85

Englishman in BG

преди 6 години

така че обяснете:белите българи се преместват в Лондон, започват схема с имигранти от факултета, подписват договор, не просят, не селелелират и 100% посещават училище. Тези българи успяват успешно да обучат ромите до ниво, в което те сега седят в университети, учещи право и счетоводство.Възможно е да се образоват ромите, но тя изисква правилната система как билите българи могат да обучават роми, но само извън границите могат да бъдат принудени да работят.

84

DiesIrae

преди 6 години

До Englishman in BGЕдно парче месо като иска да си остане *** - вари го, печи го, на шиш го върти, то ще си остане тъпо и това е. Не обществото или даскалите ограничават любимите ти биоформи, а те самите НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО! Разберете го най накрая. Има единици сред тях които искат и намират начин и да съгласен съм, те не трябва да се водят под същия знаменател като събратята си (ако ще чистачка да е, полага труд и с честност си заработва доходите и затова не ромка, а човек!)

83

Englishman in BG

преди 6 години

една достойна образователна система би осигурила 1 до 1 подкрепа за детето, вкъщи, ако е необходимо, така се справяме със съседите в съвременния свят,Великобритания всичко това има насилие в класа, така че имаме стаи за изолация, децата не се отнемат, а се поставят в ситуация, в която нямат друг избор освен да приемат образованието

82

DiesIrae

преди 6 години

До Englishman in BGКато започнете с тия глупости направо думи нямам!Къде видя расизъм или различно отношение?Къде пак видя накърнени права?ПО ЗАКОН СИ ДЛЪЖЕН ДА ИМАШ ПОНЕ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ - но даскала му е забранено да ти го даде ей така заради хубавите ти очи! И се е опитал да го възпита (в труд както ти предлагаш?, защото е задължение на ученика да полага труд за оценките си, а не просто като мана небесна да пада мозък от небесата и да стане отличник на випуска.

81

аз

преди 6 години

Повтарянето в класа е създало дискомфорт на ученика-а защо не се каже какъв дискомфорт на останалите ученици създават тези, които като този Роберто повтарят по 3-4 години.Малтретират своите съученици, не спазват никаква дисциплина, пречат в час, а родителите им идват само когато синчетата ги повикат-когато ги вика класния или директора, никакви ги няма.Вън от училището такива-да вървят да се трудят, но и това толкова го могат.Приобщаващото образование гледа как да ги мине от клас в клас.

80

Englishman in BG

преди 6 години

българинът нарича себе си християнска страна, позволете ми да обясня как светът ни предава отвъд нашите граници: ксенофобски, непонятни, нежелани да се променят и затънали в тъмните векове по отношение на нашето мислене и отношение към определени групи в нашето общество.всеки, който нарича себе си християн и пише този расист ***, заслужава да бъде ударен от неговия свещен производител. библиотеката учи толерантността на всички мъже и религии, без предубеждения.

79

До редакцията

преди 6 години

Докаго бе хора, докога ще пишете статии с по двадесет правописни грешки...

78

EMIGRANT

преди 6 години

A N9KOI ZNAE LI DALI NE E POSEGNAL FIZI4ESKI ILI VERBALNO NA U4ITEL9?ILI DAI DA GO BESIM LO6I9 U4ITEL,4E VZEL 4E UDARIL HIUMNETO,A TO KAKTO VIJDAM SE POKUSALO DA SI HAPE DJUKATA I DA SI PRAVI SELFITA!

77

Анонимен

преди 6 години

Защо този ром на 14 години е в клас с 11 годишни деца за трети път ????? И така до кога????!!!! Не трябва ли да отиде в училище за бавноразвиващи се ???? Кой е виновен за това?

