9

Анонимен

преди 6 години

Секциото е опасно - съгласна съм, но бихте ли ни дали статистика колко са уврежданията на плода след нормално раждане и след планово секцио (хидроцефалии, увредени крайници и прочие)? Сигурна съм, че от плановото секцио ще са някакви миниатюрни проценти, знам го от лекар в интензивно детско отделение. Никой не агитирам за секцио, това не е моя работа, просто съветвам - намерете доктор, който прави добре секцио, и без матка се живее, без мозък - не

8

35 годишна

преди 6 години

До 4Да раждат ама всичко е скъпо - първо трябва завъриш и да си намериш свястна работа, да събереш някави пари, да си вземеш апартамент и чак тогава да мислиш за раждане на деца. А времето си тече - докато се мотаеш и ставаш на 40.

7

Анонимен

преди 6 години

прав е човека - от 23 до 35 е супер. ама кой да мисли.

6

Бай Иван

преди 6 години

За сметка на това ,2/3 от майките у нас са под 18 години и раждат бъдещия електорат ;) !!!

5

Анонимен

преди 6 години

А защо никой не казва всъщност колко много разходи има една бременост и колко е скъпо да износиш дете? Ниска била раждаемостта, ами как няма да е, всичко се плаща по време на бременността, а после с "високите" заплати в България как се отглеждат и изучават тези деца - няма детски градини, приемни изпити в 1 клас... Да имаш дете стана лукс

4

мда

преди 6 години

Обичам да черта коментари.. най-много ми допадат например коментари на мъже свързани с раждане и тн. Особено на такива които нямат деца :)

3

Анонимен

преди 6 години

Да раждат преди 30 - това е нормалното за една жена. А и после, след като го отгледа, ще е все още млада да започне и нова работа, ако иска. Друго си е да си на 30 години и да търсиш работа, а съвсем друго - на 40.

2

Men

преди 6 години

До *** активистТози доктор е за затвора! Не ползва *** неутралните думи, дискриминира хората по възраст и пол - как така можело да е добре само до 35, аз може и на 90 да искам да родя какъв е тоя че да ми каже. На всичкото отгоре твърди че само жени можели да раждат! Как така! Всеки който иска трябва да може да ражда! Моля ви БХК заведете дело и го вкарайте в затвора!

1

Анонимен

преди 6 години

Открил топлата вода този джентълмен !