8

няма невинни

преди 6 години

Няма да си признаят никога че държана е ограбена с милиарди заради една парола,умишлено направена лесно да се манипулира.....а те и целият им некадърен сектор сигурност не са разбрали.

7

Анонимен

преди 6 години

владко с мозъчето гл дко, това не го казва бсп или ета или вмродпмне, а андрей делчев, шеф на петролната и газова асоциация, и то преди 5 г че нещо там не е наред! все пак след Ало Ваньо последваха два трупа в рамките на 3 г. третия още ходи...

6

Линч

преди 6 години

Само ги помнете! Идва им времето!

5

КАК ДА НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 6 години

Изчезнали 300 000 записа за товари - нямало проблем. Значи всеки може да ви бъзика системата и нямало проблем. ПРОБЛЕМЪТ е , че вие сте на власт. КРАДЛИВА П.асмина. Не 23%, а 200 % трябваше да увеличи приходите тази система. Че то за 5 години само от инфлацията има номинален ръст 50%

4

Анонимен

преди 6 години

Изтритите 300 000 товара от системата на Митниците дават отговор откеде е голямата разлика между доходите и имуществото на Владислав Горанов и на остналите от ГЕРБ.Една пък си купува чанти за 17 000 лв.

3

TOЯ Е ЗА ЗАТВОРА

преди 6 години

Хем е неграмотен счетоводител, хем е нагъл герберски КРАДЕЦ

2

Анонимен

преди 6 години

А бе Владиславчо, герберастки борецо с корупцията.Що не кажеш как със заплата 2 750 лв си построи палат в Бистрица за 4 800 000 лв.Иначе знаем че БСП са виновни де.И Орешарски също.

1

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Позитано 20... - родилно отделение на фалшиви новини...