119

Линч

преди 6 години

Рано или късно търсенето на катран и перушина в България ще се увеличи в пъти!

118

hm

преди 6 години

До До 114Дори и на мин. осигуровки ще вземат пенсия мин. 600?Да ама 600 евро там имат покупателната способност на 200 евро у нас. Само квартирата не могат да си покрият... пък да си купят жилище забрави.

117

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо-добре да ни сравняват с държави от бившия СССР - като Естония, Литва, Латвия, ...

116

Анонимен

преди 6 години

БРАВО ИМА НАДЕЖДА ПОВЕЧВ КВАЛИФИЦИРАНИ КАДРИ, ПОВЕЧЕ УПОРИТОСТ И ЩЕ УСПЕЕМ!!!

115

До 122

преди 6 години

Истината за благосъстоянието на Бг ще лъсне с пълна сила 2020/2021г. като секнат еврофондовете

114

Анонимен

преди 6 години

На Гербаджии и техните послушни агънца, мед им капе на душата като чуят такива фалшиви новини.Истината за просперитета на България, ще излезе наяве когато изритаме ГЕРБ.И милиардите които трябва да връщаме, бах писал по долу в България ще останат държавните служители, пенсионерите и полицаите.Всичко друго ще напусне България а споменах ли че до няколко години няма да има пенсии.Един работещ няма да може да издържа политик, полицай, пенсионер, държавен служител и ром.

113

Анонимен

преди 6 години

Понякога се случва коментарите под статиите да съдържат повече истина от самите статии.

112

Анонимен

преди 6 години

Да бе, разбира се! Те всичките 3 милиона, които напуснаха гангстерския рай България го направиха, защото са неумни! Иначе реалността е точно обратната, ама те просто не могат да направят трезва преценка!

111

До 114

преди 6 години

Дори и на мин. осигуровки ще вземат пенсия мин. 600?, прибави към това и безплатното здравеопазване и минимално частично заплащане на лекарства и куп др.предимства, които има Испания и т.н.

110

Анонимен

преди 6 години

БГ на 50 място в света от 200 държави си е прилично положение. Защо някои ни сравняват със страни, където от сто години има развита пазарна икономика, а ние тепърва я развиваме.

109

Анонимен

преди 6 години

до 101. Няма смисъл да се води спор с теб пък и нямам време. Явно за теб всичко в България е перфектно и няма проблем да има семейства с по 3-4деца. Ето и статистиката застава за теб. Заровил си главата в пясъка като щраус и не виждаш действителността около тебе, но за сметка на това имаш самочувствие да обиждаш. Мила родна картинка

108

хюго бос

преди 6 години

Не разбирам защо трябва все да се натяква, че сме бедни, най-бедните...Бедни има навсякъде, просяци. Унизително е просто и неуважително така да се пише.

107

Анонимен

преди 6 години

ШАПКА ТИ СВАЛЯМ ЗА ТАЗИ ИГРА БРАВО И ЗА ХУБАВАТА НОВА ЛЪЖА!!!КЪДЕ НИ НАРЕЖДАШ ПАК В КЛАСАЦИЯ ПАК МИ НАМИРИСВА НА ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ!!!ПО КОМЕНТАРИТЕ ПО ДОЛУ РАЗБИРАМ ПАК ЩЕ БОЛИ!!!ИСТИНАТА МАЙ НЕ Е ТУКА А В КОМЕНТАРИТЕ МАЛКО ПО ДОЛУ НА ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАЕИН КОЙТО НЕ МУ ПУКА!!!И НЕ НИ НАРЕЖДАЙТЕ В СМЕШНИ КЛАСАЦИИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ МНОГО ОВАЦИИ!!! ОТДАВНА ИЗПАДНАЛИ СМЕ ОТ РАНГЛИСТАТА АЙДЕ ОТИВАМ НА БОРОВЕЦ НА СКИ ПИСТАТА!!!

106

до 112

преди 6 години

Отново за неквалифицираните кадри ще кажа. Работят масово на черно или на минимални осигуровки, какви старини ще си подсигурят? Трудно заделят някакви пари, които като се приберат лятото, за да си покажат високия стандарт опукват за един месец и после айде от ново на къра. Не разбирам, защо да чистиш в България е срамно, ама да чистиш на дядо ти Родригес не е срамно? Не разбирам? Тук е проста чистачка, там си е оправила живота!?

105

Анонимен

преди 6 години

***, като се види какво движение на автомобили има по улиците на всички градове и какви навалици по касите на всички хипермаркети, а и как всички, до един, търкат билетчета и от Нац.Лот. съобщават ден-през ден за все по-нови милионери, за каква бедност става дума! Във всеки случай мизерията у нас не е материална!

104

До 107

преди 6 години

Много от тях мислят в дългосрочен план и си осигуряват старините, защото в Бг пенсии няма да има скоро

103

Жокер

преди 6 години

Само като чета показателите по които са ни номинирали и ми става ясно че хабер са си нямали милите хора за коя Мария става въпрос.

102

Анонимен

преди 6 години

ТАКА И НЕ РАЗБРАХ БЪЛГАРИЯ ЛИ ИМАТ ПРЕДВИД ХАХАХА

101

До 108

преди 6 години

Надявам се да проявиш същото чувство за хумор и към ниския си интелект.

100

Анонимен

преди 6 години

Единственно мога да се изхиля на тези плоски лъжи.