66

Анонимен

преди 6 години

До СпецаПолека , полека , се влива млада кръв , която Нинова за сега държи със здрава майчинска ръка !да бе на младежите Таско Ерменков, Кутев, Паргов, фъфлека, Дмитри Иванов, Елена Оградата и т.н. :)

65

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопач"Изпълнява" е правилната дума.

64

Анти-геЙрб

преди 6 години

Докато шайката участва на избори ще гласувам против тях! Докато са силни, ще гласувам за най-големия им противник, който може да се пребори с тях! В случая това е БСП, начело с Нинова!Анти-гербери, които като мен искате да свалите шайката от власт, не разводнявайте вота като гласувате за по-малки от БСП партии - те не могат, или не искат да ги свалят от власт, за разлика от Нинова! А на Нинова евала, хванала му е цаката на боко тиквоко

63

Анонимен

преди 6 години

Ха,наздраве!

62

Спеца

преди 6 години

Миков , Миков , а бре Вие там в далечния северозапад сте били големи пущиняци бре!"Има нужда от проветряване"....Ами нали това прави колежката ти Нинова - натири застоялите депутатски д.у.п.е.т.а - те умирисаха атмосферата в БСП! Полека , полека , се влива млада кръв , която Нинова за сега държи със здрава майчинска ръка !А Вие умирисаните ......ще подкрепяте , няма как!

61

(^^)

преди 6 години

Прав е другаря Микав, модерната лява в лицето на другарката Нинова и нейните подопечни, пак са яхнали метлата на популизма и партийните си спекулации ... Първо беше поставена темата за корупцията, въпреки приватизационните афери на ***, след това решиха да искат недоверие на правителството още на старта на Европредседателството, а сега опорната точка е "третия пол", въпреки че никъде в конвенцията това понятие не е засегнато изрично ... !!!

60

Бай Курти

преди 6 години

Докато *** е начело на БСП аз ще гласувам за ГЕРБ?

59

Анти-геЙрб

преди 6 години

Пияницо, откакто Нинова води партията, гласувам за нея защото само тая партия има шанса да свали Шайката от власт! Ако ти водеше БСП вместо Нинова и един път нямаше да си дам гласа за БСП! Внимавайте какво правите! Свалите ли Нинова от власт, на практика се самоубивате! Не само аз ще спра да гласувам за вас! Много ще спрат! Само Нинова може да свали тиквата!!!И да, това е най-важната тема за Б-я в момента! Става дума за развращаването на детето ми в у-ще!Аре скрий се някъде третополова пиянко

58

Анонимен

преди 6 години

Доживях да харесвам Нинова....

57

Анонимен

преди 6 години

Ало о, русофилите ! Вие накъдето отивате България от там се връща - вие само й пречите, но не можете да я спрете !

56

123

преди 6 години

Ми така де, те серьожата и вагининия какво да кажат. Пък те са шефовете на миховата попивателна. Как може курнелията да оспорва класически леви идеи. Не я е срам.

55

Анонимен

преди 6 години

Нинова се опитва да мобилизира най-ретроградната част от народните маси с метежнически рефлекси - русофилите !

54

человек - прасе

преди 6 години

Искам в русия, искъм в русияяяяя!

53

пенсионер

преди 6 години

До ГробокопачВие този нацоналистически ''наклон''го разбирате:''Напред към Русия''.Мерси!Предпочитам да се ''катеря''(Европа)

52

пенсионер

преди 6 години

До Анонимен-52Защо се правите че ви пука дали ще се приеме тази конвенция?Повечето от защитаващите тук *** не знаят какво означава''трети пол''.На всички ви е ясно че *** търси начин да скара коалицията и да предизвика криза в управлението.Ако Боко беше против конвенцията,тя(и вие)щяхте да сте за конвенцията.Така че не се правете на много загрижени за нацията.Прозрачни сте!

51

Анонимен

преди 6 години

Ако Нинова откаже конвенцията и отстоява мнението на над 6 млн. български граждани и българската Конституция, за разлика от Борисов, Станишев и Миков, които се опитват да наложат на над 6 млн. български граждани някаква мъглява *** конвенция подкрепена от 20 души НПО кресливци.В такъв случай Нинова има шанс да бие като маче у дирек Борисов на изборите( предсрочни или редовни), да не говорим за Станишев и Миков в БСП.( тя май би Миков на вътрешните избори в БСП преди година).

50

Анонимен

преди 6 години

Скелетът от гардероба

49

Гробокопач

преди 6 години

Миков е никой в БСП. Всъщност БСП при Корнелия, не е онова удобно за ГЕРБ, БСП, каквото беше при Станишев, Миков и Първанов. Ние, малце го поизменихме, дадохме му силен националистически наклон, тъй, както го разбираме, ние, този наклон. Този националистически наклон е силно различен от патриотарските разбирания на ОП;))) БСП не се люшка в политиката, а просто изпълнява съвсем друга политика, различна, от тази по времето на Миков.

48

пенсионер

преди 6 години

До До 46-пенсионерНа следващите парламентарни избори ще разберете в каква заблуда сте.

47

Анонимен

преди 6 години

След третата ракия Миков и такива приказки говори