30

Анонимен

преди 6 години

Какво е лека?? Не са по назад от българските *** възпитателки сега я

29

Анонимен

преди 6 години

Щом искаш да се лелека в детска градина или ясла - на изпит по български език. Нали за да научат децата български се въвежда задължително посещение на детски градини.В яслата на моя внук учителките и лелеките са много добри. Детето дутрин тича и се гушка в тях.

28

Az

преди 6 години

Бурсуци, без значение дали говори на турски или български, положението в софийските градини е същото. Па вие дебатирайте дали проблема е турския или не....

27

:):)

преди 6 години

да попитам, думичката Забавсчка да не въорос от конспекта , по някой предмет във факултета по журналистика....голям мерак за нея и още ефна, Насъщния ( хляб имат на идея)....ааа и още една.. школото

26

Анонимен

преди 6 години

Майката Дениз(море на турски).Самата майка се оплаква ,че с детето и говорят на турски(майчиният му език).Ето това ми направи впечатление най-много.Явно е разумна жена и знае,че ако детето и иска да работи нещо друго освен на строежа,трябва да знае езика на страната си и да се образова.Дано има повече разумни жени като нея.Иначе в детската градина където съм ходил 1/4 бяха турчета.Те самите постоянно дразнеха едно момче Мюмюн като го римуваха с маймун.

25

Анонимен

преди 6 години

В Глоджево май са 99.9% ако не и 100% турско население. Тази майка Дениз също е такава , но може да е по цивилизована и затова да се оплаква от турския. Иначе отношението на българските детегледачки също не е по-различно. Повечето лелки и другарки по детските са примитивни ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Майката да не се кахъри, след няколко години ако се запази политиката на сближаване с нашата съседка, турският ще стане задължителен.

23

Анонимен

преди 6 години

Тиквите нарочно не искат да слагат камери в училищата и детските градини, защото там работи некадърен тиквен елкторат който ще ги изложи.

22

Въпрос

преди 6 години

Как са им говорели само на турски? "Заспалият пръч" не е ли на български?

21

Анонимен

преди 6 години

Май Боко се изживява като куриер на Ердоган, това да не е проява на новата държавническа поитика на ГЕРБ?

20

Анонимен

преди 6 години

В Ню Йорк има мрежа от контейнери за "паркиране" на кучета - домашни любимци!Алуминиевите контейнери през зимата се отопляват, а през лятото климатизират!Собствениците посредством ап - могат с мобилния да виждат какво правят кучетата!Нооооо...това са нюйоркси кучета!Те имат права! Те са важни!Докато децата у нас.....

19

Анонимен

преди 6 години

Рефие Ралева, директор на детската градина обясни, че ако бъдат открити нарушения, ще последват санкции...Тоест, ако не успеем да потулим случая и подкуп не ни свърши работа, ще пристъпим към замазване на очите.Ама защо тези нагли хора не ги уволнят дисциплинарно и в комплект - и Рафието и възпитателките, които са записани на записа?!?

18

Анонимен

преди 6 години

Толкова е просто!В някой цивилизовани държави сигурно го има.Камери...и ап за проверка!Да видим ханъмите дали ще си я карат като в Анадола!

17

Анонимен

преди 6 години

Къде сте видели турци да бъдат възпитатели? Дзурлести, кривоглави, с отвратен език, все едно куче лае, насаждащи исляма, кой ги е сложил там? На съд, затвор и огромни глоби!! Деца няма, тези ги смазват още в детството им.

16

Додо

преди 6 години

Е какво толкова! Все пак това е турски език, а Турция е Ислямска Страна! Всички ние, редовните читатели на Днес-бг знаем, че Исляма е религията на мира и любовта! Сигурен съм, че децата са плакали от радост!

15

БЕЗ БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

САМО ГЕРБ И ДПС.

14

Анонимен

преди 6 години

До Ей ...Забрана на ГЕРП и ДПС и връщане на БКП и ОФ.

13

Анонимен

преди 6 години

Друга майка се оплака, че наричали сина й "заспалия пръч.Тия са за Карлуково.

12

Анонимен

преди 6 години

Учат корана вместо стиховете на Ботев и Вазов.

11

Анонимен

преди 6 години

Откъде накъде се появи пък Русия сега ? къв допинг кви виновни и невинни.