84

Анонимен

преди 6 години

Майстор е Бойко Борисов, не може да му се отрече! Израстна като полоток през годините.Като дойде момента за председателството, си изигра картите като гросмайстор:С едно движение заздрави коалицията си, като им подхвърли един лифт в Банско. После получи подкрепата на Доган (на бас, че са разговаряли предния ден!) Извади Истанбулската конвенция и уби няколко заека - заглавичка обществото и скара БСП.И тогава тръгна да прави висша външна политика!Обичате го, мразите го - майстор е! Факт!

83

Анонимен

преди 6 години

"Над 50 млрд. долара ще струва проектът за доставка на азербайджански газ за Европа" /Нагит Алиев, енергиен министър на Азербайджан/Освен това той не изключи увеличение на тази сума в бъдеще.Боцко, през кой век ще се реализира азерската газ? :D

82

Щерев

преди 6 години

когато сашо дончев купуваше директно от руснаците кубик газ в божурище беше по 15 стотинки.... сега многото маймунки, накичили се по тръбата, го докараха до 1лв и 15 стотинки...

81

бай х

преди 6 години

тоя азер с тия мустаки .. гачи ли е лапнал плъх

80

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 83Питай достойния за Дарвиновата награда вожд.

79

БГ

преди 6 години

И пет бутилки да са няма да е руски

78

анонимен

преди 6 години

А азерския газ откъде ще премине за да дойде в България?През Грузия и Турция и като сложат цена за тррнзита(защото тръбата през Турция е турска)ще стане по скъп от руския и е нормално защото газопровода за азерския газ е 4пъти по дълък.Дрън.дрън празни приказки.

77

Пламен

преди 6 години

До ИМАГр.Самоков - Вкарване на газ 4000 лева със котле и всичко необходимо. Средно жилище, двамата с жена ми и къпане всяка вечер и отопление на две стаи и баня - 97 лева сметка за декември! А вие си пишете глупости по форумите и заблуждавайте хората. С новата програма ДЕЗИРЕ от Европата ще поемат 30% от разходите по вкарване!

76

а стига

преди 6 години

Ненаситните долни, крадливи ватенки ни одраха кожите с реката с цената на газа Но всичко се връща, само малко търпение .

75

Анонимен

преди 6 години

Ердоган как се мина даде на тиквата "евтиния" азерски газ и взе "скъпия" руски. :-)

74

Анонимен

преди 6 години

тоя алиев много е някакъв "дървен", "протоколен", "прошнурован" ми стои...борисов си е в неговият непринуден стил, с който винаги печели

73

Анонимен

преди 6 години

То катарска газ, то саудитска газ, то азерска, то газ от Черно море. Боцко, спри се бе, ще гръмне тръбата!

72

косьо

преди 6 години

БОРИСОВ НАПРАВИ ФЕНОМЕНАЛНИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДНА ГОДИНА .НЕВЕРОЯТНО , БРАВО ....

71

681

преди 6 години

Ако се поинтересувате в Овергаз, ще разберете, че само 5% от домовете до които е достигнала газовата тръба, са газифицирани. Проблемът е в цената: скъпичко ни излиза!Тия горе, ако наистина мислят за екология, трябва да престанат да вдигат цената на природния газ, ама те правят точно обратното - такава им е политиката!И до Бойковата къща е прокарана тръбата, ама и той не се газифицира...

70

Анонимен

преди 6 години

Баце, как върви добива на газ от Черно море? :)

69

сик

преди 6 години

Путин има заповед , руснаците , да си пият водката с газ за безалкохолно. ...

68

Ройктерс

преди 6 години

След 10 годишно прекъсване Азербайджан се върна към закупуването на руски газ от Газпром .Страната която се стреми да стане европейски доставчик се сблъсква с недостиг на синьо гориво ,заради спада на добива с находището о Шах Дениз .Засега Баку ще закупува 1,6 мил, куб.м. газ годишно .,но в переспектива този обем ще се увеличи тройно.В резултат експерти отбелязват,че диверсифицирането на доставките на газ за Европа южния коридор ще бъде фикция,защото газа отново ще е руски.

67

Анонимен

преди 6 години

Първо ни уреди евтин газ от Катар сега Борисов ще добави още един и още по-евтин доставчик от Азербейджан. Скъп руски газ не ни трябва.

66

Пешо

преди 6 години

Гласуваш за Бойко управлява те Доган!

65

Анонимен

преди 6 години

Абе нали уж в Черно Море сме имали газ за 100 години напред?