109

тонката

преди 6 години

Е те така,БСП никога вече няма да управлява в България.Хващам бас със всеки червен БОТ пишещ тук.Бойко ше ви е...бе майката партизанска бавно и последователно.Ше плачете за другаря ви Вовата като малки дечица мама ви червеноармейска.Ше ви бесим по стълбовете,само още малко време да мине.

108

Анонимен

преди 6 години

Днес признателна България отбелязва Денят на Народния съд Денят на Възмездието, Денят на Наказанието, Денят на Справедливостта, която застигна на този ден българските националисти, шовинисти, фашистки палачи и слуги на германския национал-социализъм, виновни за смъртта на над четиристотин хиляди българи в периода 1912-1944 г.

107

Анонимен

преди 6 години

Прави ли ви впечатление, че на снимките могат да се преброят 4-5 свещи, 5 рози, няколко сенки, размазани паметни плочи и 5-6 познати политици. НИТО ЕДНА обща снимка на гражданството, почитащо жертвите на комунизма. Защо ли? Да не би да е нямало публика?

106

Анонимен

преди 6 години

До Помнещ45 години носила ни караха да се кланяме пред паметници и портрети на измислените ви герои, сред които тук-там е имало и по някой наивник, вярвал, че гине за доброто на човечеството.И докато карахте нас да се кланяме, роднините на тези ваши хиляди измислени герои деребействаха и съсипваха България!

105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 103Намалели са, НО СА ЖИВИ.

104

Анонимен

преди 6 години

Поповете са заети да анатемосват децата ни, но нямат време една свещ да запалят

103

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Петър Стоянов (1997-2002), столичният кмет Йорданка Фандъкова, политици и десетки софиянци отбелязаха денят за почит към жертвите на комунизма." Напълно в реда на нещата. При фашизма в който живеем, ще почитаме жертвите на комунизма.

102

Да,

преди 6 години

бившите ни президенти- демократи почетоха жертвите, но действуващият президент Радев въобще не се сети да изпрати НЯКОГО- има секретар. И никой ли от президентството не се сети?Ако да, явно са били от властимащите и ползуващи привилегии 1945-1989 и по-нататък.

101

Анонимен

преди 6 години

45 години комунизъм и 30 години следкомунизъм. За 30те години "следкомунизъм" има в пъти повече жертви. Само с 2-3 милиона е намаляло населението на територията. Това ще го изучават ли децата???

100

Анонимен

преди 6 години

Кутевците как не сетиха да направят един контрамитинг?

99

Анонимен

преди 6 години

"десетки софиянци отбелязаха денят за почит към жертвите на комунизма."Ами десетки са, защото на никой не му дреме за инициативите на американското посолство. Никой не скърби освен шепа грантаджии, няма и за какво да скърби.

98

Анонимен

преди 6 години

Президентката институция е деградирала

97

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев не пропусна възможността да раздели нацията и се скри в миша дупка само и само да не запали свещ за жертвите на комунизма

96

Анонимен

преди 6 години

Докато хората почитат жертвите на комунизма, зеленото чорапче води наложницата си на екскурзия в европа да си пазарува дрешки

95

Анонимен

преди 6 години

Днешните депутати ако ги избият всичко ще бъде по старомуОнези депутати са били гръбнака на държавата. Комунистите са ги пречупили и държавата е рухнала, всичко е тръгнало надолу и надолу, хората са се страхували, живеели са ден за ден

94

Анонимен

преди 6 години

"Денят е избран не случайно на 1 февруари 1945 година са произнесени наведнъж най-много смъртни присъди над политици от т.нар. Народен съд."Трябва да възстановим Народния съд, има 240 глави за сваляне.

93

Анонимен

преди 6 години

"Председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Петър Стоянов (1997-2002), столичният кмет Йорданка Фандъкова, политици и десетки софиянци отбелязаха денят за почит към жертвите на комунизма."Тоест събрали се хора колкото за един футболен отбор :DЗа останалите няколко милиона това е някаква измислена дата.

92

Анонимен

преди 6 години

"Осъдени на смърт са 67 депутати"И твърдите, че Народният съд е лошо нещо?

91

Анонимен

преди 6 години

Средновековната инквизиция е изгорила за 700 г 30 хиляди вещици.Комунистите за 70 г избиха десетки милиони !Кво общо има Исус със Ленин ?Нищо!

90

Анонимен

преди 6 години

От Освобождението насам българите се самоизтребвате методично и днес сте останали само типични ганчовци! Пръв мъж Ви е Боко Тиквака, а първа дама са няколко Десислави - Презеденшата, Деси Слава, Деси Артилерията, Деси Плевнелиева.Земеделската министърка още август трябваше да е майчинство, но медиите на разтръбиха какво стана, както направиха с Волен и Бойко!