45

Анонимен

преди 6 години

Държава управлявана от пожарникар, олицетворение на бай ***, никога няма да е добре и народът й винаги ще е беден и нещастен.

44

"-"

преди 6 години

Беше тя...Жалко, че децата ни не познават истинския вкус на родното домате, сирене, кашкавал, кисело мляко...Днес зеленчуците имат вкус на всичко друго, но не и на природната си "автентичност".Остана ни само домашната ракийка...

43

до 38

преди 6 години

В Германия много добре знаят какво са домати и какво краставици. Проблемът е, че тяхните са ужасни. Ако не виждаш какво си набол на вилицата, няма и да разбереш дали си хапнал от домата или от краставицата. Нищо общо с тукашните.

42

Анонимен

преди 6 години

Отдавна няма български домати. Има само пластмасов внос на неща, наподяващи външен вид на домати.Киселото мляко пък е нянкаква суроватка с неизвестен състав.

41

ноне

преди 6 години

Този/тази пък сега на кисело мляко ли ще се обиждаме! Една светиня има в България и ти искаш да ни я отнемеш!

40

Аз

преди 6 години

Живял съм в чужбина. Парите бяха добри, улиците чисти и без дупки, всичко изглежда като снимка от списанията. И до там. Храната беше кофти като цяло. Колкото и пари да имах там, пак си предпочитах да съм си в Бг и да си хапвам вкусни салати с ракийка. Хората така и не ме приеха като един от тях. Сега пак съм си тук и съм несравнимо по-добре, макар и заплатата ми да не е като германската. Стига ми горе долу за същите неща, които си позволявах и там.

39

Анонимен

преди 6 години

Киселото мляко не е българско, а турско изобретение.

38

Анонимен

преди 6 години

Мммдддааааа..........едно време "покорявахме" с изобретения, отлично работещи електрокари, стругове и автоматизирани технологични линии, роботи и манипулатори, космонавти и тежко машиностроене.....А сега???? Домати и сирене, салати и ракия........... МИЛИ БОЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

В Германия никой не е подозирал за съществуването на домати, чушки, сирене и кисело мляко. Замаяни германци, ходят на зиг-заг след срещата си с новите продукти.

36

Анонимен

преди 6 години

До 35На мен ми се струва, че не си от производителите. Иначе щеше да знаеш, че наистина може да си произведеш по-качествена и истинска храна, но въпреки това доматите ти и другите зеленчуци няма да са с качеството което имаше преди 30 години. Сортовете не се поддържат, земята е замърсена, дъждовете са направо отровни.

35

none

преди 6 години

Ще ги омаем с провинциялизъма си!

34

Анонимен

преди 6 години

А на доматите, не им пука от демократите. Просто дойде време разделно. Който иска истински домати, си ги прави сам. Който чака на големите вериги, ще яде каквото му предложат.На двама господари не може да служиш. Или правиш пари и купуваш каквото се продава, или сам си правиш качеството което искаш. В това сме уникални (все още). Може да си произведеш качество, което не може да си купиш, с ресурса, които ще спечелиш в индустриалния полис. Това е модерната измама. За това ядем ***.

33

Анонимен

преди 6 години

В България се произвеждат само и единствено тикви и кратуни, нищо друго.

32

Виж ти

преди 6 години

Защо пишете глупости - киселото ни мляко било уникално... беше! И доматите ни бяха уникални, и всичко ни беше уникално, но днес не е. Днес, след като "демократите" напълно съсипаха селското ни стопанство, ни хранят с вносни ***, от най-лошите възможни. В млякото ни няма мляко, в сиренето и кашкавала - също. Уникално е само унищожението на българския народ, запазил се повече от 1300 години, полвината от които под чуждо иго, но не способен да преживее "демокрацията" и "свободата"

31

филия с мас

преди 6 години

предлагам Аз

30

Анонимен

преди 6 години

и тях ли ще храним с пластмасови домати ? чудесни са. един стои на масата от 2 месеца и нищо му няма !

29

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука за германци, американци, англичани и французи?Най-важно да сме добре българите!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Язе не сакакам да *** фалят весникарите. Стига га са изсули некой Гюнтер, да му тура да апне да пийне, чак ушите да му плющят от кеф. Ко земат да са изсипят сите, ко ша ги праим. Аре да си седят у Дойчланда, и да си четат велетата.Кой дошъл видел и ял, па некой и дърва цепят, а и друга некоя работа мое да помогнат.Ша ги нахраним оти да ги не. Мене ми се не свиди.

27

Анонимен

преди 6 години

България над всичко!!Бога да пази България и Русия.

26

И да им кажете

преди 6 години

че вечи не тричаме кучитата!!!