150

броя на жертвите

преди 6 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, наркоманите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

149

убийци и престъпници

преди 6 години

Само да припомним на самозабравилите се демократори, че Народният Съд не е творение на БКП. Народният Съд, по подобие на Нюрнбергския процес, е създаден от Съюзниците, антихитлеристката коалиция от САЩ, Великобритания, СССР и Франция, с цел денацификация. И всички тези "жертви" на Народния Съд са едни най-обикновени фашисти - убийци и престъпници. Духовните бащи на съвременните демократори.

148

Анонимен

преди 6 години

Повечето плювачи, преди са били по правоверни комунисти и комсомолци от другите,просто са били некадърни да растат и сега се дават от злоба.

147

Лабиринт, Шеленберг

преди 6 години

Валтер Шеленберг, шефът на военното разузнаване на Германия през последните месеци на Втората световна война, е отделил няколко реда и за цар Борис Трети в своите мемоари. Там Шеленберг пише следното: "Борис Трети беше ПРИВЪРЖЕНИК на Хитлер, който високо ценеше българския цар". Тогава какво можем да кажем за личния режим на цар Борис Трети, установен в България към края на 1934 г. и продължил до смъртта му през 1943 година? Различавал ли се е СЪЩЕСТВЕНО от режима на Адолф Хитлер в Германия?

146

Анонимен

преди 6 години

Преди 10.11 поне беше спокойно, хората живееха без да ***,палят и убиват като животни.Крадците влизаха в затвора,а децата спокойно играеха навън.

145

БАБА БУНА

преди 6 години

ЕТО ПРИМЕР:ОКРАДЕНИ АКТИВИ ЗА 100 МЛД,СЛЕД КАТО СА ПРЕСТЪПНИ ЗАЩО НЕСА НАЦИОНАИЗИРАНИ,ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ ПОСТРОЕНИ ПРИ ПРЪСТЪПНИЯ РЕЖИМ,ЗАЩО СА ОКРАДЕНИ, А НЕ СА НАЦИОНАЛИЗИРАНИ,ПОСТРОЕНИ 2,5МЛН ЖИЛИЩА И ВИЛИ,40000 КМ ПЪТИЩА,В И К МРЕЖИ,ЕЛ МРЕЖИ,ЦЕНТРАИ,СТОТИЦИ ЯЗОВИРИ ПОСТРОЕНИ ПРЕСТЪПНО,ЗАЩО НЕ СА НАЦИОНАЛИЗИРАНИ,А ПРИСВОЕНИ,ТЕЗИ ДЕТО КРАДАТ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ СА СЪЩО ПРЕСТЪПНИЦИ,КОИ СА МИЛИОНЕРИТЕ ДНЕС,ЗАЩО НАРОДА Е БЕДЕН СЕГА СМЕ ПЕТ МЛН,А БЯХМЕ 9 МЛН,ПРЕСТЪПНОСТ НАВСЯКЪДЕ.

144

Анонимен

преди 6 години

Други са новините,господа неуважаеми журналисти,съвсем други са.Ама не ви стиска да ги кажете.Виден член на ЕК е направил унищожително изказване за корупцията в България при управлението на ГЕРБ и е изнесъл факти,които доказват,че премиерът Бойко Борисов кадрува в съдебната система и целият съд практически е на негово подчинение.В същото време на форума в Давос Бибитко е бил мощно отсвирен от всички световни лидери и е бил един обикновен турист на държавни разноски.Вече е за смях и на Балканите.

143

Анонимен

преди 6 години

Значи, омръзна ми от идеологически простотии. Почна европредседателството и тия калинковци от ГЕРБ се активизираха по всички въпроси. По бай тошово време ми мина детството - не си спомням през живота си да съм имал толкова прекрасни моменти, мачове, лимки, стражари и апаши, фунийки, какво ли не. И да излиза някакъв брадясал натегач да ме убеждава колко лошо било по време на социализма - няма нужда. Щото сега всичко е цъфнало и вързало.

