9

Анонимен

преди 6 години

Е, братушки, ако такъв процент се предвиждаше за наш Боко, тука щяха за залеят медиите с радостно пищене за "безпрецедентната подкрепа" на народа за нашето цветарче!!! Ама за Путин.......е, не искайте от нашите "демократчета" такава обективност! Не знаете ли КОЙ сега ни е "биг брадърчето"??? Нищо, че НАЙ-ГОЛЕМИЯ номер на краварчетата е да ПРЕДАВАТ съюзниците си (пардон, васалите си!!)! Ха-ха.....ако не вярвате, питайте турците и кюрдите.....говедцата ЛЪГАХА КЮРДИТЕ, а после ги предадоха!!!

8

Стоянов

преди 6 години

До Анонимен 8Руснаците обичат да търгуват с чужда земя и чужд народ.

7

Анонимен

преди 6 години

Руснаците си харесват Путин,както и турците-Ердоган. И двамата печелят изборите, горе-долу честно. Просто, това са два изостанали в еволюцията народи. Те имат нужда от Бащицата-Цар. От полубожество, което да се грижи за тях и да им казва какво да правят за всичко. Мисленето на стадото, където обичаш овчаря с дебела тояга.

6

Анонимен

преди 6 години

Като не могат да го очернят чрез Навални, сега му намаляват процентите на Путин!Барем хората си кажат, абе нали бяха 82-3%, нещо сега с тия 70 % Путин го е закъсал, я да гласувам за някой друг!Ама тия трикове на социологическите агенции( грантови) вървят само в медиите и за пред еврочиновниците в ЕК, ЕП, СЕ, Държ. департамент!Вчера се навършиха 74 години от капитулацията на вермахта при Сталинград!Колко жертви дадоха руснаците, но не предадоха Сталинград, родната си руска земя!

5

Анонимен

преди 6 години

Другарю лили Путин, да пазиш новият ни консул в Санкт Петербург Ангел Антов и косъм да не падне от главата му. Той е наш човек. Да го научиш на всички хитринки които знаеш още от КГБето. И си вдигни малко рейтинга, че Тиквуна ще те бие. Поне 99% го направи за да не ни е срам след изборите.

4

Хаха

преди 6 години

Другари ,това е провал ! Ние знаеме предварително ,че той ще спечели с 99,7 % !

3

Стоянов

преди 6 години

Пълен провал трябва да е с 99.9% като истински демократ.

2

анонимен

преди 6 години

искам да живея в мир и ако можех щях да гласувам за гн путин успех

1

Анонимен

преди 6 години

А къде в прочуването е Нахални, който щеше да е човекът свалил Путин от власт?