120

Анонимен

преди 6 години

Прави ли ви впечатление, че абсолютно всеки защитник на конвенцията с публичен коментар по темата, коментира само насилието над жени и избягва споменаването на думата ***, както и разясняването на значението й? Питам се как защитаваш конвенция, чиито думи не можеш да обясниш.

119

Росене, Росене бегай

преди 6 години

при Банова. Излагаш се. Значи, ако някой е направил нещо в Чужбина, то и ние тябва да се хвърлим в тинята с него. Всеки отговаря за себе си. Конвенцията допуска нарушаване (официално и законно) на правата на децата, които ще бъдат притискани от всякакви *** да стават обратни. Познаваме си хората. Ти когато беше президент защо не направи нищо за държавността в България? Намем МВР, нямаме институции, кой ще гарантира, че децата ни ще са защитени от извергите от разни фондации. Никой, скрий се

118

руски съеденитель

преди 6 години

В Русия бе регистриран първия гей брак, но това стана погрешка.Страната не признава еднополовите бракове и има закон, който забранява разпространението на гей пропагандата пред малолетни. Въпреки това Павел Стоцко и Евгений Войцеховски успели да регистрират брака си. Двамата се омъжили в Дания и после представили паспортите си в регистрационната служба в Русия, за да регистрират брака си.</p>Служител не обърнал внимание, че става дума за брак между двама мъже и поставил печат върху документите, удостоверяващ, че двамата са младоженци.Вътрешното министерство на Русия каза, че пасп

117

Анонимен

преди 6 години

Роска, виждаме, че си запознат с терминологията на истанбулската конвенция. Сподели с нас какъв ти е "джендъра" според значението на думата. :)

116

Анонимен

преди 6 години

Оо чех,льо изпълзя от дупката си и почна да ръси мозък

115

Прецедентът Радев

преди 6 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво за този пост и си мислят, че света се върти около тях.

114

Анонимен

преди 6 години

Алоо ! Третополовите ! Президента Радев си е казал мнението още на 10 януари .Не е съгласен .

113

Анонимен

преди 6 години

Аз съм сигурен, че един достоен истински педдерасс като Евгени Минчев ще се изкаже невероятно мъжки по този въпрос ! Той е тарикат гейй, а не плазммодий като този третополов на снимката!

112

Мишо

преди 6 години

Здравей скъпа, бях те позабравил.

111

Анонимен

преди 6 години

Е къде па може да се направи сравнение с държави като Йемен и СА,там има силна държавност,а тука е некаква анархия!

110

Анонимен

преди 6 години

*** Плевненлиев няма нужда да се изказва, и така знаем, че тази конвенция защотава неговите права. Нормалните хора нямат нужда от нея!

109

продължение

преди 6 години

До президент ли ?Подаръци ще има,за някои от сърцеза Новата Година да хапнем суджуче...

108

Анонимен

преди 6 години

TI KOITO TRIECH SI NAI GOLEMIA PEDERAST.

107

президент ли ?

преди 6 години

С червените ботушки, потропва Дядо Мраз!Дечица веселушки пилот дойде при вас!

106

Анонимен

преди 6 години

Дреме му на президента...

105

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

104

Въпрос:

преди 6 години

Ти, на снимката, кой беше?

103

Ха-ха

преди 6 години

И президента ще се покаже. Като му спуснат трите каки опорните точки. Да не мислите, че му е лесно? Десито ли, Корнелия ли, или яката дупара-вице да слуша. Ще ги изчака да се консолидират и да му подготвят изказването

102

Въпрос

преди 6 години

Той си знае мястото. А Вие?

101

Анонимен

преди 6 години

Джендърлиев, ти не си човекът, който ще търси сметка на Президента на република България. Държава, на която ти никога не си служил.