23

геноцид

преди 6 години

Южна Америка и Мексико срещу испанския крал, а Северна Америка срещу английската кралица и Тръмп. Турция за отвличанията на жени и изнасилванията в харемите по истанбулската конвенция.

22

Анонимен

преди 6 години

Трябва да побързат с изплащането, преди да са се арабизирали.

21

Анонимен

преди 6 години

Американския съд прави много лоша услуга на собствената си държава. Ами ако остатъците от индианските племена тръгнат да искат компенсации за избитите и изселени свои прадеди?

20

Анонимен

преди 6 години

МВФ и световна банка за валутния борд в България и геноцида с пенсиите и заплати. Византия, Сърбия, румъния и Гърция за етническо прочистване на българите. Турция и еничарите за геноцид.

19

бай Пешо

преди 6 години

Добре си бяха разделени двете Германии - нямаше начин някой да ги закоклъцква с такива искове... понеже никоя от двете части не беше правоприемник на райховете им (хеле пък ГДР:) Ама сега -няма как - ще трябва да плащат

18

Луда работа

преди 6 години

Такова дело ако бъде спечелено ще бъде прецедент и ще отвори възможността за много такива дела.Например ЮАР срещу Холандия,Алжир и Мароко срещу Франция,Индия,Кипър,Малта и др. срещу Англия,Афганистан срещу Русия,България,Гърция,Армения и др. срещу Турция.Ще стане луда работа за добро или Не.

17

логика

преди 6 години

По тая логика азия африка и индиянците у южна америка да осъдат великобритания франция и испания и ше пропадне западния свят оффф забраих че като са им земале златните кукли са им давали джамове и камъчета ....

16

галеона

преди 6 години

А намибия ако изгуби делото препаските и копията ли ше им земат и ше ги турат в музей на бившите колонии ...

15

Юнал Джемилов

преди 6 години

До *** Зайко расбрах че си бил голям сладурен ва вярно ли е?

14

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно децата плащат за недомислията на родителите си! Какво си мислят децата на Колонизаторите че ще им се размине? Няма да им се размине кармата тежи повече от дълга. Колко народ са погубили праотците им? Ще плащат и то не само тези които са в момента а и бъдещите поколения. За греха няма да казвам нищо. Като отидат на онзи свят ще видят колко дължат.

13

Анонимен

преди 6 години

На тези от местните в Африка които са помагали на германските окупационни сили Германия в последствие ФРГ е изплащала редовно пожизнени пенсии.

12

Анонимен

преди 6 години

Кога ще плати обезщетения за етническите прочиствания на българи, гърци, араби?.Не бързай де, още не ги е прочистила. Като ги прочисти-тогаз

11

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, ха да видим сега толкова лесно ли се признава геноцид. Арменския го признаха много бързо.

10

HawkTheOttoman

преди 6 години

А кога Турция ще признае арменския геноцид?Кога ще плати обезщетения за етническите прочиствания на българи, гърци, араби?

9

Анонимен

преди 6 години

Краварите (баш демократите) май не знаят, че посолството им няма право да посредничи и въобще да се намесва в дело срещу Германия. Цял живот мляскане на хамбургери и ронене на царевица не те правят експерт в международните въпроси.

8

Анонимен

преди 6 години

"Тогава посолството на САЩ в Берлин изпрати обвинителния акт на германското външно министерство през ноември миналата година - но оттам веднага го върнаха обратно.Въпросните действия нарушавали държавния имунитет на Федералната република, се казваше в едно съобщение на министерството."Въпросните действия на американското посолство действително нарушават държавният суверенитет (не имунитет) на Германия, тъй като посолство в дадена държава няма право да действа като страна по дела срещу нея.

7

Винету

преди 6 години

Ще взема да осъдя янките за геноцид и злоупотреба с огнена вода!

6

Додо

преди 6 години

Хаха! Германия бере плодовете на Мултикултурализма! Очакваме вой на политици от Брюксел осъждащи германския геноцид на негритe в Намибия, както и обвинения към Тръмп за случилото се! По български казано - пусни cвиня под миндер, тя се качи на миндер!

5

Юнал Джемилов

преди 6 години

До ЦиникВоооохохохоооууу каде ходиш ти ва зайко знайш ли от кога та търся ва

4

Циник

преди 6 години

Африкански вожд за колониялна Германия" Германците дойдоха с картечници - но донесоха - закон и ред!"Днешна Германия ( за всеобщо съжаление) няма много общо с райха.А павианите вече папкат парите на немския данъкоплатец - по градове, села, и паланки!