43

Анонимен

преди 6 години

V TYPOTO BG 100 UNIVERSITETA V CQLA ZAPADNA EVROPA 20 ZAKRIVAIIII KORUP¨CIQ DO SCHIA

42

Анонимен

преди 6 години

XEM LAINQNO XEM GOLQMO ZATVOR DOJIVOT ZA TOA ZA NAZIDANIE NA VSICHKI

41

Северна Америка

преди 6 години

Яка проверка на дипломи, допускане евентуално след психотест от комисии 2 дни дали са нормални, сред това тежък изпит 2 дни по езика, след това първи тест 2 дни цялата медицина, втори тест 2 дни цялата клиника:случаи с време, сред това практически с цял екип в болница. Това е, ако си бил лекар. Ако ще учиш - на 80% на всеки изпит, иначе - аут!

40

Анонимен

преди 6 години

Един от хората на ГЕРБ.

39

Абсолютно

преди 6 години

Това са си опасни терористи, които ще имат достъп до пациенти!!!! Заканват се? Ако им зашият устите?

38

Сандо

преди 6 години

да ги изхвърлят сега тия 20ина чуздестранни студента!

37

Анонимен

преди 6 години

Ками я кажи от къде е твойта Диплома , кажи и не лъжи ша те хванем скоро

36

EVROPOL

преди 6 години

Всички Университети в България трябва са се закрият и то веднага , само се продават Дипломи за Висше образование като се притикват Студенти от семестър на семестър

35

ист

преди 6 години

RE,Прав сте. Това което писах е шега.

34

Цацаров

преди 6 години

Дреме ми на цацата че рейтинга ми е отрицателен. КОлкото и да бегате на запад все още има достатъчно слуги да останат тук.

33

българин

преди 6 години

34 е прав - конфискация на имущество и авоари - това най-боли ! Така да се действа с всички далавераджии и мутри ! Тях затвора в БГ въобще не ги притеснява ! На Вальо Топлото му накривиха капата - парите си му останаха !

32

Анонимен

преди 6 години

До надалиА дали е само в този университет?това кажете.....е хайде сега. Ако проверят и другите ВУЗове, току-виж прокурорите и следователите останали без дипломи :)

31

Ха,добър ден

преди 6 години

Оооо МУ е машина за пари от Десетилетия и всички го знаят !- чуждите плащат по 50 хил Евро плюс за всеки изпит 100/200 според зависи- българските платени 50 хил лева плюс за изпит по 100/200 лв-- учене на изуст на "определени" учебници и частни уроци при "наши" хора- е,някои не плащат - връзкарите ,роднини на доктори и политици .

30

RE: Ист

преди 6 години

Не сте прав. Подписите и печатите на действащи лекари, професори, доценти фигурират в книжките, протоколи и т.н.Утре като един такъв завършил "лекар" не постави правилна диагноза и лечение, какво правим.Не трябва посредствени студенти, особено кагато е заложен човешки живот да зъвършват.Затова споря с мои познати преподаватели, да късат двойкаджиите, масово.Да влизат на входа 5 хиляди, но да завършат само 3 - ***, които заслужават.Ужасен опит имам от Стоматоложки българки с подарени дипломи

29

Модел

преди 6 години

До ?!?Споко, първо да разследват мис БГ това е най-важното и дело !!!

28

Анонимен

преди 6 години

Конфискация на имуществото и ги пуснете на свобода. Затворът ще е награда - безплатна храна и подслон.

27

Тюрбан

преди 6 години

Ткааа сега ли тези прокурори и компания ще са покойници или нещо по-страшно или ще станат по-богати ... при тази схема трето не ми се вярва.

26

Анонимен

преди 6 години

Театър "Сълза и смях".

25

ист

преди 6 години

Оставете професорите на мира. Това е само бизнес. Не са приватизирали Техноимпекс я.Не са приватизирали икономиката и банките. Остана само този бизнес за учените, и сте годови да им го вземете и предадете на политиците.

24

Анонимен

преди 6 години

До 16 "Конфискация на имотите на професорите и лекарите и народен съд"Само на тях ли ?