31

шнурзатроловете

преди 6 години

Ето каква е разликата между демокрацията и пост социализма - в Германия я разследват за пране на пари, в България купува имоти за милиони, без никой от НАП, ДАНС, МВР да я пита откъде са и парите.

30

До 30

преди 6 години

Не е братовчедка, а третия мъж и внук на Софи Маринова.

29

До 21 избягалият

преди 6 години

До избягалият в германияАми то там в Германия се е случило, както и на други места, но на първо място в Германия.

28

Анонимен

преди 6 години

До :)"Алчна ***. Това виждам на снимката."---А на мен ми прилича на някоя брат'чеТка на Софи Маринова. Ама, не е ли така? :)

27

123

преди 6 години

Ми докато има балъци...

26

:)

преди 6 години

Алчна ***. Това виждам на снимката. Лицето на човек никога не лъже.

25

Анонимен

преди 6 години

а сайта още им работи :) Сигурно и схемата продължава.

24

Анонимен

преди 6 години

'Бизнес дама на годината' за 2014 в БГ - мбухахахаххахааххаахахах

23

Анонимен

преди 6 години

Липсва закон за електронните валути, но това е задача на Борисов, Габриел, министрите му и парламента. Пак някой не си е свършил работата.

22

Тука има Тука Нема

преди 6 години

... По повод тази "Госпожа" ( Като й гледам визията , май е от ромското малцинство ... ама малко по - умното ... ) само ще кажа - КОГАТО ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЗАТЪПЕЛИ ОВЦЕ С "ЕВРОГ _ ЙСКИ ЦЕННОСТИ" ... много ясно , че ще има и ВЪЛЦИ ... или ... ВЪЛЧИЦИ ... като тази Другарка ! :) ;) :) Не че НЯКОЙ не я е "светнал" в голямата далавера де ... и не й е помогнал ...... :) Не ми изглежда иначе много "интелектуално възвисена" , че сама да измисли тази ... "ПИРАМИДА" ..... :) ;) :)

21

от Германия

преди 6 години

Не е виновна демокрацията, ами виновен е посткомунизма. Тук при мен в Германия има демокрация и такова нещо никога не може да се случи.

20

мухахахах

преди 6 години

Може ли това да е жена на 37 години?

19

софиянец

преди 6 години

Тая *** горе какво ще ги прави толкова пари? Ни дете, ни коте, ни братя и сестри. След десетина години ще се чалне и ще умре сама сред 40 котки.Човешката алчност е ненаситна. Това е като комара.

18

звера

преди 6 години

разликата от немската прокуратура и съдебна система спрямо българската се вижда и от птичи поглед :))) ... иначе на МВР-то дадоха едни 100млн. да си харчат :)))

17

Анонимен

преди 6 години

Външният вид на тази мацка ми напомня онова животно, което яде л*на през носа. Има невероятно селско излъчване, сякаш е родена за обор.

16

звера

преди 6 години

българския финансист е емил хърсев ... за незапознати справка тсбанк :))) ... сещайте се колко не е знаел с какво се захваща :))) и въобще си мисля че лично той е в основата на схемата :))) както се пееще в популярна песен от близкото минало : пирамиди, фараони и балъци за милиони :)))

15

Диди

преди 6 години

За сведение - ресторант "Крим' е на улица 'Славянска' и 'Добруджа", а не на Раковски

14

пепи

преди 6 години

Щом са продавали обучителни пакети а не криптовалута,всичко е ок.

13

Анонимен

преди 6 години

а имотите - продадени на дружество на известен наш финансист------------------------Защо криете името на перача на пари ХЪРСЕВ ?

12

шоп

преди 6 години

До Анониментоя травестит ли ще чертае бъдещето на парите?!?-----------------Така се очертава, даже направи фризьорски салон на друг травестит:) Поне някой нещо намаза от цялата работа. Легални престъпления в световен мащаб. Дори й на немците не се надявам да свършат нещо. Само да се надаме на Бог, който уж гледа отгоре.