7

Анонимен

преди 6 години

Цените няма да паднат, те ще се сринат!

6

Анонимен

преди 6 години

Жилището трябва да може да се самоизплати с отдаване под наем за 10 години. Всичко отгоре платено е в графа загуби.

5

Един

преди 6 години

Цените няма да паднат или поне не и изведнъж, но е ясно че нагоре няма накъде да мърдат. Все пак 25-30 % скок за 1 година не е малко. Доходите със сигурност не са скочили толкова и не е без значение дали ще изплащаш ипотека 20 вместо 15 години примерно.

4

...

преди 6 години

Значи мога да потвърдя със 101% сигурност че новото строителство нищо не може да е по скъпо от 200-300 евро на квадрат! При това завършено да акт 16. Сега обаче идват балоните! Първия е големината на метъра през последните 20 години фактически метъра е около 60 в най-най-добрия случай 75см. После идват правите ъгли там работата е по-сле правия ъгъл в днешно време е около 34.5градуса. После идват терените:"*** ние платихме за тоя терен от 100кв/м 5 милиона евро!"!!!??? После идват балъците и т.н.

3

Анонимен

преди 6 години

И каква стана тя? Вчера имаше статия за повишаване на цените а днес вече се говори за намаляване на търсенето и цените падат? Ей тая гладна кокошка все просо сънува! С беден обрулен народ търговия не се прави! Може да има някои които си позволяват да си купят жилища но това са единици които са работели в чужбина спестили са някой лев и са ги инвестирали в апартамент. Но това не означава масово купуване а единично. А и повечето се пазарят и свалят цените в нормални граници. А не с 500 % надценка!

2

буммм

преди 6 години

Голям балон за големи *** и после бум.....

1

Анонимен

преди 6 години

Виждат се фалити, това се вижда, както и много работа за ЧСИ.