46

Анонимен

преди 6 години

Те сигурно за това отлагат за да могат да говорят гадости по-дълго време. Извратеняци!

45

Анонимен

преди 6 години

БСП предложиха промени в НК, които да засилят мерките против домашното насилие. Ще се приемат, защото е логично да има строги санкции за такъв вид престъпления. В преходните и заключителните разпоредби по изменението ще се ратифицира конвенцията, защото тя е в духa и буквата на извършваните законови промени.Но това няма да попречи да се поговори за референдум, да се похарчат пари, да се прави малко мъгла по медиите и т.н.

44

Анонимен

преди 6 години

повечето законотворци са пасивни гейове, затова е тази дискусия и преливане от пусто в празно; тези хора се възбуждат като говорят гадости

43

1

преди 6 години

Ако конвенцията НЕ мине ще си взема отпуска и ще празнувам победата за българското семейство !

42

шматка

преди 6 години

До 17Колега ако си нещо а се мислиш за друго си има диагнозаКазва се шизофрения.

41

НИРО

преди 6 години

До АнонименТочно защото е забранен хомосексуализма са приели конвенцията, а тук той не е забранен и с приемането на третия пол започват последващи проблеми и мониторинги по въпроса. Прочети професионалното юридическо мнение на вицепрезидентката Маргарита Попова, корифей и безпристрастен юрист !!!

40

Анонимен

преди 6 години

Много нахален соросов транс-*** се мотае тука и пише глупости. За никакви жени не става въпрос , а за педофили, садисти и всякакви подобни, да не попадат под ударите на закона.

39

Анонимен

преди 6 години

Най - после и Николай да направи едно добро.

38

шматка

преди 6 години

Много *** на барикадата:)))Ще си изпочупят маникюрите да кълват

37

точка

преди 6 години

Истанбулската конвенция няма нищо общо с насилието над жени и деца.Те са само параван за узаконяване на беззаконието.

36

шматка

преди 6 години

Най якото е че Баце е обещал да няма проблем от страна на Бг ....Ква я мислехме ква станаБаце пак ши дига кръвно

35

Анонимен

преди 6 години

Членовете на правната комисия са се записали на ускорен курс по английски език. До успешното му завършване, и получаване на сертификат от поне половината от тях, разглеждането ще бъде отлагано.Ползите от "конвенцията" вече се виждат. Народът се ограмотява, учи езици.

34

Анонимен

преди 6 години

Кажи му *** и нищо друго

33

До24

преди 6 години

Споко бре фъстъче, никой няма да те кара да се омъжвате по между си. Може пак да си се пляскате по храстите, но никой няма да ви закача...

32

Анонимен

преди 6 години

Значи ще си внасяме *** от Турция.

31

Анонимен

преди 6 години

Ми нормално все пак от този парламент беше избран Валери Симеонов за вицепремиер, известен още като бияча на бабички

30

Анонимен

преди 6 години

Zdraveite priateli.. tazi kovencia ste dovede do apsolutna svobodia. Ne e pravilno da ima "3 pol" -grqch e- zashto nese opravqt nehtata a samo se vlohavat v nahata durjava???zashtota ima grqch v jivotat ni.potkanvam vsichki koto iskat da imat zdravo,silno,blagoslovenno semeistvo da ne priemame tazi merzost.glasuvai protiv ne badi bezglasna bukva neka da otstoim za pravoto.

29

Българинъ

преди 6 години

До до 14: Thanks, but NO THANKS!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Добро попадение, нашенеца обича да мрази. Да, да, мрази обратните, докато неговия син или дъщеря не му каже един ден, че иска да е различен. Тогава той намразва и собственото си семе. Нима боя ще направи от жената мъж и обратното? Не, не, боя ще добави още злоба в нашия безрадостен живот. Ни църквата ще постигне нещо с анатемосването на различните, ами то самите попове са третополови и не са намерили себе си.

27

до 14

преди 6 години

Само ти давам пример: Полша, Сърбия, Албания, Турция, държави където обратните са гонени като вещици от инквизицията са я ратифицирали. Само това е достатъчно да разбереш че при нас малко се е получило изгубени в превода.