16

Анонимен

преди 6 години

Войните, които организират мъжете, са кръвопролитни, краткотрайни и локални. Войните, които организират жените, са брутални, продължителни 9и влияят на цялото човечество. За сметка на това вземат повече жертви.

15

Анонимен

преди 6 години

Лошо няма. В този момент, в който това се случи, интернационалните феминистки ще видят що е то непорочното зачатие. Желая им късмет и дъъълго търпение ;)))

14

1

преди 6 години

Това заради истанбулската конвенция или ?Цитат на статията на тези учЕни ?

13

Анонимен

преди 6 години

От всичко се разбира, че мъжете може да изчезнат, но няма да изчезнат. Аз пък прогнозирам, че жените ще изчезнат и ще останат само *** и третополови. Мъжете ще се пренесат на други планети и ще си създадат ново поколение нефеминизирани жени.

12

Попа

преди 6 години

Таман ще свършат и войните.

11

Анонимен

преди 6 години

Мъжете няма да изчезнат напълно само ще станат триполови. Ще могат сами да се самопроизвеждат като охлювите. Рано или късно и това ще стане. Както вървят нещата натам отива света. Нито сме първите нито ще сме последните които ще бъдат заменени от друга раса която ще бъде много по здрава. Както са изчезнали и другите раси които са живяли преди нас милиони години. Всяко начало си има и край!

10

кандидат джендър

преди 6 години

До ...Пиятел, виж ся, не ги разбираш тези работи! Остави ги ти там акули, маймуни, крокодили и тем подобни! То Човекът е възвишено и Ентелегентно същество и не'кви си там ахаични полове няма да го спрат в развитието. Всички ставаме *** и к'ви милиони години -до 2025 всички ставаме ***: караш една седмица мъжки ***, после ако не те кeфи, ставаш малко женски ***. После партньорът ако те дразни ставаш от неговия ***, пребиваш го малко, ама то между джендари - не се брои и т.н

9

Кратун

преди 6 години

Ако светът продължава да отстъпва пред недое..... кресливи феминистки, мъжете ще изчезнат много по-скоро....

8

Силиконка прос......

преди 6 години

Не така мислят в Индия,Арабия и Китай,за справка ОАЕ 75% мъже и 25% жени!

7

Лесбиянец

преди 6 години

От кога го чакам това. Представете си: наоколо само жени, и всичките лесбийки. И на всичките ще им е интересно да пробват с нещо голямо и твърдо. Ама че живот.

6

ЛГБТ

преди 6 години

*** те не са ли изчезнали вече

5

...

преди 6 години

Абе не знам, *** така като гледам има акули дето са на 20-30 милиона години и при тях си има и мъжки и женски пол! За справка човечеството като маймуни дето с аслезли от клона е само на има нема 2-3 милиона години! Отделно Крокодилите и алигаторите дето са на по 50 милиона години и там има мъжки и женски пол! И тия полове не са изчезнали! Така, че питам аз що т ия учени си мислят, че при човека пола ще изчезне при това еволюционно!?

4

Жоро

преди 6 години

Аз прогнозирам, че след "след няколко милиона години" всичко ще е съвсем различно.Моля, публикувайте и това пророчество.

3

Анонимен

преди 6 години

Всичко което разбрах е,че след време мъжете може да изчезнат,ама може и да не изчезнат!

2

Анонимен

преди 6 години

Явно много им се виждат на рептилите 4,6 млн. години, та бързат да съкратят процеса, затова и се води сега тази война срещу мъжете, особено белите.

1

Анонимен

преди 6 години

Майце си, ке се напълни со "***"!!!