40

Анонимен

преди 6 години

Трябва да изберем между московското време и вашингтонското време. Салман може да живее по вашингтонско време, за да е готов за заповедите на началниците. Останалата държава ще живее по московско време, което е 1 час напред.

39

до 43

преди 6 години

Чети какво пишат "пенциите"! Има какво да научиш от тях!

38

Анонимен

преди 6 години

Отмяната на кое да е от часовите времена трябва да стане единствено след референдум!!!За какви ли не глупости правят референдуми, ако по толкова важен за народа въпрос, вземат решение без референдум, като нищо могат да си докарат бунтове и протести до дупка!Мнението на дебелите брюкселски чиновници, които не излизат от кабинетите си така или иначе, няма никакво значение! Чуйте мнението на хората!

37

Сократис

преди 6 години

И друг път съм коментирал, че не трябва да се променя часовото време а да се въведе лятно и зимно работно време. Професии, за които е важно да използват светлата част на деня, да си променят работното време според нуждите си, но училища, болници-защо? Селскостопански труженици, военизирани и други, които работят на ненормиран работен ден-защо? Животновъди, които отглеждат селскостопанските животни-защо?

36

Анонимен

преди 6 години

Тия пък Соломон и Гергана Паси какво ни ги навират в носа евреите?

35

СН

преди 6 години

Времето е нито наше, нито ваше! Времето е ориентира, жалона, репера. Затова според мен, няма по-голяма глупост от лятно и зимно часово време! Дано най-после дупутатите гласуват нещо в полза на хората!!!

34

Анонимен

преди 6 години

С пенции дето не могат да спят и висят на интернет няма защо да се съобразяваме. Махайте лятното и това е.

33

Пешо

преди 6 години

Неееее, само не зимното да остава вечно, това е ужасно!! Хич не ми пука кое било астрономическо - и двете са измислени от хората. Природата няма часовник, има слънце и въртяща се планета. На кой момент от въртенето ние ще кажем 3 часа или 5 часа, природата хич не се интересува. Така че за нас е важно да го направим по начин, който да е най-удобен за всички. Колко хора са будни по изгрев и по залез слънце на 22 декември и 22 юни. Това трябва да е критерият. Зимното е по-неудобно.

32

Анонимен

преди 6 години

Лятното часово време е като всенароден празник! Нека разни третополови политици да не го пипат, че ще им запали под гъ-зовете!

31

друг РАБОТОДАТЕЛ

преди 6 години

До РАБОТОДАТЕЛЕеее колега велик си!Сто плюса щях да ти сложа, ако можех.

30

Ивчо

преди 6 години

ако толкова ви е трудно да се пренастроите от лятно към зимно,оставете го на лятно и толкова. За България лятното е подходящо, сутрин се наспиваш и вечерта когато си най активен от 17 до 21 си е светло. Какво подскачате толкова, знаете ли че астрономически във Варна а и изцяло по морето, изгрева и залеза са с половон час по рано от Видин, Перник и Кюстендил, надали тур операторите ще искат да си приспиват рано рано туристите.

29

jsusj

преди 6 години

Половин час напред - и проблема е решен отвсякъде

28

РАБОТОДАТЕЛ

преди 6 години

Нека сутрин да е с час напред ,а следобяд преди да си тръгнат робите от работа да го връщаме с час назад.

27

Норд

преди 6 години

През Март да си минем на лятно часово време и да си остане вече така.

26

бръм

преди 6 години

Астрономическото време е зимното .

25

Валентин

преди 6 години

Супер. Трябва да го оставят на зимното време, което е и астраномическото време. Просто не го пипайте повече и да си е както в момента. Циркадният ми ритъм работи перфектно.

24

Морски

преди 6 години

В цивилизованите държави - Русия,Китай,отдавна смяната на времето е отпаднала.

23

гого

преди 6 години

отново стадния принцип проговори, един от вас няма доказан аргумент да е против смяната но приказвате да се правите на актуални, всичко е може би, вероятно, считат но нямат изследване и т.н бла бла.Такава манипулация, зашумя се много по конвенцията и веднага вкараха нова дъвка за дъвкане, разсейване на обществото.

22

Анонимен

преди 6 години

нямам против местенето,не ми пречи,ако обаче го спрат, съм за лятното ,или компромис-да врътнат еднократно с половин час и да го оставят така,само да не е зимното,не искам светлото да приключва в 8 вечерта и да съмва в 3,5 сутринта през лятото,така ще ни прецакат и малкото лично свободно време по светло,което имаме

21

Анонимен

преди 6 години

Това ще реши с един замах всичките проблеми на страната.