142

Основен

преди 6 години

НЕДОСТАТЪК на капитализма е НЕРАВНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЛАГАТА, основно ПРЕДИМСТВО на социализма е РАВНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МИЗЕРИЯТА./Чърчил/ Основна черта на народопсихологията на българина е ЗАВИСТТА. Затова тук имаме една естествена предразположеност към това да харесваме СОЦИАЛИЗМА и да мразим ЧОРБАДЖИИТЕ. Дори най-големите критици на Народния съд и на социализма днес се дразнят на КОЙ. Най много ЧОРБАДЖИИ обаче има в БСП , и затова днес социализма неуспява да се наложи в България.

141

Анонимен

преди 6 години

НПО-та и недоказали издънки на фашисти лъжат като съдрани, народен съд, екзекуции и затвор е имало и във Франция и в други европейски държави след всв, за помагачите на хитлеризма.

140

Анонимен

преди 6 години

Другарите от БКП-БСП ще бранят фалшивата история за комунизма , защото техните избиратели са 90 % израснали с тази история и признаят ли зверствата си остават с 2% избиратели. Истината е в Централния архив, който е достъпен за гражданите. Съветвам червените *** да отидат и да прочетат за своя информация. Иначе е ясно кой кого и за какво .

139

Анонимен

преди 6 години

Тоя като му гледам побелялата брада, е бил с червената връзка, и ако не е бил член на партията, се е натискал да става. 90% от ГЕРБ са такива. ББ, "Майката на нацията", Плевнелиев итн. Всички които магически са превърнати в демократи, нео либерални и закърмени с евроценности! Това са най долните хора! Тези които нямат ясен идеал а се нагаждат според ситуацията. Тези ни управляват. БСП, ГЕРБ, Патриоти. Никой не е това което казва. Местят се от една в друга партия само за лични облаги.

138

Анонимен

преди 6 години

До 151Напротив, наследниците на терористите от БКП-БСП и днес имат същата визия - Русия - тяхното слънце и въздух. И бъди сигурен, че ако им се предостави същата ситуация от 44 година пак ще избиват...по злобното им съскане личи !

137

Smurf

преди 6 години

А в учебника включено ли е кой и как е убил Александър Стамболийски и Гео Милев например. Като почваме да мерим убитите

136

Анонимен

преди 6 години

По принцип всички комунистически партии по света са терористични, защо мислим , че в България не са . След 9.09.1944 г. започна едно диво разчистване на сметки между комунисти , против богати хора , свещеници даже и учители. Това е вярно и има архиви за това. Който иска може да отиде в централната библиотека и да прочете. Друг е въпроса , че историци писаха по поръчка на ЦК на БКП удобни тези за миналото. Даже и агента на Гешев Тодор Живков го изкараха , че е бил партизанин .

135

ФФФ

преди 6 години

Този изразител на мнение, за да стане полицай, беше изял учебниците по комунизъм, а сега...забравил какво е научил ....такива са днешните писачи на история

134

Анонимен

преди 6 години

Когато нямаш никакво настояще и нямаш никаква визия за бъдещето,започваш да се ровиш в миналото.А управлението на ГЕРБ се характеризира точно с това.И е много гнусно да гледаш как видни апаратчици на БКП или техните деца и внуци говорят за тези неща.

133

oпетков

преди 6 години

До руснака E, как да не го разстрелят, като е осъден по действащи закони, признал е вината си, че е работил за чужда държава по време на война, като за това е получавал финикийски знаци. Участвал е във пренасяне на оръжие, ходил на срещи с чужди агенти. Коя държава не би разстреляла такъв изменник по време на война.

132

Анонимен

преди 6 години

Една история вече е фалшива,когато предателства,престъпления и погроми се заменят с подвизи и герои!!!

131

водач на МПС

преди 6 години

И преди 10 ноември 1989 година, и след тази дата едни комунисти мразеха други комунисти и тази омраза продължава чак до наши дни.Пак добре че ние не пострадахме всред цялата тази омраза - бяхме безпартийни. И им наблюдавахме сеира - и на едните, и на другите.На практика не беше сеир - едните комунисти се писаха по - големи комунисти в името на привилегиите...Но имаше и крайности - един друг се трепеха от алчност и от злоба!!!