23

Анонимен

преди 6 години

Тилърсън да го д.ха.Знаеме ги тия номера още от времето на Ирак.

22

Анонимен

преди 6 години

Турция за момента не е постигнала нищо повече от няколко километра и два три хълма, и тях не контролира устойчиво. .........Някой май завижда на успехите на Турция, а?!?!

21

Я пак!

преди 6 години

Който и да е извършителят, Русия носи пълна отговорност, защото се намеси -каза американеца! Ле ле

20

Голям прос

преди 6 години

Американски изми.шльо.тини! За доказателства не се споменава изобщо.

19

Хахахааа,

преди 6 години

Благодаря ти Странджа,че ми отваряш очите.Друго си е,когато ти прочета мнението. Блести с истина и интелект....

18

Анонимен

преди 6 години

Странджата да направи анализ на казаното - Асад може би,,,и Русия е виновна!И на следното- демократичните амуджита може би,,,и ЩАС са виновни

17

****

преди 6 години

Нека този *** докаже,че не са сащ,трябват доказателства за това,а не една баба каза,а още по малко пък Сирия има интерес от това.

16

Виж ти

преди 6 години

Писъците на САЩ са разбираеми, времето им в Сирия изтича. СА и руските ВКС трепят последните терористи, а Ердоган е напънал американските кюрди по границата си. Има намерение да я зачисти цялата като мине и през американските "бази". САЩ ще трябва да се махат от там, а после и от Ирак. Накрая от Близкия изток ще им остане Саудитска Арабия и Израел. Ще загубят контрол върху по-голямата част от петролния пазар и какво ще прави петро-долара?

15

Тюююю,

преди 6 години

На краварите все Русия им е виновна.Казват,че шубето е голЕм страх.

14

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Когато има някакъв конфликт между две или повече държави и една от тях е Русия... - не е нужно да се прави разследване кой е виновникът...

13

Анонимен

преди 6 години

Стига вече. Измислете нещо по оригинално.

12

Виж ти

преди 6 години

На тези "новини" се съмнявам дали вярват и потомствено .... американци за които са предназначени, а разпространението им в Европа, само увеличава и без това голямото недоволство от САЩ."Правителството в Сирия, МОЖЕ БИ използва хим. оръжие", но който и да го използва, ако го използва, то безспорно виновна е Русия:)))От самите приказки на Тилърсън се вижда колко некомпетентни хора управляват САЩ.Впрочем тези смешници назначиха в Ирак проиранско правителство - толкова са некадърни.

11

Анонимен

преди 6 години

Краварите се чудят какво да измислят след като виждат че нещата в Сирия се нормализират и тях вече никой там не ги брои за нищо! Тази басня беше и в Либия, и в Ирак и не още!

10

Тарантула

преди 6 години

Абе най големия агресор си остава САЩ.Единствената държава използвала Атомно оръжие върху цивилно население ( жени, деца които са били в децките градини,болници и т.н)са били унищожени без да подозират какво им е приготвил чичо Сам, най големите демократи. Сверете си часовниците малко, преди да дрънкате глупости без да сте прочели нищо за Хирошима и Нагазаки. Няма война на земното кълбо без участието на САЩ. И последно, ние самите сме били бомбардирани от "демократите" . Ама кой ли ме слуша:))

9

Хм

преди 6 години

Едни и същи лъжи(вече опровергавани много пъти) отново ни се навират в лицето.Явно американците смятат,че всички са длъжни да им вярват-иначе става лошо.Поне за лице да бяха измислили нещо по-убедително...

8

шматка

преди 6 години

"Предполагаема"атака...Виновна е Русия:)Ох божеее слез си прибери вересийте

7

Анонимен

преди 6 години

Вече не смеят да се тровят, че може и да няма ефект.

6

PD

преди 6 години

Е Русия е виновна, то е ясно.Това кето се премълчава, е че явно Асад успешно се разправя с въоръжените групировки в съответните територии, и армията е под Идлиб. Турция за момента не е постигнала нищо повече от няколко километра и два три хълма, и тях не контролира устойчиво. Време е за международна конференция, където дружно да се обяви че Русия е виновна.

5

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Асад ще свърши като Садаам... - да се готви жужето...

4

Анонимен

преди 6 години

NE VINOVNA E KHAZARSKATA MAFIA S BANKITE I FED