246

Анонимен

преди 6 години

След като превода е грешен то подписването му е невалиден. Одобрението от МС също е невалидно тъй като е гласуван текста на български. Така че дали Русия го е подписала или не не ми дреме. Дреме ми какво са гласували в МС. Иначе най интересното то е че герберите по сегашният превод се оказаха от третият пол. Явно Семитли си казва думата.

245

Анонимен

преди 6 години

"Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие "(на английски: Council of Europe Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence)къде видяхте Истанбул в заглавието

244

Анонимен

преди 6 години

оффффффффффф колко сте се упражнявали по темата . Първо някой от вас може ли да каже как е озаглавена тази конвенция

243

Анонимен

преди 6 години

Гледайте "Инстамбулска конвенция" с Пламен Пасков в ю туб.Прочита всички ненормални точки в конвенцията и ги обяснява.Член по член,муй по муй.

242

Анонимен

преди 6 години

Вече няма да има конституции,а конвенции.Според настроенията на рептила сорос и третополовите от ес.

241

Анонимен

преди 6 години

В Русия има много гейове. Затова Путин се страхува толкова много от тази конвенция и не я подписва, а Нинова му подражава.

240

Анонимен

преди 6 години

Нормално е комунистите да не знаят английски, те са учели само руски за да се разбират помежду си.

239

Анонимен

преди 6 години

Никаква грешка няма. :)То ако беше грешка, въобще gender нямаше да го има след като уж документа бил за домашното насилие.

238

акуд

преди 6 години

стига адвокатски номера. превода си е точен, за да няма спекулации. просто добавете в документа , че пол е единствено ЖЕНА и МЪЖ и край. всичко друго е опит за манипулация

237

Анонимен

преди 6 години

Няма грешка в превода. Има грешка на природата и това е брюкселски триполов индивид.

236

Анонимен

преди 6 години

Грешка в превода, ли? Другият път - усетиха, че има обществен отпор и веднага си подвиха куйрука. Не мълчете, хора, казвайте какво мислите - нали все за свобода на словото дуднат? Или демокрация, свобода и права са само, каквото на тях им отърва?

235

Анонимен

преди 6 години

Взимайте пример от Ленин-доайен на джендерите. Само ползвайте презервативи, че вижте него сифилисът докъде го докара...

234

Анонимен

преди 6 години

Те в любимата им рассия се млатят жестоко, особено като се напият. *** иска и у нас такава дивотия да е, но дебелото отроче проводила сред джендерите в САЩ.

233

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия беше автор на конвенцията, нямам нищо против да я обвинявате. Но авторите са от Брюкселското гей-лоби.

232

Анонимен

преди 6 години

Ееех, ако и рассия беше подписала конвенцията сега другарката Нинова щеше да е първа на барикадите в защита на ратификацията

231

да,бе,да

преди 6 години

Изобщо не сме се загубили в превода и не ни смятайте за ***, защото така наречения *** (gender) си означава точно това: независимо че по рождениие си определен като мъж или жена по полов признак, то по *** може да се определяш така, какато сбъркания ти мозък реши. Може даже и да бъдеш трансджендер - нещо, което не знае какво е точно! Айде мерси, ама в България не ручаме доматите с колците! Тези ваши "ценности" си ги прилагайте у вас.

230

Анонимен

преди 6 години

Цялата дъндания идва от това че Русия не е подписала конвенцията и ако ние я подпишемсе отдалечаваме още повече от "братята". Плюс това темата открива още един фронт на хибридната война, целта на която е да се създава смут в обществото именно с такива неясни заплахи които всъщност не съществуват.

229

Тино

преди 6 години

пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики,които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете. НО ТОВА ОБЩЕСТВО НЕ Е БЪЛГАРСКОТО и СПОРЕД БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ПОЛОВЕТЕ СА ДВА МЪЖКИ И ЖЕНСКИ! А там някой какво смята за подходящо на мен мие ВСЕЕ ТАА БРАТ!

228

жесток човек си

преди 6 години

До До чесънофилНедей така бе,момче!Всеки ден къпане къде ще му излезе края!?Ти знаеш ли колко *** върви,м!?А ток?Как я мислиш тая работа!?Като се окъпе човек по Коледа,и след това на Великден,и всичко си е нормално!Миришело му,виж ти!?Пък сте много деликатни, бе!Сигурно и шкембе чорба не ядеш,така ли е!?

227

Анонимен

преди 6 години

КонЖенция в смисъл, жена на кон т.е. другарката Нинова на село.