217

Иван

преди 6 години

Ако фалирането на малките квартални магазинчета, породено от големите вериги Лидл и т.н. означава Германия да работи за нас....то тогава да, работи и то на пълни обороти.

216

Анонимен

преди 6 години

Започвам да схващам.Има световна конспирация.Идеята е човечеството да се лум-пенизира.Според новата философска доктрина на позитивизма:правилата трябва да се спазват безпрекословно.Позитивизмът като светоглед трябва да ликвидира диалектиката-няма мисъл, няма логика, няма диалог-само спазване на правилата.Започвам да схващам връзката между протестанството и фа-шизма.Единствено англичаните имат здрава логика от протестанското семейство.

215

тонката

преди 6 години

Мани ги тези басни за двата хляба(:(:Щом пишеш в нета ми е ясно колко си гладен(:(:(:Вие у село не харчите по дюкяните,а си пазите парите за Ало тарикатите.Кога ви звъннат *** те по-малко от 5000 лв не им мятате през прозорците.(:(:(:(ФАКТ.

214

бай х

преди 6 години

всичко е много хубаво ... ама само на приказки

213

Анонимен

преди 6 години

Айди ва Тонка, наистина ли. Оти ние у селскио дюкян ако дюкянджията реши да отвори зимаме само по един някогаш по два леба, и гледаме като у музей па си одим у къщи да му опънем по една домашна пърцуца.

212

Анонимен

преди 6 години

Интересно, дали двамата са се сетили да споменат поне с една дума кюрдите от района на Африн, които турската армия започна да избива днес?.Кюрдите в Африн са терористи. Западно от река Ефрат няма кюрди. Всеки кюрд в Африн е терорист и следва да бъде унищожен

211

тонката

преди 6 години

Не си правя майтап,естествено неделя е утре,но пак ще бъде същата работа по магазините.от сутрин до вечер опашки и пълни колички.наистина пенсионерите са много и пазаруват яко.който не вярва да отиде някъде към 9.00 пред някой Кауфланд или Лидл и да гледа сеир.(:(:(:(:

210

Анонимен

преди 6 години

" ...Германия ще продължи да работи на страната на България"... ...обаче лаборантите никога!!!

209

Анонимен

преди 6 години

Взели са пенсии пенсионерите и отиват на шопинг . В мола!!!Хахаааааа.Тряба да са от ай ти пенсионерите.

208

АНТИ

преди 6 години

Високи сини планини.Всеки ден герберски шитни.Какво ще е оттук нататък ?Тежък живот и все по-кратък.

207

тонката

преди 6 години

Днес неделя 20.01.2018г.В София моловете и около тях няма къде да паркираш,вътре народ,народ,пият,ядат разграбват стоката от магазините.В хипермаркетите същата работа.Пред кауфланд,Била,Фантастико и ЛИДЛ няма колички,вътре е пълно с народ от който 50% са уж бедните пенсионери.всичко по щандовете изчезва за нула време.Ех лош Бойко,народа гладува бе.(:(:(:(:

206

Варан

преди 6 години

Географското положение на България е важно за ЕС и USA.Никой не го е еня за бедния български народ.Продажните ни политици разсипаха страната ни,а най-лошото е, че ние им позволихме!

205

Анонимен

преди 6 години

Интересно, дали двамата са се сетили да споменат поне с една дума кюрдите от района на Африн, които турската армия започна да избива днес?И са кръстили операцията си "маслинова клонка" - демек, борят се за мир турците.А целта им е проста - да избият кюрдите, да заселят територията с туркомани и турци и после да я обявят за своя територия... Същото, което пробваха да направят в България, заселвайки така наречените "роми", събирани из цяла Европа.Тиквата обаче пробутва Ердоган в Европа...

204

Grom

преди 6 години

Общи приказки...

203

ПИЧ

преди 6 години

Б.Б. президент на ЕС - Плевнелиев ген. секретар на НАТО !

202

ПИЧ

преди 6 години

Винаги със ГЕРМАНИЯ - никога срещу САЩ

201

Анонимен

преди 6 години

Кре тени, надявам се не сте чак толкова тъ пи да си мислите че вие сте инициаторите на срещата във Варна между Турция и ЕС??? Инициатора се казва Реджеп Таип Ердоган, а вие като негов васал сте принудени да изпълните волята му!!! Ясно ли ви е това???Ердоган и Путин са Хитлер и Сталин на Новото време, ако ое не сте го разбрали, и смятат да си разделят световното господство! Не случайно днес Турция нахлу в Сирия! А "новия световен ред", който отдавна остаря, ще бъде пометен от СУПЕР НОВ СВЕТОВЕН РЕД, който ще бъде управляван от тях

200

88

преди 6 години

Борисов се доказва като европейски лидер. Тролетариите на Путин газ пикаят защото и Путин завижда на Борисов.

199

a

преди 6 години

До ФотофенПонеже на крака му е дошла началничката на това недоразумение!

198

Анонимен

преди 6 години

Меркел ще работи да се затвории тази тоалетна .