преди 6 години

Тихо, да не чуе Неделковски, че ще изпотроши пак някой паметник с големия токмак...

155

какви ти траки

преди 6 години

Истината е, че Българите са били номадско племе, вероятно образувано от няколко такива Където минели са забърсвали по нещо. Успешно са се установили на Балканите, тъй като са имали добра конна армия, въоръжение и тактика. НО! Пирамиди не са строили, астрономията не са изобретили, света не са осеменили. През вековете сме се омешали със славяни, и каквото там от други народи е останало (добре де, и малко траки), впоследствие-оттук минало, не стигат пръстите на ръцете и краката да ги изброи човек.

154

До до Питане (#142)

преди 6 години

В едно изследване има по-малко политика и повече наука. След като част от участващите говорят и пишат за проекта за генетична карта от 2016 (които междудругото не е и първия) и за трудностите при намирането на материал от славянски произход за изследване. Лично аз съм по-склонен да повярвам на хората обявили се публично, отколкото на някой списващ анонимно. Можеш да слагаш колкото си искаш минуси или да се позоваваш на ЮТюб, но и 2-мата добре знаем, че освен сериозни неща там има и доста плява