73

Анонимен

преди 6 години

Има един икономически закон, който всяки баба и дядо го знае дори и да е неграмотен:Стандарта на едно семейство, на едно село, на един град, на една държава е правопропорционален на трудолюбието, на реалните постжения на населението !Според този закон за българите този стандарт е по-висок от действителените постжения, благодарение на ЕС.

72

Анонимен

преди 6 години

Политически партии командвани от Кремъл - БСП, АБВ, Атака, МВРО, ДПС. БПЦ е пудела на РПЦ. Тотална енергийна зависимос от РФ. Тотално корумпирани и верни на Кремъл служби и правосъдна система. Какъв Шенген, каква еврозона, какви пет лева...

71

БГ до 85

преди 6 години

почти същото като в Русия ,но не чак толкова зле!Трябва да се отбележи и че благодарение на Русия хората бягат

70

Анонимен

преди 6 години

11 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

69

Хм

преди 6 години

Въвеждането на еврото автоматично ни прави втора Гърция,ама с по-беден народ.Като се има предвид огромният апетит на Суджуците за "усвояване" на всякакви пари,вкл. и кредити не е трудно да си представим какво ще последва след влизането в Еврозоната и получаването на достъп до голям ресурс.Колкото до Шенген-там проблемът ще е за работодателите,които искат да внасят работна ръка от страни извън ЕС.Работниците ще изчезват в западна посока яко дим,ха-ха.

68

Анонимен

преди 6 години

И децата знаят, че членството на Република България в ЕС е е белег на съвременното и напредничавото, а Русия е образец на изостанала и ретроградна държава.

67

БГ

преди 6 години

Колко си *** ...Нали ако си увеличим двойно стандарта ще купуваме повече ама как ще се сетиш я Един износител от беден пазар ли има нужда

66

Анонимен

преди 6 години

Цял свят свива сърмите на жижето Путин, а нашия ...как се казваше ..мъжа на Деса покани диктаторчето да празнуват 140 години руско робство. Шенген през крив Макрон ще видим.

65

Анонимен

преди 6 години

България трябва да работи върхи конфискацията на имотите на руснаците и изгонването им от страната.

64

(-_-)

преди 6 години

Ако ще да приемем швейцарския франк, пак ще сме на дъното по всички показатели. А, дойде ли еврото сме необратимо по пътя на Гърция - това просто е идеята. Естествено, че никой не иска България да се доближава по стандарт към богатите страни.. Къде ще си продават стоките, които не вървят в цивилизацията?

63

Анонимен

преди 6 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, просяци, просяци, ама 10 пъти по-добре от руснаците.

62

Анонимен

преди 6 години

Заплатите никога няма да станат както в ЕС, но 80, даже 90 процента, професора греши в процентите, още си мислят и се надяват, че след 20-30 години в ЕС може и да станат.

61

Анонимен

преди 6 години

България - най-жалката държава.

60

Анонимен

преди 6 години

Какъв Шенген бе...в България вече има 300 000 руснаци, които де факто трябва да имат визи за ЕС !?Шенген означава България да се превърне в канал за инфилтриране на милиони бягащи руснаци от путиновия Гулаг.

59

БГ

преди 6 години

А и още нещо кредитния рейтинг на Турция вече е "JUNK"

58

bg

преди 6 години

Василев каквото и да ми говориш Турция скоро ще фалира А относно колко са силни GDP per capita - 26500$ (20017г)Инфлация 11-12%около 400млрд вътрешни заеми

57

продава:

преди 6 години

НПО-измами, "мотинги", метежи, преврати, стачки, "протести" и др. По желание на клиента, може и на разсрочено плащане. Плащане в Евро, долар и швейцарски франк. Качество на услугите по изпитани западни стандарти, одобрени лично от господин Со рос.Работим 24 часа в денонощието и правим услуги по домовете.Информация за банковите сметки в сайтовете на "Зелените", ФОО, ФАБ и др.

56

Анонимен

преди 6 години

Не обичам да влизам там, откъдето излизане няма! Ама кой да чуе?

55

Чичо

преди 6 години

Народът го интересува повече кога заплатите и пенсиите ще станат като в ЕС. За Шенген драскат политиците - колкото по-послушни, толкова повече пари за крадене. А, хората в България кучета ги яли.

54

Анонимен

преди 6 години

Приказка за послушните бедняци и лицемерните Евро-политици! Така е, когато всички лъжат, а истината е горчива и грозна.