152

Анонимен

преди 6 години

Дядо коледааааа,в нормалните страни също е така.Казармата не е хотел.И там има гаври,така се става мъж,а не като се оплакваш.

151

каймакАМ

преди 6 години

Има ли араби във форума ?Да се окопират добре . Тая вечер турския аскер ще влиза в Арфин.Не знам , може и да е влязал вече.

150

бъларина

преди 6 години

купете ц400 20 комплекта и задължителна казарма, който има 11 клас 6 м, който няма 2 г в строителни войски

149

ГЛУПОСТИ

преди 6 години

*доброволна военна служба * ???Пак ще точят пари от Бюджета - Бай Пешо на 75 години ще стане доброволен войник и ще му плащат заплата .Армията е като Бременна Жена - не може да е малко бременна .Или имаме Професионална Армия , Или Имаме НАТО , Или имаме ЗАДЪЛЖИТЕЛНА НАБОРНА АРМИЯ .Каракачанов се Излага .

148

Василев

преди 6 години

Сетела се Мара да се побара!!!Селяни прости, на вас не ви достигат младежи да работят и да ви заработват социалните,здравните и пенсионните на търтеите държавни служители и социални за ромите, а какво остава и да влизат в казарма!!!А докато Мара се побара, е разбрала, че ромите са станали много и могат да катурнат държавата!!!Добър вечер селяни прости, идете сега до чешмата и си вземете една студена чаша за лека нощ!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

147

Бай Танас

преди 6 години

Шкембе войвода направо ме изненада. Да чакаме обществена поръчка за организиране и провеждане на приема на доброволци

146

Анонимен

преди 6 години

То какъв министъра,такава и армията.Па къде ги намират все такива министри на отбраната това не ми е ясно.

145

Анонимен

преди 6 години

Хитро е ченгето, винаги обещава невъзможни неща, и винаги лепва на други това, че не стават. За да блесне.Еййййййй божеее, ДС-арски номера.

144

Анонимен

преди 6 години

Дай на простия шкембест войвода власти му гледай сеира.Дали ще потопи кораба на Герб или ще си иде в видеотеката завинаги...

143

Анонимен

преди 6 години

Доброволно ли , а за колко дни един два и бегай назад. Ставате смешни.

142

Анонимен

преди 6 години

тия пак почнаха да човъркат за казармата.сегашната капиталистиченска държава не осигурява на индивида ни едно от 5-те нива на Маслоу, държи отношенията и с индивида да са на капиталинтимческа основа, така, че не може да очаква от индивида социалистическо отношение към нея, още по-вече пък да е готов да умре за нея.No passaran

141

Анонимен

преди 6 години

Върнат ли казармата,ще гласувам за БСП до дупка.

140

Анонимен

преди 6 години

Аг. Иван от ДС забравя, че коалиционнит партньор Болен се е направил на болен за да не ходи в казарма.За такива какво, другарю агент?

139

Анонимен

преди 6 години

Ходил съм в казарма, водя се запас, даже и клетва към тази *** ме накараах да полагам.Ако сега ни нападнат, да си заврат призовката в... за тази клоака не си давам сополите, камо ли кръвта.

138

дядомраз

преди 6 години

Не знам с кого ще воюваме и с кого не? Това не е важно! Важното е по улиците да срещам мъже,а от казармата излизаха мъже. На времето се следваше след казарма.И аз така.В института цареше тишина и спокойствие.Студентите бяха служили мъже,дисциплинирани и зрели.Момичетата също бяха тихи. Към 3 курс законът се промени и първо се следваше,а казармата след това.Бомба да беше паднала,нямаше да се усети толкова.Шум,викове,смях на висок глас,бягяне по коридорите. Дано сте ме разбрали.

137

бай х

преди 6 години

казарма .. ама къде ... в МО има отдел които продава имоти / бившите казарми / на наши хора ... бившите казарми и застави са празни на турската граница , а нашите граничари са на хотел за 70лв/ нощувка в хотелите на далавери винкелов

136

Гробокопач

преди 6 години

Професионална армия, хубаво, ама днешната професионална е с тенденции да бъде наемна. Наемна, означава БА като американска бригада на Балканите. А доброволната ще пропадне. Защо? Защото в поколения приучавани в култ към Камелия, Ивана и "Шушана", няма как да има в съзнанието си понятия като Родина, Майка България, дълг и чест. Докато образованието е либерално-демократично, а не националистическо, няма как да има и доброволна военна служба, била тя и платена. Каракачанов, ти си стабилен популист

135

Анонимен

преди 6 години

До Чак пък казарма!Ако не дай си Боже, се задейства някоа спяща клетка на Идил у нас, и тя е от маняци на тема оцеляване и огнева подготовка 10 пъти по-подготвени от нашия Беър Грилс, дето уж разстреля семейството на Нова година, за какво ПВО и авиация ще говорим? Хора и техника трябват. "Не е превзет тоя връх, не е превзета тая кота, на която не е стъпила пехота!" Пехота, но не от препикаваща паметниците сбирщина, която даже не марширува в крак на Гергьовден.Моряците маршируват по-добре...

134

Анонимен

преди 6 години

133 Туй дето си мислиш не е като онуй дето ти се иска.

133

Един от Северозапада

преди 6 години

До войник. Нещо не си точен в изказванията си, май. Служил съм през 80-те, по време на "задръжките" по 3 месеца. Имам прослужени 2 години 2 месеца и 27 дена, ВОС 111 ако ти говори нещо това.По мое време американците излетяха от военни бази в Италия, и бомбардираха двореца на Кадафи, убивайки единия му син. Държавата се готвеше за война , тогава.И през времето на службата ни, не са ни ползували за работна ръка, а ни обучаваха за друго, доста сериозно даже за днешните стандарти.