80

П.Петров

преди 6 години

Ердоган играе сечено и на евреите и на руснаците и на западняците, а те тези работи не ги обичат и са злопаметни!Ньойския договор 1919г е подписан в Ньой като отмъщение, че преди 7 века граф дьо Ньой е убит от българите в битката при Одрин 1205г.

79

Осман

преди 6 години

Най големия град извън Турция в който се говори на турски е Техеран. Иранската столица.Най големия кюрдски град на света е Истанбул. Те са два милиона в 18 милионния мегаполис. Но в Истанбул голяма част от кюрдите работят. Ако преди 15 години Турция беше извършила подобна операция в Сирия днес Турция щеше да пламне. Просто с този интернет и борбата за работа и пари в западната част на Турция и родители се изнежиха. Няма протести няма нищо. Само коментари по Фейсбук.

78

Анонимен

преди 6 години

Ай стига уроци по история, неумни. Русия когато искаше да обяви война на Османската империя, мина през Румъния и нахлу. След Съединението, не Русия, Не Турция, а Сърбия нахлу. И когато ги размазахме, да обяснявам ли кой ни спря, или не четете история, като дела и документи, а само пропагандни резюмета.

77

Анонимен

преди 6 години

Да живее TSK!!! Вчера 260 гълъбчета отлетяха при девиците, днес до обед още 222. Девиците вдигат стачка, не смогват. Ще им пращат на помощ курдолюби. Хахаха

76

ЧЕРВЕНИ МЕРАЦИ

преди 6 години

ТУРЦИЯ---НЯМА ДА ДОПУСНЕ НОВА "БОЛШЕВИШКА ДЪРЖАВА" СЪТВОРЕНА ОТ ПКК!!!НЯМА ДА ИМА ТАКЪВ ВАРИАНТ!!!ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!РУСИЯ --СЪЩО НЕ ГО ИСКА!!!

75

Осман

преди 6 години

Почти половината депутати от парламентарната група на Ердоган са кюрди. Вицепремиера Бекир Боздаг си е кюрд. Даже Ердоган в Меджлиса каза : "ние не сме против кюрдския народ. Ние сме с кюрдите. В нашата партия има кюрди. Ето виждам приятеля ми Бекир Боздаг. Той е кюрд.".Бекир Боздаг се засмя като с ръка прикриваше устата си. Те са много в Турция.

74

Осман

преди 6 години

Голяма част от вас не познавате кюрдите. Тези хора първо са навсякъде, второ изповядват всякакви религии. Говорят на различни езици. Сорани, Горани, Кърманчи и т.нт. Днес Турция е 80 милионна държава. От тях поне 30 милиона са кюрди но само 15 - 18 милиона се възприемат за такива. Останалите са или плод на смесени бракове или деца на Сорани и Кърманчи. Днес министъра на Финансите Мехмед Шимшек е кюрд. Премиера Йълдъръм е кюрд. В Мит има кюрди. Йозал беше кюрд.

73

Червен брег

преди 6 години

Кюрдите са с Ердоган.Тия от ПКК/ЙПД са чужди наемници,ренегати и наивни *** от широкия свят.В околните села на Арфин народа посреща с радост(като на 9-ти Септември 1944) турските и сирийските арабски сили.

72

Анонимен

преди 6 години

До 73Четете историята но не тази писана от Живков които искаше да ни направи 16 република!Тези факти ги има навсякъде, Русия не доволна от Батенберг които се опълчва на руския император и затова застава на страната на Турция по време на съединението и иска турските войски да влезнат в източна Румелия и да потуши възстанието- факти чети другарю!

71

Анонимен

преди 6 години

Направо падна на колене пред Путин .ХАХАХА.Путин не сварваше да се крие по ВеЦетата.

70

Фо 76

преди 6 години

Такава реклама, че се молят на германците да им ъпгрейдват танковете. Нз дали си ходил в турция и им знаеш стоките които нямат Добро и лошо качество а само некачествено. Щом и тоалетна хартия започнаха от нас да внасят ...

69

Я люблю вам

преди 6 години

Лека вечер на всички бедняци и злобари.Ударете по една бутилка домашна ракия и слушайте чалга.По това време Вие докато пиете Турския аскер мачка врага и ще яде торта:))

68

PD

преди 6 години

Кюрдите, въпреки многобройноста си, не са нация в европейските разбирания. Те са по скоро племенно и общинно организирани. Това е и една от причините, въпреки многочислеността си, да не са в единна държава. Турските кюрди, ги използваха за избиването на Арменците, Иракските кюрди, ги използваха срещу Садам, а в Сирия на изток от Ефрат.Афринските кюрди не са в коалиция с САЩ. Цялата игра с Африн, е заради Алепо, и Идлиб, където про турските групировки, загубиха и ще губят позиции, а Африн пречи

67

Анонимен

преди 6 години

От тортата нито Русия нито Сащ няма да разрешат да се взема парче освен ако те не разрешат.За ердоган останаха свещичките да духа ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААА

66

Дарвин философ

преди 6 години

Германия-Американска колония от 75 години .Малко добиха самочуствие когато Русия им подари ГДР ,но не разбраха от добрината на руснака и пак скачат срещу мечката....

65

Пуста завист

преди 6 години

До 65 АнонименВсеки може да произвежда.Например България произвежда дървени палети,баничка и боза.Ха-ха-ха-ха-ха

64

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 6 години

ПКК---НЯМА ДА ПРАВИ НОВА "БОЛШЕВИШКА ДЪРЖАВА" В 21-ВЕК!!!!!НИКОЙ ---НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИ!!!......ДОРИ И ДНЕШНА РУСИЯ !!!!!!

63

Сирия = торта

преди 6 години

Путин, Султаня и автолаха ликвидираха таз държаваНаша е никой там Живее на руска подводница и не смее да слезе на сушата

62

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Ердо! Квиченето на туркомразците е като симфония за моите уши. След Сирия да не забравиш Балканите, чакаме с нетърпение.

61

Анонимен

преди 6 години

56, очаквам скоро Кюрдска държава обхващаща Северна Сирия и една трета от Анадола.Кюрдите бяха единствените свестни в този конфликтТе са единствените които имат уважение към жените, които се бият наравно с мъжетеТурция ще бъде разпарчетосанаПисано еПредсказано еЩе стане.СЪБУДИ СЕЕЕ! Пак сънуваш просо.