30

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ унищожиха и окрадоха всичко в тази държава.

29

АНТИ

преди 6 години

Теменужка непослушка,между шамарите се мушка.Ще ни обере до шушка,таз крадлива Герберушка.

28

Анонимен

преди 6 години

Госпожо след като съм ти гледал гостувания и интервюта в различни телевизии, отдавна съм стигнал до извода, че за Вас всичко е загадка. А за всички останали, Вие самата сте загадка. Поредната калинка.....

27

БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

Най-малката Надценка на Горивата и Тока са Дърветата - Държат цена по 1лев за киловата . За това е Интереса в Пирин - Мафията е наточила Машинките и ще изреже всичките Живи Дървета , в Гърция се купуват по 100 евро за Кубик , а Мурата е по 1000 евро за кубик - използват ги за обзавеждане на Яхти .С лифта ще стане по-лесно , по-бързо и незбележимо през ноща ,свалянето на дървения материал .

26

Анонимен

преди 6 години

Време е да изритаме ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 6 години

Чакаме германски инвеститор, от Мунхен, или американски инвеститор, от Шикаго, но няма. А с такива инвеститори робските условия за България са гарантирани. Китайците и руснаците са много по-коректни. Най-добре да се изтегли заем от Русия и да се построи като българска държавна компания.

24

БеляНе

преди 6 години

С китайски инвеститор е точно толкова глупава идея както и с руски

23

Самопризнания

преди 6 години

Сами от Герб си признават, че нищо не разбират от работата си и това важи за всеки министър от партията им....

22

Анонимен

преди 6 години

Бизнесът, както винаги иска държавното предприятие да работи на загуба, а той да печели на входа и на изхода. Иска евтин ток от държавното предприятие, а той да продава своя ток от вятърните си мелници и водениците си скъпо на държавата.

21

Анонимен

преди 6 години

Петкова, не си в час,или се правиш на ощипана.

20

Загадка ли?

преди 6 години

Та ти изобщо не си в час.Събирай електроенергията в кошница,за да има за всеки случай.....Горката...

19

Анонимен

преди 6 години

Да пита Гелу колко трябва да му изкупуват тока от централата му в Пещера, от която спряха да му купуват тока, и колко би го купил и ще разбере.

18

Анонимен

преди 6 години

пазарна икономика. цената се увеличава защото клиентите намаляват. старите умират , младите се изнасят ...

17

ined

преди 6 години

За мене е голяма загадка защо тоя третополов пачавракис са го направили министър

16

печената тиква

преди 6 години

Бизнеса увеличава цените хляба и салама с колкото процента се вдига тока???Хляб без брашно от жито и салам без месо с соя с вода и лой.Само ток и джедаиИли империята отвръща на удара.По неин си начин. Отново.

15

васев

преди 6 години

За вас цялата ни енергетика е пълна ЗАГАДКА....ток , парно , атомна централа , дори и мястото което заемате.

14

Анонимен

преди 6 години

Tя казва, че Дебатът за това необходим ли е проектът Белене тепърва предстои, но този дебат се води от началото на прехода, а "каруцата на българската енергетика" и днес е в същата kал, от която няма измъкване вече 29 години.

13

Анонимен

преди 6 години

сигурно в Гърция са по-глупави щом държавата продава директно електроенергията на крайния клиент. без посредници. и има ток на тарифи за социално слаби .

12

изтрезняването

преди 6 години

Царят и Бойко подариха енергийния сектор. Това е все едно да си подариш гаража, жената или двора на някого и да го обявиш за приватизация и отваряне на пазара.

11

Един от Северозапада

преди 6 години

До БИТОВ АБОНАТБраво, колега !Улучи в десятката! Останалото е печалба, над продажната цена.Но най-много печелят не ЕРП-тата, те и някаква работа вършат, и персонал имат.Най-много печелят търговците на едро.Те де факто нямат никакъв допир до тока, освен на документи.Нямат и преносна мрежа, нито мрежа ниско напрежение.Имат данъчен номер и кочан с фактури само.Но държавата е допуснала това.Същите тецове и крайни потребители имахме и някога, и работеха, но нямаше Търговци по веригата, нито ЕРП-та.