12

Анонимен

преди 6 години

Където властва империята на злото се превръща в лагера Гулаг !

11

Анонимен

преди 6 години

Русия от от молби и приказки не разбира, тя разбира единствено от Томахавки по руските тикви.

10

тъпчо

преди 6 години

Искам да попитам, защо този "Сирийския център за наблюдение правата на човека" вижда нарушенията(ако има) само от Сирия или Русия, а не вижда убитите цивилни от страна на САЩ?Само толкова ли може да види от къщата си в Ковънтри и финансиран ли е от английските служби или да?!

9

Василев

преди 6 години

Русия е най-великата страна на света а Путин е най-великия политик и държавник.Агент Франк Рибери! ЦРУ!!!

8

Факт

преди 6 години

Всъщност от химически атаки досега са пострадали най-вече сирийски войници.Умерени,неумерени и ИД ДОКАЗАНО са използвали такова оръжие,но това естествено се неглижира от американците.За употреба от страна на асадистите има само голословни твърдения,без НИКАКВИ годни доказателства!Тая работа е като с агнето,дето пиело вода по-надолу от вълка,ама му мътело водата...Има и виц за зайчето и вълка,ама няма място.

7

Анонимен

преди 6 години

До отричай! 3Не, това е кредото на разните там свинари, говедари и разни ЛЪЖЛИВИ ОВЧАРЧЕТА!!!! А знаеш съдбата на овчарчето нали???? Ако не, значи си т.ъп. или въобще не си ходил на училище! Отвори книжките и прочети! Може пък да не си такъв безнадежден случей, може и да стане някога човек от тебе!

6

Анонимен

преди 6 години

Сега е ред на Иванка да се разциври, татко Тръмп да метне едни едни ракети, при които ще загинат много повече цивилни, но това вече е допустимо, щото ракетите са демократични, хуманни, хамерикански.Хайде престанете с глупoститe!

5

Анонимен

преди 6 години

На рижавия клоун скоро може да му изтупат кожучето.

4

Анонимен

преди 6 години

Ееееей, не им омръзна на това краварско стадо да прави га.дост след га.дост! Въобще не си дават сметка, че ВСИЧКО ТОВА СЕ ОБРЪЩА СРЕЩУ ТЯХ! Тия вече ще ги гонят с камъни ОТВСЯКЪДЕ!

3

отричай!

преди 6 години

Кредото на комуниста( социалиста).Ще потвърдят и говорителите на Путин.Никогда!

2

Анонимен

преди 6 години

Ще има пак томахавки тези дни......

1

zeus

преди 6 години

Стига с тези фалшиви новини, Сирия под контрола на организацията за забрана на химическите оръжия унищожи целия си арсенал. Ако има атаки, това са провокации от страна на брaдатите, любезно заснето и други брaдати, ама с бели каски.