7

Бобчо

преди 6 години

За 7 месеца в UK разбрах, че за рижавите, луничави кучелюбливи обитатели на острова няма нищо по-хубаво от азиатско-африканска смъдяща мътилка, оставена да плъзне по иначе добре подредената им държава. Халал да са им, както се казва, а нащо Лиле по-добре да предложи реципрочни мерки, изразяващи се във визи за всяко стъпване на техен в ЕС. Тогава ще се сетят, че българите, румънците и поляците са бели и хиристияни, ама ще е късно - те ще са първия Европейски Халифат.

6

до 7

преди 6 години

тая конвенция много я въртите бе, Нинова не се ли сеща че нито една червена баба не знае за какво иде реч

5

нещастни змии не

преди 6 години

честит празник на сина ти лилянче може да стане елитен гей сръхуспех голямо щастие дай боже всекиму и на твоите съпартиици гейове такава радост ,,голямо щастие,, ,,семейна идилия,, затова от конвенцията дай боже всекиму такова щастие дай боже змии такива не

4

Няма начин

преди 6 години

Дреме и на Мей какво мисли Павлова. :)

3

Анонимен

преди 6 години

Чужденците бяха главната причина ,за да гласуват за излизане от Европата !Те ,никога не са се имали за част от Европа !Има други ,които Силно си мислят ,че са Европейци ....плюейки слънчоглед ,докато се разхождат !

2

ЛиляноМомеУбава

преди 6 години

По-правилно е вече да планираш какво да ги правиш като ги завърнат, а не после реактивно да се тюхкаш що стана !

1

Моряк и половина

преди 6 години

Аз предлагам да направим доброволен фонд! Кой с колкото може да участва в него или пък изобщо да не участва - по избор. Със средствата натрупани там, да се закупят еднопосочни билети на български граждани от определен етнос и да ги отпратим към острова докато още можем!