76

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВиждам какво образование и граматика е дала демокрацията. Май трябва отново да станеш...Оченик

75

Englishman in BG

преди 6 години

етнос, цвят, социално положение не трябва да бъде фактор!черно, бяло, розово или зелено всяко дете заслужава същите възможности, когато имате образователна система, изпълнена с учители, които активно подхранват понятието "бяло", е по-добро от черно, продължаваме цикъла на бедност.обратно към същата стара история за социално приемлив расизъм, черно, бяло, мъж, жена или Х, християнин, мюсюлманин, будист, всички ние заслужаваме същите възможности в живота

74

DiesIrae

преди 6 години

До 69И какъв е този друг начин? Я кажи на нас обикновените хора и на даскалите какъв е този начин?Мислиш ли, че родителите ще си свършат работата? То 3 пъти повтаря 5 клас ( клас които и *** може да завърши при добро желание) и за има няма 5 месеца от началото на годината има 404 неизвинени отсъствия! Та според теб на родители пука ли им какво става с парчето месо което са *** или са пияни в несвяст и се чудят дали да направят още едно за помощи или от къде да отмъкнат жилезо за пари?

73

Достоен Учител

преди 6 години

Адмирирам действията на учителя. Да се бие 14 годишно дете с юмруци е изключително възпитателно. Мисля че следващия път трябва да е с бокс или с нож. Ще му вдигне успеха! Такива тези чета тук в коментарите и съм потресен какви хора живеят в България. ОК съм с шамарите, ама да биеш дете с юмруци показва що за смешен комплексар си. Както сте и всички коментиращи тук де.

72

ххх

преди 6 години

Ами повтавял 5 клас 3 пъти. И се оказа,че е от индийския етнос.Ама пак законите прочи 400 отсъствия трябва да го излючат, но при контакт с родителите които ги няма

71

Englishman in BG

преди 6 години

всичко започва с образованието на възрастни, белите членове на обществото се нуждаят от обучение в толерантността на тези, които са по-малко щастливи, другите членове изискват насочени умения за обучение, което води до значителна заетост, тогава детето няма да бъде задължено да остане вкъщи, Защо образователната система остави детето в една и съща степен в продължение на много години без намеса?

70

DiesIrae

преди 6 години

До 65При положение, че е с 404 неизвинени отсъствия мислиш ли, че изгонването от час ще го стресне? Най много да излезе и да почне с камъни да чупи прозорци на стаята. Такива биоформи разбират само от сила, затова сега като се върне в час ако учителя бъде подкрепен от държавата и институциите и родителите на останалите деца тази биоформа ще е тиха и кротка. В другите часове ще продължи да си е идиотче докато не започнат да викат този даскал в другите часове да го респектира. Друга оправия няма

69

Анонимен

преди 6 години

ЗА ДА ПОВТАРЯ НЯКОЙ 5-ТИ КЛАС ЗА 8-МИ ПЪТ И ТО В БУСМАНЦИ Е НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ В ГЛАВАТА НЕМА НИКОЙ И, ЧЕ Е ТУК НА ГОСТИ НА ТРЕТАТА ПЛАНЕТА :DВЪПРЕКИ ТОВА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ УЧИТЕЛЯ!!!! ТАЗИ РАБОТА С ПРЕВЪЗПИТАНИЕТО Е ЗАДАЧИ ОТ ОТГОВОРНОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ!!!! БОЙ С ПРЪЧКА НО ОТ РОДИТЕЛИТЕ В СЛУЧАЯ ПЪЛНИ ХАЙМАНИ!!!!А УЧИТЕЛИТЕ СИ ИМА ДРУГИ НАЧИНИ И ТО Е ЯСНО , ЧЕ ОНОВА ЩЕ ПОВТАРЯ ЗА 9-ТИ ПЪТ!!!

68

Анонимен

преди 6 години

Учителя задържан за 24 часа , а *** убил човек в Бургас не ,бел на 13 г. Няма такава държава.

67

Анонимен

преди 6 години

Това НЕ Е дете на 12-13 години. Щом за трети път е в V клас, значи е поне на 14-15. Да не напомняме, че при един конкретен етнос вече би трябвало да е женен и с дете. Не би следвало да се толерира това поведение, а да свикне, че в обществото има норми, които се спазват - и уважението към училищната институция е една от тях!

66

DiesIrae

преди 6 години

Тези биоформи не разбират от думи (не знаят значението на повече думи както и като си израснал в първобитно общинен строй и разбираш само от сила няма как да вникнеш в каквото ти се казва. Затова те трябва да бъдат отделяни. Дори сред тях има деца които могат да станат част от обществото ни и искат да се образоват. Тези които искат да станат част от обществото да учат с останалите деца, тези които искат да останат първобитни да се слагат в ТВУ (поне труд да научат) и това е!